20.

1.8K 158 0
                                    

'Louis Tomlinson

- Kur tu buvai visą prakeiktą naktį?- Markus paklausė manęs kol tuo tarpu aš tiesiog prisitraukiau stiklinę prie savęs ir atsidusau. Galvos skausmas kankino mane nuo ryto, bet jo numalšinti nepadėjo jokie vaistai.

- Čia.- tariau suvokdamas, jog be šios stiklinės daugiau nebegersiu šiandien. Nenoriu kentėti nuo tų pačių prakeiktų pagirių ir rytoj.

- Kokio velnio tu palikai Alą viena, kai ji laukė tavęs?- jis susiraukė leisdamas suprasti, kad jis vis dar Alos pusėje. Palikčiau ją, bet negaliu.- Ir beje.. laikraščio pirmajame puslapyje šviečia straipsnis apie tavo lankymasį čia.

- Nuostabu.- sumurmėjau atstumdamas stiklinę ir delnais perbraukdamas per veidą. Garsi muzika skambanti visame klube nepadėjo sumažinti galvos skausmo, tačiau sėdėjau čia vien tam, jog pamatyti Velvet. Ji vengia manęs ir man tai prakeiktai nepatinka.

Ala dabar iškels milžinišką skandalą ir būtent todėl neketinu grįžti į butą šiandien. Jau geriau liksiu ant šio baro kėdės visą naktį negu klausysiuosi jos.

- Klausyk, man reikia susirasti Elą, tačiau tu lieki čia.- nieko nesakiau Markus pakilus nuo kėdės ir palikus mane vieną. Nuo to man buvo tik geriau.

Pats sunkiai suvokiu kaip ištvėriau visą dieną biure, tačiau padariau tai. Nemiegu jau antra para ir nežinau ką padaryčiau bent už vieną valandą miego. Nors iš tiesų padaryčiau viską išskyrus Alos klausymasį. Tai prilygtų mirčiai.

- Labas.- išgirdęs balsą, kuris buvo pažįstamas, apsisukau pažvelgdamas į Agatą ir menkai nusišypsodamas.- Tu atrodai prastai.

- Nemiegojau dvi dienas ir negaliu grįžti į savo namus, nes mano sužadėtinė isterikė.- atsidusau apsisukdamas į baro pusę ir vėl.

- Man gaila tavęs. Atrodo, jog pinigai gali sutvarkyti ne viską.- Agata atsisėdo šalia manęs. Nesijaučiau nejaukiai kalbėdamas su ja ir išpasakodamas visas savo problemas, kurių turėjau daugiau nei pats žinojau. Nors iš tiesų norėjau kalbėti su Velvet.

- Na, jie gali sutvarkyti, kai kuriuos dalykus. Jų dėka galiu gerti geriausią viskį kokį jie turi.- tariau parodydamas stiklinę, kurią laikiau rankoje. Agata nusijuokė, kai aš atsigėriau iš jos susiraukdamas dėl kartaus skysčio.

- Kas tave sieja su Velvet?- jos klausimas privertė susiraukti ir pažvelgti į ją.

- Niekas. Mes tiesiog.. draugai.- tariau atstumdamas stiklinę nuo savęs. Agatai nespėjus prasižioti muzika klube nutilo.

- Visi lankytojai išprašomi lauk. Lieka tik personalas ir šokėjos.- Elos balsas pasigirdo nuo scenos pusės privertęs pažvelgti ten. Ji stovėjo ant scenos rankoje laikydama mikrofoną.- Lankytojai lauk.- ji pakartojo daugeliui atsistojus ir patraukus prie durų. Ir tuomet supratau kas blogai.

- Louis.- Agata tarė atkreipdama mano dėmesį nuo mažiausiai penkių vyrų prie durų.- Kas vyksta?

- Kadangi aš čia lankausi ir apie tai sužinojo žiniasklaida policija nusprendė padaryti kratą. Eik prie kitų šokėjų arba Elos ir Markus.- pakilau nuo kėdės susiraukdamas dėl menko galvos svaigimo ir skausmo joje. Nuėjęs prie koridoriaus durų, prie kurių kaip visada budėjo Skotas, pažvelgiau į jį ir jam linktelėjus įėjau į vidų. Perėjęs koridorių nuėjau prie paskutiniojo kambario dešinėje durų pajudindamas rankeną ir tyliai nusikeikdamas vos suvokiau, kad jos užrakintos.

- Ak ne, eik iš čia.- išgirdęs moters, kurios ieškojau, balsą apsisukau lengviau atsidusdamas.

- Eime su manimi.- tariau ketindamas suimti Velvet ranką, bet ji patraukė ją.

- Ne. Aš niekur neisiu su tavimi.- ji tarė priversdama mane susiraukti. Net jeigu viskas ką ji dėvėjo buvo mėlyna liemenėlė ir džinsiniai šortai ji vis tiek atrodė gražiai. Ala neprilygo jai net rengdamasi prakeiktų dizainerių drabužius, kurie kainuoja tiek daug, jog net nenoriu įsivaizduoti.

- Policija yra čia ir jie darys kratą. Taip pat jie užsirašys visų šokėjų pavardes.- tariau prieidamas arčiau jos.

- Man nesvarbu, Louis. Aš čia dirbu ir man nesvarbu ar kiti laiko mane kekše ar ne.- ji menkai nusijuokė priversdama pažvelgti į ją. Velvet buvo beprotiškai graži, tačiau negalėjau to pripažinti greitai.

- Louis.- išgirdęs Markus balsą apsisukau pažvelgdamas į jį ir susiraukdamas.- Patarčiau tau neišeiti iš čia, nes žiniasklaidai tikrai rūpi kokio velnio tu čia. Už klubo durų stovi keletas idiotų su fotoaparatais.- jis tarė.

- Nuostabu. Man įdomu koks skandalas kils vos įkalbėsiu Elą parduoti man klubą.- atsidusau. Ignoravau galvos skausmą, kuris nesiliovė. Negaliu išeiti iš čia, nes tuomet atsiras dar daugiau antraščių su mano pavarde. To man nereikia.

- Man reikia eiti pas Elą-

- Tu lieki čia, su manimi.- tariau nutraukdamas ją ir suimdamas jos ranką net jeigu ji nenorėjo, jog tai daryčiau. Ji elgėsi keistai šiandien. Vos įėjau čia ir ji pamatė mane jaučiausi lyg ji arba ignoruoja, arba vengia manęs. Nors vakar pasakiau jai, jog neketinu klausti nieko apie jos ''vaikiną'', kad ir kaip norėčiau sužinoti viską. Rasiu būdą išsiaiškinti tai.

- Ne, Louis, aš negaliu.- ji mėgino ištraukti ranką iš mano, tačiau aš nepaleidau jos pažvelgdamas į Markus; kuris žvelgė tiesiai į Velvet. Tai privertė susiraukti.

- Markus Kuatrus.- jis ištiesė jai ranką kiek nustebindamas mane. Tikėjausi, jog jis pasakys jai kažką nemalonaus, tačiau atrodo jis persigalvojo. Nežinau ko tikėtis iš jo, kai kalba eina apie Velvet ar kitas čia dirbančias merginas, nes jis visuomet Alos pusėje.

- Velvet Odrea.- ji tarė ištiesdama ranką ir paspausdama jo.

- Turi gražų kūną, Velvet.- jis nužvelgė ją priversdamas susiraukti.

- Markus.- tariau stebėdamas kaip jis patrūkčioja pečiais ir pažvelgia į mane. 

- Neketinu dėkoti tau.- Velvet tarė priversdama pažvelgti į ją. Dėl kažkokios man nesuprantamos priežasties man nepatiko, kai jis žvelgė į ją neatitraukdamas žvilgsnio. Niekada taip nesijaučiau su Ala.- Louis, man tikrai reikia eiti pas Elą.

- Tu liksi su manimi jeigu nenori būti išvešta į nuovadą kur tave apklaus ir tavo pavardė atsidurs jų aplankaluose.- stebėjau kaip ji atsidūsta pavartydama akis ir leisdama suprasti, kad jai nepatinka kaip elgiuosi. Tačiau rūpinuosi ja pats nesuprasdamas kodėl.

○○○

ᵥₑₗᵥₑₜ.Where stories live. Discover now