13.

1.8K 161 2
                                    

'Velvet Odrea


- Šiandien yra sekmadienis, tad lankytojų nebus daug. Daugelis iš jų turi žmonas ir yra turtingi, tad pirmadienio rytą jų laukia darbas.- Agata nusijuokė nepakeldama akių nuo mano plaukų, kuriuos tiesino karštu plaukų tiesintuvu. Nenorėjau jai leisti to, bet ji tiesiog pasakė, jog neturi ką veikti ir pasodinusi mane ant kėdės ėmėsi darbo.

- Tu jautiesi gerai po to kas nutiko vakar?- paklausiau prisiminusi priežastį kodėl aš susitikau su Louis ir kodėl jis sužinojo kokį darbą dirbu. 

- Skotas, apsauginis prie šio koridoriaus durų, gerai pamokė tą idiotą. Būtum mačiusi jo veidą.- ji ir vėl nusijuokė priversdama lengviau atsidusti suvokus, jog tai viskas gerai. Su Agata susibendravau galbūt kiek per gerai. Tačiau nenorėjau, jog jai nutiktų tai ką pati esu patyrusi ne vieną kartą.

- Man teko apsilankyti pas vieną iš tavo klientų.- tariau stebėdama kaip ji pakelia akis ir pažvelgia į veidrodį kuriame matėsi kone visas kambarys.

- Ak. Tai Tomlinson, tiesa?- ji paklausė, tad susilaikiau nuo linktelėjimo, nes tai būtų privertę ją nudeginti mano galvą ko nenorėjau.

- Jis akivaizdžiai turtingas.- tariau matydama kaip ji nusišypso nuleisdama galvą ir toliau tiesindama plaukus, kurie vis dar buvo susibangavę.

- Daugiau nei turtingas. Man baisu pagalvoti kiek nulių turi pinigų suma esanti jo sąskaitoje.- ji trumpam išplėtė akis prieš papurtydama galvą.

- Tačiau jis malonus. Ne kaip kiti jo statuso žmonės.- tariau matydama kaip Agata nuleidžia plaukų tiesintuvą ir pažvelgia į mane per veidrodį.

- Tu turėjai jam pašokti, o ne bendrauti su juo. Kas ten įvyko?- ji paklausė ištraukdama tiesintuvo laidą ir jį padėdama ant stalo bei atsisėsdama ant sofos prie durų. Atsidusau apsisukdama ir pažvelgdama į ją.

- Jis mano klientas.- tariau matydama kaip ji susiraukia. Nebuvau tikra ar dėl to, kad nesuprato ką turiu omenyje ar dėl to, kad pagalvojo apie kažką kitą.

- Tu miegi su juo?- ji lėtai paklausė priversdama mane ir vėl atsidusti suvokus, jog buvau teisi. Ji tikrai pagalvojo apie kai ką kitą.

- Ne. Ankščiau aš dirbau psichologe ir dėl kai kurių priežasčių dabar nebedirbu. Tačiau jis paskambino man ir aš sutikau suteikti jam tas paslaugas. O dabar nesu tikra ar buvo verta sutikti, nes.. jis buvo narkomanas prieš penkerius metus, manau. Ir dabar jis turtingesnis nei aš kada nors būsiu.- delnais perbraukiau per veidą tikėdamasi, jog tai nenuvalys makiažo sluoksnio, kuris jį dengė. Nemėgau dažytis, bet man tenka tai daryti, nes toks mano darbas.

- Tu.. bendrauji su juo?- ji paklausė palinkdama link manęs ir nusišypsodama bei pakeldama antakius.

- Dalykiškai. Mes tiesiog kalbame apie jo problemas kokių jis tikrai turi ir aš nesu tikra ar noriu bendrauti su juo ilgiau. Jis turtingas ir tai reiškia, jog iš jo negaliu tikėtis nieko gero.- tariau rankomis pasiremdama smakrą ir alkūnes atremdama į kelius, kurie nebuvo uždengti drabužiais, nes viskas ką dėvėjau buvo trumpi, juodi šortukai ir juoda liemenėlė, su keletu papuošimų. 

- Tuomet tiesiog pasakyk jam tai. Turiu omenyje, jog nenori jokių susitikimų ar kad ir kaip jūs tai vadinate. Patikėk manimi, tuomet jis tikrai paliks tave ramybėje. Jeigu viskas ko jis iš tavęs nori yra psichologės paslaugos.- ji patrūkčiojo pečiais ir vėl nusišypsodama. Jos žodžiai privertė susiraukti ir sutrikti.

- Ką tu turi omenyje?- paklausiau. Agata prasižiojo tačiau buvo priversta nutilti vos kambario durys atsidarė. Pažvelgiau ten pamatydama Elą tarpduryje. Ji dėvėjo juodą suknelę, kuri buvo aptempta, galbūt per daug ir pakėlė jos krūtinę.

- Eime. Nuvesiu tave į antrą aukštą ir pasakysiu ką tau teks daryti. Agata, tavęs laukia klientas trečiame kambaryje.- ji tarė pasitraukdama nuo durų vos brunetė pakilo nuo sofos ir išėjo pro jas. Atsistojau nuo kėdės taip pat išeidama pro duris ir išsitraukdama raktą iš šortų kišenės vos Ela uždarė jas. Užrakinusi jas sugrąžinau raktą atgal ir sekiau blondinę koridoriumi prie durų, kurios vedė į klubą.

Mums išėjus pro jas ji nuėjo link baro, tad sekiau ją stengdamasi neatsilikti. Mano kojos kiek skaudėjo po šiandienos treniruotės rytojaus nakčiai, kai man teks šokti. Tačiau negalėjau skųstis tuo, nes Elos dėka žinau visus judesius, kuriuos man reikia žinoti.

- Užlipusi laiptais į viršų tiesiog daryk tai ką darei pastarasias naktis. Vienintelis skirtumas tas, jog ten vyksta kazino ir leidžiama rūkyti. Jeigu kas nors palies tave arba mėgins tai padaryti, tuomet pasakyk apie tai apsauginiui stovinčiam prie durų kuris vardu Stefanas. Jis viską sutvarkys.- ji menkai nusišypsojo man, tad linktelėjusi ir giliai įkvėpusi apsižvalgiau akimis ieškodama laiptų apie kuriuos kalbėjo Ela.

Pamačiau juodus, kilimu klotus laiptus, kuriuos menkai apšvietė kelios lempos. Priėjusi prie jų pradėjau lipti į viršų. Vos užlipusi ir pasukusi į kairę pastebėjau juodas duris, už kurių girdėjosi garsi muzika. Priėjusi prie jų suėmiau jų rankeną palenkdama ją ir įeidama į vidų.

- Vardas?- išgirdusi vyrišką balsą pakėliau akis pažvelgdama į aukštą ir stambios figūros vyrą su juodu kostiumu, kuris priminė apačioje stovintį Skotą. Skotas buvo malonus nepaisant jo išvaizdos. Tai spėjau suprasti iš to kaip jis bendrauja su šokėjomis, kai veža mus į mūsų namus.

- Velvet.- tariau ir jam linktelėjus bei ranka parodžius į patalpą giliai įkvėpiau paleisdama durų rankeną bei nueidama į dešinę pusę kur galėjau matyti barą. Priėjusi prie jo paėmiau ištiestą padėklą susiraukdama vos ant jo buvo padėtos kelios taurės su ryškiai mėlynos spalvos gėrimu. Neturėjau nė menkiausios idėjos kas per velnias tai buvo ir ką man su tuo daryti.

- Nunešk tai trims merginoms prie ruletės stalo kambario gale.- vaikinas, kuris įdavė man padėklą, parodė į kambario galą kur stovėjo didelis stalas, aplink kurį buvo daug žmonių.

Apsisukusi ir stengdamasi laikyti padėklą kuo tiesiau, kas buvo ganėtinai sudėtinga, pradėjau eiti link to stalo. Nesuvaldžiau susiraukimo vos užuodžiau cigarečių dūmus praeidama pro stalą, ant kurio dalino kortas. Priėjusi prie to stalo padėjau taures prieš tris merginas, kurios sėdėjo prie stalo.

Pakėlusi akis ketinau apsisukti ir grįžti prie baro, tačiau sustojau vos pamačiau pažįstamą asmenį, kurio žvilgsnis buvo įsmeigtas į mane.

Ir kažkuria savo dalimi žinojau, jog dabar yra būtent tas laikas, kai turiu pasinaudoti Agatos patarimu. Nenoriu jaustis taip kaip jis priverčia mane pasijusti, nes tai tikrai nėra gerai.

○○○

ᵥₑₗᵥₑₜ.Where stories live. Discover now