Chapter 43

30 5 0
                                    

Πάμε.....πάμε!μου είπε η Εμιλη για άλλη μία φορά.

Πάμε! Της λέω και εγώ.....

Θα πηγαίναμε πάλι στην βιβλιοθήκη για διάβασμα. Μας άρεσε την πρώτη φορά και αποφασίσαμε να πηγαίνουμε εκεί όταν δεν έχουμε πολλά μαθήματα.

Τώρα είχαμε μόλις τελειώσει το φαγητό μας και είχαμε γυρήσει από την τραπεζαρία. Ήταν περίπου 4:30 το μεσημέρι .

Ο Άλεξ θα ερχόταν και αυτός μαζί μας. Εγώ, ο Κέβιν ,η Αριάνα και η Εμιλη δεν θέλαμε. Ωστόσο ο Τζέι και ο Ντέιβ δεν είχαν κάποιο πρόβλημα .

............

Φτάσαμε στην βιβλιοθήκη. Ανοιγαμε την πόρτα και Μπήκαμε μέσα. Πήγαμε προς το τραπέζι όπου είχαμε κάτσει και την προηγούμενη φορά . Κανένας δεν είχε έρθει ακόμα......μόνο ο Άλεξ.

Προσπάθησα να τον αγνοήσω και να κάτσω σε μια θέση, όσο το δυνατό πιο μακρυά του. Δεν μπήκα στον κόπο ούτε να τον κοιτάξω , όσο ετοίμαζα τα βιβλία μου .

Λοιπόν.....τι θα γινει; Έτσι θα είμαστε από εδω και πέρα; Ακούω κάποιον να λέει. Ήταν ο Άλεξ φυσικα . Αμέσως κατάλαβα ότι απευθυνόταν σε εμένα.

Και πως ακριβώς ήθελες να σου συμπεριφέρομαι....μετά από αυτό που έκανες!

Δεν έκανα και τίποτα το τρομερό.... Όλοι συμφώνησαν!

Ναι αλλά εσύ το πρότεινες! Αν δεν είχες πει τίποτα , πιθανόν κανένας να μην σκεφτόταν να σταματήσουμε να πηγαίνουμε στο.....εκεί! Λέω γρήγορα προσπαθώντας να αποφυγω να πω την λέξη δάσος! Αν κάποιος που δεν έπρεπε το άκουγε τότε θα είχαμε προβλήματα.....και ας μη μιλήσω καλύτερα για το κουτσομπολιό ! Στην αρχή δεν το είχα παρατηρήσει αλλά αυτή ήταν η πρώτη κουβέντα που είχαμε ανταλλάξει με τον Άλεξ , από την Κυριακή το πρωί.

Δίκαιο έχεις αλλά...... Είναι και αυτός!

Μα....μα τι λες;

Πίστεψε με είναι και αυτός! Λέει και εγώ προσπαθώ να καταλάβω για ποιον μιλούσε και για πιο πράγμα ακριβώς! Ο Κεβιν!!!

Μην μπλεκεις τον Κέβιν σε αυτό! Δικό σου είναι το φταίξιμο !του λέω και δεν μπορούσα πραγματικά να πιστέψω ότι ......ότι έμπλεκε κάποιον εντελώς αθώο για να γλυτώσει αυτός!

Όχι.... Από τότε που ήρθε αυτός ο Κεβιν στην παρέα , απο εκει που τον μισούσες , τωρα βγαίνει πάντα ο καλός και εγώ ο κακός της παρέας ! Κάτι έχει κάνει σε εμένα και σε όλους μας! Είναι επικίνδυνος και το έχεις ξεχασει!μου λέει

Το γεγονός αυτό δεν έχει καμία σχέση με το Κεβιν! Ήταν τελείως τυχαίο! Και δεν σε έκανε αυτός να φαίνεσαι κακός! Μόνος σου το έκανες στον εαυτό σου. Αν θυμάσαι καλά, εσύ ξεκίνησες τον καβγά στην ιστορία !!! Του λέω

Εκείνη την στιγμή σταματήσαμε να μιλάμε γιατί οι άλλοι μπήκαν στην βιβλιοθήκη και αυτοί. Ήταν ο Κεβιν, ο Τζει και ο Ντέιβ! Δεν ήθελα ο Κεβιν να μάθει ότι μιλούσαμε για εκείνον! Μα ακόμα δεν μπορω να πιστέψω ότι για να γλυτώσει ο Άλεξ προσπάθησε να τα ρίξει όλα στον Κεβιν......

Τι κάνετε; Μας λέει ο Τζέι καθώς κάθεται σε μια από της καρέκλες αρκετά κοντά στον Άλεξ!

Ναι.....έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε! Λέει η Εμιλη

Καλά εντάξει! Να αρχίσουμε...ή να περιμένουμε και την Αριάνα ;

Εεε...εγώ θα έλεγα να ετοιμαστουμε και μέχρι να τα βγάλουμε όλα θα εχει έρθει! Λέει ο Ντειβ

Οκ!!

Άρχισα να βγάζω τα βιβλία μου από την τσάντα. Το πρώτο βιβλίο που επιασα ..... Ήταν αυτό που είχα βρει στην βιβλιοθήκη! Ίσως έπρεπε να το αφήσω και αυτό μαζί με το κλειδί. Αλλά ......

Το έβαλα πάλι μέσα και εβγαλα το βιβλιαράκι με το πρόγραμμα της εβδομάδας.
Πνευματικό
Εφευρετικό
Βιολογία
Γερμανικά
Μουσική

Αμέσως ξεκίνησα το διάβασμα .
.............

Το Μυστηριώδες Δάσος !Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα