Chapter 17

51 6 3
                                    

.........
Ξαφνικά η πόρτα του δωματίου μας άνοιξε με δύναμη! Εγώ αμέσως κατάλαβα ότι ήταν η αδερφή μου και εκλεισα το καπακι του λάπτοπ μου! Οι άλλοι προσπάθησαν να κρύψουν τα υπόλοιπα λάπτοπ! Αυτή μπήκε μέσα χωρίς να πάρει είδηση τίποτα ! Έτσι είναι η αδερφή μου! Δεν έχει πονηρό μυαλό! Αν αυτό είχε συμβεί σε εμένα θα είχα καταλάβει ότι κάτι μου έκρυβαν και θα τους άρχιζαν τις ερωτήσεις! Η Λάνα φορούσε την σχολική ενδυμασία και κρατούσε ένα λευκό χαρτί! Χωρίς καν να μας κοιτάξει σταμάτησε μπροστά μας και ξεδίπλωσε το χαρτί της! Πριν αρχίσει να το διαβάζει δυνατά σταμάτησε και μας κοιταξε για πρώτη φορά από την στιγμή που μπήκε μέσα.
Η διευθύντρια ζητάει στο γραφείο της την Ενταργκ , τον Μπέικερ, τον Μπένετ και την Ντιμόντ....την μικρότερη! Είπε έχοντας έναν θυμωμένο τόνο στην φωνή της! Εγώ κοίταξα την Αριάνα ,τον Τζέι και τον Άλεξ! Τι μας ήθελε η διευθύντρια;  ειχε καταλαβει οτι ειμασταν στο δασος την νυχτα του παρτυ; μα ακομα κι αν το ειχε καταλαβει , τι ηθελε την Αριανα και τον Τζει, οταν μονο εγω και ο Αλεξ βγήκαμε εξω; Καθησαμε για λίγο μαρμαρωμενοι με το στόμα μισάνοιχτο προσπαθώντας να σκεφτώ! Εεε...λοιπόν τι περιμένετε ! Η διευθύντρια σας ζητάει και εσείς θα μείνετε να κοιτιέστε με ανοιχτό το στόμα ....άντε κουνηθειτε! !!!!!! Οι τέσσερίς μας κινήθηκαν προς την έξοδο απορώντας! Εγώ καθώς περνούσαν από δίπλα από την αδερφή μου την εσπρωξα, ταχα τυχαία ,με τον ώμο μου! Εκείνη με κοιταξε αγριεμενη....εγώ όμως συνεχησα να περπαταω.....τι είχε πάθει....αυτή δεν είναι η γλυκιά αδερφή που ηξερα...κάτι πήγαινε στραβά....
Τι να μας θέλει η διευθύντρια; Ρώτησε η Αριάνα απορημένη
Κάνεις δεν ξέρει....της απαντησα εγώ!
Μάλλον για τις καλές επιδώσεις μας στα μαθήματα!!! Είπε κοροϊδευτικά ο Τζέι.....ώρες ,ώρες μου θυμίζει τα αδέρφια μου!...
Ναι αυτό είναι ! Το βρήκες!!!!!
Τότε φτάσαμε έξω από το γραφείο της διευθύντριας! Για μια στιγμή περιμέναμε! Είχαμε παγώσει όλοι!Αφού πέρασε σχεδόν μισό λεπτό που στεκομασταν έτσι ....
Άντε!!! Τι περιμένετε..; Χτύπηστε την πόρτα!!!!! Πρόσταξε, αφού δεν είχα τα κότσια να το κάνω εγώ.
Εγώ πάντως δεν την χτυπάω ! Είπε ο Άλεξ
Καλά κοτούλες ! Είπε ο Τζέι! Αμέσως χτύπησε την πόρτα όμως μόλις την ακούμπησε εκείνη άνοιξε! Τρομοκρατημένοι Μπήκαμε μέσα! Καθώς προχωρουσαμε είδαμε ένα γραφείο στο οποίο καθόταν η διευθύντρια δίπλα της είχε την καθηγήτρια Τσαρντς και τον Ρέιβεν! Το υπόλοιπο δωμάτιο ήταν μια βιβλιοθήκη με εκατομμύρια βιβλία!
Ααα ήρθατε...περάστε, περάστε! Είπε η διευθύντρια μόλις μας είδε! Ακουγόταν ευδιάθετη και ενθουσιασμένη.
Εμείς σιγά σιγά Μπήκαμε μέσα και καθησαμε στις καρέκλες που υπήρχαν μπροστά από το γραφιο! Ποσό ήθελα τώρα να πετάξει ο Τζέι μια από τις εξυπνάδας του! Αλλά αυτό που ήθελα δεν θα γινόταν πρώτη φορά τον έβλεπα τόσο χλωμό!
Λοιπόν παιδιά....πως σας φαίνεται το σχολειο; Είπε η διευθύντρια!
Εεε..ναι! Πολυ ωραιο είναι !Γεμάτο εκπλήξεις! Είπα στην προσπάθεια μου να κρατήσω την χαλαρή κουβέντα! Όμως δεν θα τα κατάφερνα....
Λοιπόν....τσαι; κανεις;μας ρωτησε η διευθύντρια δείχνοντας με την παλάμη της την σταθερά που βρισκόταν στην άκρη της αίθουσας σε ένα τραπεζάκι. Εμεις της γνεψαμε και η καθηγητρια τσαρντς μας έδωσε μια γυάλινη κούπα.
Λοιπόν ! Στο θέμα μας! Συνέχισε ο Ρέιβεν ! Κάποιος μας ενημέρωσε πως χθες το βράδυ εσείς οι τέσσερις είχατε βγει από το σχολείο και είχατε πάει..στο..στο δάσος! Είπε
Εγώ παγωσα! Μα φυσικά !!! Αυτός ήταν το μούνντριμ και μας είχε δει! Αυτός μας είχε επιτεθεί!Αληθεύει αυτό ; Συνέχισε!
Ψέματα !!!! Πεταχτηκε ο Τζέι! Και τότε ένα σπυράκι φύτρωσε στην μύτι του!
Σκασε Πινόκιο!!!!!!!! Του φωναξε η Αριανα αμέσως ! Τώρα το κατάλαβα! Το τσάι ήταν ανιχνευτής ψεύδους ! Μόνο που αντί απλά να φανερώνει το ψεμα...είχε και αλλά αποτελέσματα!
Εκείνος έπιασε την μύτι του!
Άρα εισασταν στο δάσος ! Είπε ο Ρειβεν ικανοποιημένος!
Ναι ειμασταν αλλά όχι και οι τέσσερις! Ήμουν εγώ και ο Άλεξ! Κανένας άλλος! Είπα αφου, ηξερα οτι θα καταλαβαιναν αν λεγαμε ψεματα και δεν ηθελα να βαλω και τους αλλους δυο σε μπελαδες. Ανακουφισμένη διαπίστωσα ότι δεν είχα κανένα σπυράκι!
Αλήθεια;;;
Ναι !!!! Είπα εγώ με σιγουριά! Ουφ! Δεν είχα σπυράκι!
Μήπως είδατε τίποτα περίεργο; Ρώτησε!
Τώρα δεν μίλησα! Κοίταξα τους άλλους. Κανένας δεν είπε κάτι ! Η Αριάνα ,όπως και ο Άλεξ σκεφτόντουσαν....ο Τζέι.....ηξερα ότι μετά από αυτό δεν θα μιλούσε για όλο το απόγευμα!
Σαν τι παραξενο;Είπα προσπαθώντας να το σώσω! Μας είχατε διαβεβαιώσει ότι το μέρος ήταν απολύτως ασφαλές! Και πάλι κανένα σπυράκι! Ναι!!!!
Καλά!!!! Ό,τι πείτε! Είπε ο Ρέιβεν! Λοιπόν...η τιμωρία σας είναι στις 16:00 αυριο!
Τιμωρία;;;;?!!?
Ναι τιμωρία!!!!! Μην αργήσετε ! Είπε και κοιταξε την μύτι του Τζέι επίμονα! Το σπυράκι εξαφανίστηκε! Ο Τζέι ανακουφισμένος χαλάρωσε λίγο ... Μετά σηκωθηκαμε και βγήκαμε από το γραφείο!
Αυτός ....ο Ρέιβεν είναι .....το καρφι.....που τα μαρτύρησε όλα! Αν λεγαμε κι εμεις οτι τον ειχαμε δει εκει; οτι μας επιτεθηκε;είπα αφού απομακρυνθήκαμε!
Δεν πρόκειται να ξαναπιώ τσάι στην ζωή μου! Είπε ο Τζέι που ακόμα επιανε την μύτι του!
......








Γεια σας! Ξέρω.... ίσως να μην είναι και τόσο ωραίο.....αλλά τουλάχιστον είναι κεφάλαιο..σωστά; Αύριο θα ξαναβάλω κεφάλαιο και σας το υπόσχομαι πιο ωραίο!

"Enjoy yourself"

Το Μυστηριώδες Δάσος !Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα