Chapter 12

50 6 3
                                    

Πέρασε αρκετή ώρα .....και εγώ ακόμα δεν είχα βρει την αδερφή μου! Είχα αρχίσει να ανησυχώ.....δηλαδή περισσότερο από ότι πριν! Έπρεπε να πάω να την βρω!
Εεεεεεεε! Τι λες πάμε να χορεψουμε προς τα εκεί;του είπα εγώ!
Εεε..ναι..αλλά γιατί;είπε καθώς τον τραβουσα προς τα δεξιά!
Ααααα...κατάλαβα! Ψαχνεις ακομα για την αδερφή σου!
Μου είπε και εγώ σταμάτησα να προχωραω ! Τον κοίταξα αλλά δεν ηξερα τι να του πω! Το είχε καταλάβει....καλά δεν ήταν και πολύ δύσκολο να το καταλάβει κανείς αυτό ...... Αλλά δεν ήθελα να το καταλάβει!
Δεν πρεπει να ανησυχεις !μου είπε!
Καλά ...έχεις δίκαιο ......
Δεν θέλω να....περίμενε ειπες ότι έχω δίκαιο;
Ναι! Η Λάνα δεν είναι κάποιο μικρό παιδάκι που δεν μπορεί να προστατεύσει τον εαυτό της! Και μάλλον θέλει λίγη ελευθερία από εμένα! Θα την αφησω ήσυχη !είπα και ο Τζέι μου εγνεψε με κατανόηση! Μετά συνεχίσαμε να χορευουμε !
..........
Η ώρα περνάει γρήγορα όταν περνάς καλά!
Από 8:00 ήταν ήδη 10:30..... Κανένας όμως δεν άφησε το πάρτυ ! Θα συνέχιζε μέχρι το πρωϊ! Εμείς χαρούμενοι συνεχίσαμε να χορευουμε ! Όλα κυλούσαν υπεροχα.....ακόμα δεν είχα δει την αδερφή μου καθόλου......αλλά τώρα δεν με ένοιαζε και πολύ! ....... Άλλωστε πριν αρχίσουν τα μαθήματα , μας είχαν διαβεβαιώσει ότι το σχολείο ήταν πολύ ασφαλές!
..........
Συνεχίσαμε να χορευουμε μέχρι τις 11:00 αλλά ακόμα δεν είχαμε κουραστεί! Αρχίσαμε να ζεσταινόμαστε υπερβολικά ! Μαλλον επειδη η τεράστια αίθουσα είχε γεμισει με παιδιά όλων των ηλικιών και επίσης χορευαμε για τουλάχιστον τρεις ώρες!
Η ζέστη είχε γίνει για εμένα ανυπόφορη και μάλλον και για τον Τζέι.......ο οποίος άλλωτε έπιανε το κούτελο του και το χέρι του ήταν μες στον υδρωτα και άλλωτε τιναζε την μπλούζα του!
Εεεεμ ...μήπως θες να πάμε έξω στην αυλή; Έχω σκάσει εδώ μέσα! Είπα ενώ ήμουν 100% σηγουρη ότι θα δεχόταν και θα βγαιναμε έξω επιτέλους !
Ναι! Είπε εκείνος!
Περάσαμε μέσα από το πλήθος όσπου βρεθηκαμε στην μπροστινή είσοδο του σχολειου ! Από εκεί άρχιζε η αυλή! Μόνο εμείς ειμασταν εκεί! Όλα ήταν ήσυχα ! Τώρα που ειμασταν έξω έκανε απίστευτη κρύο αλλά αν προηγούμενος χορευες για ώρες δεν το καταλάβαινες!
Λοιπόν.....πως σου φάνηκε το πάρτυ;με ρώτησε
Εεε...πολύ ωραίο! Είπα εγώ! Παρά πολύ καλύτερο από τα αλλά πάρτυ που έχω πάει!.......
.......Αυτό είναι το πρώτο μου πάρτυ!είπε και εγώ απορρησα!
Πως γίνεται αυτό να είναι το πρώτο σου πάρτυ;Ρώτησα! ΕΣΥ είσαι ο ποιο δημοφιλής στην ομάδα μας, μην πω και σε όλο το σχολείο! Όλοι σε συμπαθούν και μπορώ να πω ότι αφού σε συμπαθούν θα σε καλούσαν και σε πάρτυ! Είπα εντελώς αδιάκριτα και μόλις κατάλαβα τι είχα ξεστομίσει το χέρι μου έπιασε το στόμα μου.
Ξέρεις δεν ήταν πάντα ολα έτσι στην ζωή μου!
Αλήθεια !?!!? Είπα μη μπορώντας να το πιστέψω!
Ναι! Ξέρεις πριν ένα χρονο ήρθαμε στην Άνηθα !
Ααααα...και που εισασταν πριν;
Αρχικά κατοικουσα με τον μπαμπά , την μητέρα και την μικρή μου αδερφή στην Αλισον. Τότε όλα ήταν καλά! Ήμουν μικρός ακόμα ....δεν είχα κάνει κάποια ιδιαίτερη φιλία ! Αλλά μου άρεσε η γειτονιά μου!Οι γονείς μου ήταν πολυ καλοί φίλοι με τους υπόλοιπους μας γείτονες και νοιάζονταν πολύ για εμένα! Τα χρόνια πέρασαν κι εγώ μεγάλωσα!Μια μέρα , λοιπόν ο πατέρας μου με ένα φίλο του πήγαν σε ένα μπαράκι για να περάσουν καλά και είχε πάρει κι εμένα μαζί του!.....όμως ένας αντρας που καθόταν αρκετά κοντά τους μέθυσε και άρχισε να τραγουδάει, δυνατά και με έναν αναμμενο αναπτήρα άρχισε να χορεύει! Οι πελάτες άρχισαν να ανησυχουν και ο μπαρμαν κάλεσε την ασφάλεια για να διώξουν τον άντρα από το μαγαζί! Μόλις η ασφάλεια μπήκε μέσα επιασαν τον άντρα από τα χέρια και τον τραβηξαν εξω !
Καθώς όμως τον τραβούσαν ο αναπτηρας πεταχτηκε από τα χέρια του και έπεσε πάνω στο πρόσωπο του φίλου του πατέρα μου ! Ο άντρας άρχισε να ουρλιάζει !!! Ο πατέρας μου τρομαξε ,με τράβηξε προς τα πίσω για να μην καω και δεν πήγε να βοηθήσει τον φίλο του! Ο άντρας έπεσε στο πάτωμα από τον πόνο με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το μαγαζί ! Ο πατέρας μου βγήκε έξω, αφήνοντας τον φίλο του στο μαγαζί!
Το μαγαζί πήρε ολόκληρο φωτιά και ήρθε η πυροσβεστική! Ένα ασθενοφόρο την ακολούθησε .......ο φίλος του πατέρα μου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο έχοντας σοβαρούς τραβματησμους σε όλο του το σώμα! Εμείς πήγαμε μαζί του! Η οικογένεια του ειδοποιήθηκε αμέσως για αυτό που έγινε και έφτασε στο νοσοκομείο ! Ο άντρας δεν άντεξε....ξεψύχησε στο νοσοκομειο! Ήταν ο καλυτερος φίλος του πατέρα μου! Ο πατέρας μου ένοιωθε υπεύθυνος για αυτό που είχε γίνει! Έτσι άρχισε να πίνει ! Κάθε μέρα γύριζε σπίτι μεθυσμένος! Από τότε κανένας μας γείτονας δεν μας μιλούσε ! Μια μέρα έχασε εντελώς τον ελεγχο! Άρχισε να τρέχει στον δρόμο και να χορεύει ! Ένα αυτοκίνητο περνούσε εκείνη την στιγμή στον δρόμο ! Είδε, ευτυχως , τον πατερα μου και έστριψε! Ο πατέρας μου στάθηκε τυχαιρος αλλά όχι ο οδηγός! Εκείνος τράκαρε με ένα φορτηγό που ήταν παρκαρισμένο στον δρόμο ! Ο οδηγός ήταν τραυματισμένος σοβαρά! Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο πατέρα στο δικαστήριο!Ο οδηγός έζησε τελικά αλλά ο πατέρας μου δεν γλύτωσε την τιμωρια ! Φυλακίστηκε και η μητέρα μου , η αδερφή μου και εγω μετακόμισαν στην Άνηθα ,όπου κανείς δεν γνώριζε τον πατέρα μου, για να ξεκινήσουμε μια καινούρια ζωή!
Όσο μιλούσε εγώ κοιτούσαν προσηλωμένη ! Δεν μπορούσα με τίποτα να πιστέψω ότι ο Τζέι είχε αντιμετωπίσει τόσα πολλά ως παιδί! Ήθελα να βάλω τα κλάματα αλλά συγκράτησα τον εαυτό μου! Πήγα και τον αγκάλιασαν δίνοντας του κουράγιο!
Μην ανησυχίες! Τώρα όλα θα πάνε καλά! Του είπα! Μα δεν είναι δυνατόν. Όλοι οι μαθητές εδώ μέσα έχουν μια θλιβερή ιστορία . Πρώτα η Εμιλη και τώρα ο Τζεισον. Και είχαν και οι δυο χάσει έναν από τους γονείς τους. Και μετά σου λένε  Ότι είσαι ασφαλής. Όμως αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι κανένα από αυτά τα γεγονότα δεν μου φαινόταν γνώριμο . Ποτέ δεν είχα ακούσει τίποτα από ο λλες αυτές τις τρομερές ιστορίες. Τίποτα δεν ήταν στις Ειδήσεις. Όχι ότι τις παρακολουθώ καθημερινά, αλλά όταν έχουν κάτι σημαντικό οι γονείς μου πάντα το συζητούν .
.............
Πέρασε αρκετή ώρα κι εγώ άρχισα να κρυωνω!Ακόμα δεν είχαμε δει κανέναν γνωστό μας και εγώ ......ως συνήθως.....άρχισα να ανυσηχω ! Μετά όμως είδα την Αριάνα να χορεύει με τον Ντέιβ και καθησυχασα! Ήταν εκεί τόση ώρα και τώρα την προσεξα εγώ! Μάλλον κάτι τέτοιο θα έγινε και με τους υπόλοιπους! Το κρύο άρχισε να γίνεται ανυπόφορο! Δεν αντεχε άλλο!
Θες να πάμε μέσα;τον Ρώτησα παίζοντας το χαλαρη!Κάνει λίγο κρύο εδώ έξω!
Οκ! Πάμε! Είπε εκείνος!
Καθώς μπαιναμε μέσα ομως σταμάτησα τον Τζέι και του εγνεψα να κοιτάξει μπροστά !!!! Με το που κοιταξε , έμεινε με το στομα ανοιχτό! Δεν μπορούσε να το πιστέψει! Εγώ όμως...όχι ούτε εγω μπορούσα!Ο Ντέιβ και η Αριάνα φιλιόντουσαν! Ήμουν τόσο χαρουμενη για εκείνη!
Η Αριάνα δεν μας ειχε προσέξει ακόμα , ούτε ο Ντέιβ ! Τώρα ήθελα να εξαφανιστω! Να μην με δουν! Αλλα με είδαν!
Οοοο....δεν σας είδαμε εκεί!είπε η Αριάνα νοιώθοντας πολύ άβολα και κοκκινίζοντας ολόκληρη!
Όχι, όχι,όχι, δεν πειράζει! Εμείς......να φευγουμε! Είπα , αισθάνοντας το ίδιο άβολα με εκεινους ! Επιασα τον Τζέι , ο οποίος είχε παγώσει από αυτό που είχε δει, και απομακρυνθήκαμε! Τέλεια ! Τους χαλασαμε την στιγμή! Τότε ήταν που αρχίσαμε να γελάμε.
............
Η ώρα πέρασε και σιγά, σιγά ο κόσμος έφευγε! Έτσι κάναμε κι εμείς! Προχωρήσαμε μαζί μέχρι ένα σημείο και μετά χωριστήκαμε, πηγαίνοντας αυτός στο δικό του δωμάτιο και εγώ στο δικό μου!
Η Εμιλη ήρθε μετά από ένα λεπτό και κάθησε εξουθενωμένη στο κρεβάτι της!
Πως ήταν με τον Καρλος; Την Ρώτησα εγώ!
Καλά!....Βασικά τι λέω;...ήταν πολύ καλύτερα από καλά! Όλα ήταν υπεροχα! Χορευαμε ...και χορευαμε ! Αχχχ....είπε με ανακούφιση....νομίζω ότι του αρέσω!
Μιας και ειπες για σχέσεις ,εμαθες τι έγινε με την Αριάνα;
Όχι τι έγινε;
Και της τα είπα όλα! Μετά από λίγο κάποιος χτύπησε την πόρτα! Ήταν η Αριάνα και η Λάνα!
Μπήκαν μέσα και άρχισαν να μας μιλούν για την μέρα τους!
Χορευαμε......και με κοιτούσε σαν να ήμουν ο άγγελος του, ......
.....και εγώ τον κοιτούσαν με τον ίδιο τροπο!.........τότε το ηξερα! Μου άρεσε παρά πολύ! Ήθελα να τον φιλησω ..αλλά ντρεπόμουν.....τότε εκείνος μου είπε ότι του αρεσα πολυ....και μου ζήτησε να τα φτιάξουμε!...εγώ δέχτηκα, φυσικά, και τον αγκάλιασα σφιχτά ! Αυτή ήταν η στιγμή, είχε έρθει επιτέλους ! Άρχισε να πλησιαζει το πρόσωπο του ...και εγώ το ενοιωσα.... εκλεισα τα μάτια μου...και αυτός το ίδιο! Τότε ...φιλιθήκαμε!
Ένοιωσα ότι με έσωζε από όποιο κίνδυνο και να αντιμετώπιζα στο μελλον! Ήταν σαν όνειρο! Δεν ήθελα να τον αφήσω ποτέ!
Αλλά..τότε.....
Ήρθαμε εμεις και σας το χαλασαμε!συμπλήρωσα την φράση της Αριάνας!
Δεν φταιτε εσείς ! Ειπε η Αριάνα!
Καλά ότι πεις...είπα εγω . Εσυ Λάνα ; Πως πέρασες.....;είπα στην προσπάθεια μου να αλλάξω θέμα!
Ααα εγώ....καλά! Με τον Κέβιν πήγα!είπε σχετικά βαριεστημενα!
Είσαι καλά; Την ρώτησε η Εμιλη
Ναι...μια χαρά! Απλά είμαι λίγο κουρασμένη! Είπε!
Οκ!είπα εγώ χωρίς βέβαια να την πιστεύω και πολύ!
Εσυ Λιζη; Πως πέρασες;
Μια χαρά! Είπα και αμέσως θυμηθικα αυτό που μου είπε ο Τζέι για τον πατέρα του! Όμως δεν μπορούσα να τους το πω αυτό. Είναι προσωπικο και ο Τζεισον μπορεί να μην θέλει να το μαθουν
.............
Η ώρα ήταν 7:00το πρωί! Τότε έφυγαν τα κορίτσια ! Όλη την ωρα συζητούσαμε για το πάρτυ! Δεν είχε γίνει τίποτα κακό στο πάρτυ! Τίποτα που να μοιάζει με το όνειρο μου!Μόλις εφυγαν τα κοριτσια εγώ έπεσα για ύπνο και κοιμηθηκα !
..................












Γεια σας! Πως σας φάνηκε αυτό το κεφάλαιο;Εμένα παντως μου άρεσε πολύ! Ποιος όμως είναι όμως αυτός ο Κέβιν και γιατί ζήτησε από την Λανα να τον συνοδεύσει την τελευταία στιγμή; Έγινε κάτι στο πάρτυ που πείραξε την Λάνα; Γραψτε μου τις εντυπώσεις σας στα σχόλια!

"Enjoy yourself"

Το Μυστηριώδες Δάσος !Dove le storie prendono vita. Scoprilo ora