Chapter 2

112 9 2
                                    

.....
Ντριν ντριν.....
Το ξυπνητήρι μου χτύπησε. Η ώρα ήταν 6:30. Ήταν η ώρα να ετοιμαστω για το σχολείο! Αφού ντυθηκα, με ένα άσπρο πουκάμισο , μια μπλε φούστα και ένα ζευγάρι μαύρες μπαλαρίνες,
ετοιμασα την βαλίτσα μου και βγηκα στο σαλόνι! Εκεί ήταν η υπόλοιπη οικογένεια μου! Η αδερφουλα μου έλαμπε με τα μακριά, σγουρά, ξανθά της μαλλιά! Ειμασταν στο ίδιο περίπου ύψος , αλλά αυτή ήταν λίγο πιο παχουλη από εμένα! Η αδερφή μου είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει πολύ αγάπη στην καρδιά του και συγχωρεί πολύ εύκολα ! Είναι πολύ όμορφη και συμπονετική! Κάνουμε πολύ παρέα οι δύο μας και παρόλο που είμαστε πολύ διαφορετικές !
Εγώ πήγα στην κουζίνα και ετοιμασα το πρωινό μου!
Εκείνη την στιγμή ο αδερφός μου μπήκε στο δωμάτιο !
Τι κανείς ξυλαγγουρο ?μου είπε!
Κάνω ότι θέλω και σταματά να με λες ξυλαγγουρο! Αχρηστε!
Του απάντησαν εγώ!
Οπα , μαθαμε και την λέξη άχρηστος! Είπε κοροϊδευτικά! Πάντως, Ελίζα , θα δούμε ποιος είναι άχρηστος μετά τα αποτελέσματα του τεστ! Εγώ μπήκα στο θάρρος .....ΕΣΥ που θα μπεις!.....είπε και άρχισε να γελάει!
Εκείνη την στιγμή μου ηρθε να τον χαστουκισω! Ποσό χαζός μπορεί να γίνει!
Ο αδερφός μου είναι το πιο σπαστικότητα άτομο που θα γνωρίσετε ποτε! Πολύ βέβαια λένε ότι πήρα από αυτόν και τον ξεπερναω κατά πολύ στον τομέα της σπαστικότητας! Είναι πολύ ψηλος και αδύνατος! Σε αντίθεση με την αδερφή μου έχει μαύρα μαλλιά και δεν είναι καθόλου συμπονετικός!
Μην τον ακούς! Αυτά έλεγε και σε εμένα πριν!μου είπε η αδερφή μου με συμπόνια! Αλλά εγώ δεν της απαντησα και συνέχισαν το πρωινό μου!
Λίγο μετά μπήκε ο άλλος μου αδερφός στο δωμάτιο!
Τι κάνετε κορίτσια ; Μήπως αγχωνεστε λίγο για το τεστ; Ε λοιπόν δεν πρέπει.....τώρα ίσως τον θεωρεισατε έναν άγγελο ο οποίος έχει τον χαρακτήρα της αδερφής μου και νοιάζεται για έμας! Ε λοιπόν......περιμεντε πρώτα να τελειώσει την πρόταση...
.....παμε πάλι από την αρχή τα λόγια του...
Τι κάνετε κορίτσια; Μήπως αγχωνεστε λίγο για το τεστ; Ε λοιπόν δεν πρέπει να αγχωνεστε λίγο....πρέπει να πεθάνετε από το άγχος γιατί θα είναι ότι πιο δύσκολο έχετε κάνει!!!!και άρχησε να γελάει σατανικά....
Βλέπετε μοιάζει σε όλα με τον άλλο μου αδερφό και στην εμφάνιση και στον χαρακτήρα μόνο που τα δικά του μαλλιά είναι ξανθά!
Μην τον ακούτε κορίτσια !φώναξε η μαμά μου μπαίνοντας στο δωμάτιο.... Θα είναι πραγματικά πολύ εύκολο!συνέχισε χαιδευοντας την αδερφή μου στο κεφάλι!....
Η μαμά μου είναι μια ψηλή γυναίκα με μακριά μαύρα μαλλιά που λατρεύει τα παιδιά!Βέβαια στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με το πόλο και με το καράτε .....ναι, καλά διαβασατε, πόλο και καρατε.....αλλά είναι πολύ συμπαθητική και πολύ όμορφη!
Που είναι ο μπαμπάς , μαμα;ρώτησε ή αδερφή μου!
Έξω! Είπε η μαμά μου δείχνοντας με το χέρι της την αυλή!
Ο μπαμπάς μου είναι ένας πολύ έξυπνος άντρας ,πολύ ψηλός και πολύ αδύνατος , με μαλλιά που φέρνουν προς το ξανθό! Του αρέσει να εφευρίσκει πραγματα και είναι πιο κλειστός από την μητέρα μου σαν χαρακτήρας! Αυτή την στιγμή έφτιαχνε το αυτοκίνητο κάνοντας του κάποιες ρυθμίσεις!
Εγώ είχα τελείωση το πρωινό μου και είχα πάρει το βιβλίο που διάβασα χθες για μια μικρή επανάληψη!
Εγώ είμαι ένα συμπαθητικό κορίτσι πολύ ψηλό και πολύ αδύνατο και όπως μπορεί να καταλαβατε , είμαι πολύ μελετηρή! Πολύ με θεωρούν χαριτομενη αλλά δεν ξέρω πως με βλέπει ο καθένας! Τα μαλλιά μου είναι μακριά, μαύρα και σπαστά , προς το σγουρο ! Είμαι πολύ έξυπνη και δημιουργική, είμαι καλά στις χειροτεχνίες και δεν φοβαμε το καινούριο! Είμαι επίσης θαρραλέα και δυνατή και νοιαζομαι για τους άλλους! Πιστεύω ότι μπορώ να κάνω ο,τι αποφασίσω με λίγη προσπάθεια και θεληση...αλλά δεν παίρνω και όρκο!
Εγώ με την οικογένειά μου κάτοικο στον κόσμο Νοτνολ, στην πολη Ανηθα ! Είναι μια πολύ όμορφη πολη, πολύ ήσυχη και από αυτή την πολη προέρχονται συνήθως οι καλύτεροι μαθητές στο γυμνάσιο!
..........
Είστε όλοι έτοιμοι; Ρώτησε η μαμά μου!
Η ώρα ήταν 7:30! Έπρεπε να ξεκινήσουμε!Μπήκαμε όλοι στο αμάξι και ξεκινήσαμε!





Γεια σας! Ελπίζω να σας άρεσε το δεύτερο κεφάλαιο του βιβλίου μου!Καλά ,ένταξη .....ήταν λίγο βαρετό αλλά το βιβλίο γίνεται συναρπαστικό στα επόμενα κεφάλαια! Όπως και την προηγούμενη φορά υπάρχει άλλη μια κρυφή λέξη! Οποίος την βρει πρώτος θα πάρει τον επόμενο ρόλο!

"Enjoy yourself"

Το Μυστηριώδες Δάσος !Where stories live. Discover now