Chapter 23

42 7 1
                                    

Οι μέρες συνέχισαν να περνούν ...αλλά αυτή την φορά πιο αργά!
Τα μαθήματα συνέχιζαν κανονικά ! Καμία διάφορα! Η Λάνα δεν περνούσε σχεδόν καθόλου χρόνο στο δωμάτιο  της και ήταν όλη μέρα έξω.....με τον Κέβιν........! Οι υπόλοιποι ήμασταν....όπως πάντα!
Από την μέρα της τελευταιας τιμωρίας μας όλα πηγαιναν υπεροχα ............
Σήμερα είναι Παρασκευή! Έχουμε πνευματικό μάθημα πρώτη ώρα! ......πήγαμε στην τάξη και καθησαμε στις συνηθισμένες μας θέσεις!Μετά από λίγο η καθηγήτρια μπήκε στην τάξη! Δεν ήταν μόνη της .....την ακολουθούσε μια μαθήτρια με καστανοξανθα μαλλιά.....ήταν ψηλή και λεπτή......φορούσε ένα ζευγάρι γυαλιά με μπορντό σκελετό ........
Καλημέρα, παιδιά!μίλησε η καθηγήτρια! Σήμερα έχω να σας συστησω μια νεα μαθήτρια ......την Ελεάννα! .....μας έρχεται από άλλο σχολείο ....από εδώ και στο εξής θα είναι συμμαθήτρια σας! Κάθησε εκεί....είπε και έδειξε με το δάχτυλο της μια άδεια θέση!Το κορίτσι έκατσε αμίλητο!
Λοιπόν .....συνέχισε η καθηγήτρια..... Μιας και όλοι σας έχετε κατορθώσει και το κομμάτι της ανύψωσης .......και τον κύκλο της δύναμης.....θέλω να σας ενημερωσουμε για κάτι με το οποίο θα ασχοληθούμε στο τρίτο τρίμηνο! ....... Κάθε μαθητής .........οποιασδήποτε ομάδας..........προς το τέλος του πρώτου χρόνου των σπουδών του......... Αναπτύσει μια δύναμη....ξεχωριστή.....ίσως κανείς άλλος στον κόσμο να μην έχει παρόμοια ......! Λοιπόν αυτή την δύναμη πρέπει να την ανακαλύψεται ! Και μόλις γίνει αυτό θα πρέπει να την αναπτύσεται! Ο καθένας σας θα έχει και μια διαφορετικη δύναμη......μην ψάχνεται να βρείτε την ίδια με κάποιον άλλον!
Έχετε ερωτήσεις;?????
Είπε και ένας μαθητής σήκωσε το χέρι του!
Μας λέτε ότι κάθε μαθητής αυτού του σχολείου έχει αποκτήσει μια ξεχωριστή δύναμη!.....οι γονείς μου που φοιτησαν εδώ δεν κάνουν κάτι ξεχωριστό!
Έτσι νομίζεις ΕΣΥ! Οι γονείς σου έχουν μια δύναμη....αλλά υπαρχει νομος που απαγορεύει στα μεγαλύτερα μέλη της οικογένειας ,ακόμα και αν έχουν αναπτυξει πλήρως την δύναμη τους να την χρησιμοποιήσουν Ή να την αναφέρουν.
Μόλις το είπε αυτό νευριασα που τα αδέρφια μου μου το είχαν κρατήσει κρυφό .....καλά για τους γονείς μου δεν συζητώ αλλά και τα αδέρφια μου;;;;;
Τότε σηκωσε η Αριάνα το χέρι της!
Και πως ακριβώς μπορούμε να αποκτήσουμε αυτή την δύναμη που μας λέτε;
Δεν είναι κάτι που πρέπει να κάνετε εσείς ....αλλά κάτι που θα έρθει μόνο του........στους περισσότερους εμφανίζεται σε μια δύσκολη περίπτωση....σε μια περίπτωση που να χρειάζονται επειγόντως αυτή την δύναμη για να προστατευθούν!
............
Η ώρα πέρασε......το μάθημα τελείωσε ....όλη την ώρα προσπαθούσαμε να συγκεντρωθουμε μέχρι να βρούμε αυτή την δύναμη και εγώ για να την αναπτύξω....μα πως ακριβώς θα το κατάφερνα αυτό...;;;;Ωστόσο η μέρα δεν τελείωσε βαρετά!!!!!! Την Παρασκευη πάντα κάτι συναρπαστικό συμβαίνει.....στο τέλος του μαθήματος αποφασίσαμε να παρακολουθήσουμε τον Ρέιβεν ....να μάθουμε επιτέλους τι συμβαίνει με εκείνον!Εγώ επεμενα να πάμε και τους έπεισα με την δικαιολογία ότι αν αντιμετώπιζαν κάτι επικίνδυνο θα υπήρχε περίπτωση να ανακαλύψουν την δύναμη τους!.... Ο Τζει , ο Αλεξ και η Εμιλη συμφωνησαν να ερθουν . Το ιδιο και η Αριανα, με την προυποθεση ομως να ερθει και ο Ντειβ μαζι μας. Εγω συμβηβαστηκα με αυτο, ξεροντας οτι ηταν ματαιο να διαφωνω μαζι της , ειδικα για κατι που αφορα τον Ντειβ.Έτσι ξεκινήσαμε να τον ψάχνουμε......
Αυτήν την φορά δεν χωριστηκαμε......πήγαμε όλοι μαζί! Έτσι θα ήταν πιο ασφαλές! .... Ψαχναμε παντού.......Δεν μπορούσαμε να τον βρούμε ......βρήκαμε ομως κάποιον άλλον!
Ει! Κοιταξτε!είπα και έδειξαν τον Κέβιν και.. Την καινούρια μαθήτρια! Πηγαιναν στο δάσος!....φυσικά!
Να τους ακολουθήσουμε!!! Φώναξε ο Τζέι
Όχι....εδώ ήρθαμε για να παρακολουθήσουμε τον Ρέιβεν....όχι οποιονδήποτε παράξενο συναντήσουμε!
Ναι .....αλλά δεν πρόκειται να τον βρούμε!!Πάμε!!!!!
Είπε η Αριάνα και τους ακολουθησαμε στο δάσος!
.......



















Γεια σας! Ελπίζω να σας άρεσε το κεφάλαιο! Συγνώμη που άργησα να βάλω κεφάλαιο τόσο πολύ....αλλά δεν θα ξαναγίνει!

"Enjoy yourself"

Το Μυστηριώδες Δάσος !Where stories live. Discover now