kapitola 23. - Když se tři barvy hádají

3.1K 222 23
                                    

POHLED STEPHANIE

Na famfrpál trénujeme skoro každý den. Roger říká, že musíme být, co nejvíce připravení na zápasy. Hlavně na ten se zmijozelem, protože nehrají fér. Vždy se pokusí o nějaký ten faul.

Grant mě pořád vychvaluje. Prý jsem jedna z nejlepších střelkyň, co kdy havraspár měl. Další střelci u nás v týmu jsou Roger a Jeremy Stretton. Jsme prý nepřekonatelné trio. Náš brankář už z nás chytá nervy, neboť málo kdy zastaví náš camrál.

,,Steph chytej!" křikl na mě Jeremy.

Dnes se na famfrpálovém hřišti musíme za chvíli vystřídat s nebelvírem. Wood si ho rezervoval. Slyšela jsem také různé fámy, že se nebelvírští bojí o Pottera, kvůli poslednímu zápasu, kdy ztratil kontrolu nad svým koštětem. On s tím ale musel počítat, když je hlavním cílem mého otce. Nic mu nepůjde tak snadno, protože Voldemort má všude své poskoky. Někteří smrtijedi mají i vysoké postavení v kouzelnické společnosti. Například rod Malfoyovích. Podle mě Narcissa nesouhlasí se zabíjením, ale trpí to kvůli Luciusovi. Draco by se možná nechoval tak chladně, kdyby to po něm jeho otec nevyžadoval.

Já mám to štěstí, že matka na mě nekladla vysoké nároky. Cvičila mě v boji, to ano, ale nikdy po mně nechtěla něco, co bych nezvládla. Měla se mnou tu trpělivost a vždy mi pomohla z různých průšvihů, co jsem provedla.

Zajímá mě, kolik má otec přibližně smrtijedů. Znám jich pouze pár z vyprávění mé matky. Bellatrix Lestange, Rodolphus Lestrange, Narcissa a Lucius Malfoyovi, Barty Skrk, Karkarov a později se k nim určitě přidá i Draco. Nebude mít na výběr jakožto pokračovatel čistokrevné linie.

,,Hej Rogere!" křikla jsem a poslala mu camrál. Nebezpečně jsme se blížili k bráně, kterou hlídal Grant. Pomalu se připravoval, že nás zastaví. Bohužel my si nacvičili neprůstřelnou techniku, kterou všechny dostaneme.

Naši odrážeči, Jason Samuels a Duncan Inglebee se hnali za potloukem. Cho obstojně doháněla zlatonku. Myslím, že máme celkem velkou šanci na pohár, ale záleží na tom, jak jsou dobré i ostatní koleje. Harry dost dobře létá a zmijozelští mají vždy ty nejlepší a nejnovější košťata, co jsou na trhu.

Mrzimorští neberou turnaj nějak vážně, a proto pochybuji, že se nějak moc připravují na zápasy.

Roger mi přihrál zpátky a už jsme stanuli před bránou. Pořádně jsem se zadívala na jednu z obručí. Grant tam přilétl, protože si myslel, že budu házet na ni, ale spletl se. Přilétla jsem blíže k němu a jakmile jsem byla jen metr od něj, hodila jsem camrál Jeremymu a ten ho prohodil obručí.

Naše osvědčená technika opět nezklamala.

Kluci ke mně přítetli a plácli jsme si.

,,Dostala jsi mě prcku. Pěkná práce!" mrkl na mě brankář s úsměvem.

,,To víš , jsem hold dobrá!" zasmála jsem se nahlas.

,,To opravdu jsi," poplácal mě Duncan po zádech.

,,Letos máme velice silný tým," usmál se náš kapitán. Vkládá do nás obrovské naděje.

Dál jsme pokračovali ve hře. Grant se více snažil, proto jsme se trefili jen málo kdy.

Spatřila jsem v dáli červené pláště.

,,Hej Rogi! Nejspíše už přicházejí nebelvírští!" křikla jsem. Všichni se ohlédli stejným směrem jako já.

,,Tak, panstvo končíme!" křikl. Koukla jsem se směrem, kde měl stát Wood s jeho týmem, ale zahlédla jsem ještě skupinku studentů oděných v zelené barvě.

Ravenclaw and Slytherin [CZ, HP FF]✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat