45- 7 Yıl

683 24 28
                                    

Umarım bölümü beğenirsiniz. Düşüncelerinizi almak istiyorum. Bir daha ki bölümü bu şekilde yazmayacağım ama değişiklik olsun dedim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Yazarın Ağzından

Kız, o gece uyuyamadı. Gözlerinde ki yaşlarla yatağının karşısına astığı yırtık, kırmızı elbiseye baktı. Odasında ki pencereler ve terasın kapısı sonuna kadar açıktı. Çünkü o gece kız üşümüyordu.

Çocuk, hala kafasındaki düşünceleri durduramıyor ve olayın olduğu yerde kımıldamadan duruyordu. Bir şeyler ağır geliyordu ona. Ya sevdiği kızdan yediği tokat ya da sevdiği kıza söylediği sözler.

Kız, düşünmek istemiyordu. İstediği tek şey bu acıları hissetmeden hayatına devam etmekti.

Çocuk, düşünmek istiyordu. Çünkü kafasında ki soruları yanıtlayamıyordu.

Kız, ertesi gün okula gitmedi. Gözlerinin altındaki morlukları ve şişlikleri açıklamak istemiyordu.

Çocuk, ertesi gün okula gitti. Amacı ders dinlemek değildi. Kızı tekrar görebilmekti.

Kız, gelen telefonlara bakmıyordu. En yakın arkadaşı Peri'ye bile söylememişti.

Çocuk, kızın bu olayı kimseye anlatmadığını düşündü ve kızın en yakın arkadaşının evine gitti.

Kız, kitap okumak istedi. Düşüncelerini susturabileceği tek şey bu olabilirdi.

Çocuk, kızın en yakın arkadaşına kıza ait bir video olup olmadığını sordu. Videoyu alıp eve gitti.

Kızın, telefonu bir an bile susmamıştı. Dayanamayıp telefonu sessize almıştı.

Çocuk, ertesi günü tekrar okula gitti. Kız yine yoktu. Müdürün uyarısını duyunca çantasını da alıp koşarak eve gitti. Müdür ona 'Bu saçlarının hali ne Ataberk. Git kestir şu saçlarını.' demişti.

Kız, derin bir nefes alarak yarın okula giderken giyeceği formayı çıkardı ve yatağının üzerine usulca bıraktı. Yatağın karşısındaki kırmızı elbiseyi makasla daha berbat bir hale getirdi ve çöpe fırlattı.

Çocuk, okul çıkışı koşarak saçlarını tıraş ettirmişti. Müdürün sözleri aklına kızı getirmişti ve gece evinde odasına kapanık kızın videolarını izlemeye başlamıştı.

 Müdürün sözleri aklına kızı getirmişti ve gece evinde odasına kapanık kızın videolarını izlemeye başlamıştı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Kız, sabah uyandığında kendine onu görünce kafasını çevireceğine dahil söz vermişti. Eskisi gibi gülümseyecek ve çocuğun o gece söylediği sözleri unutacaktı.

Çocuk, sabah uyandığında gözlerindeki ağrılarla uyanmıştı. Aynanın karşısına geçtiğinde videolardan sonra ağladığını fark etmişti. İlk defa ailesi dışında biri için ağlamıştı.

Kız, okulda olanları en yakın arkadaşı dışında kimseye anlatmamıştı. Olaydan utanmıyordu. Sadece bilmeleri gerektiğini düşünmüyordu.

Aşk mı ?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin