Пролог

24.6K 683 41
                                    

Деяке попередження від автора!

Перш ніж критикувати історію, прочитайте її до кінця, адже це моя перша книга і вона спочатку може виявитися дуже "банальною". Я з цим погоджуюсь, адже я почала писати її у 13 років! Але якщо ви прочитаєте трохи далі, то впевнена, ваша думка зміниться!
Приємного читання♡

***

- Аніка! Скільки можна спати? Прокидайся уже! Чи ти знову хочеш запізнитися на пари? - сказала жінка близько сорока років з довгим білим волоссям.

- Мамуль, ну ще п'ять хвилин. Будь ласка. Я вже прокидаюсь...

- Ніяких "п'ять хвилин"! Вставай швидко, вмивайся і спускайся на сніданок. Ми тебе чекаємо. - після цих слів жінка вийшла з кімнати, а молода дівчина почала повільно підійматись з ліжка.

Знайомтесь, ця дівчина наша головна героїня - Аніка Айлен. Їй 19 років і вона вчиться у юридичному коледжі на факультеті права. Дівчина досить красива: у неї довге русяве волосся, великі каро-зелені очі та непогана фігура, за якою вона постійно доглядає. З цього опису можна зрозуміти те, що Аніка одна з найпривабливіших і найпопулярніших дівчат у коледжі. І вона завжди знає чого хоче...

POV Annika

Як тільки моя мама вкотре мене розбудила, я вирішила не гаяти часу і, ліниво потягнувшись, пішла в душ. Прохолодна вода допомогла мені прокинутись остаточно і після всіх ранкових процедур, почала одягатись. Я ніколи не зациклювалась на одязі, тому сьогодні зупинилася на легкому білому платті та білих балетках, які перші потрапили в очі. Люблю природність у всьому і особливо в макіяжі. Я накрутила легенькі локони, намалювала очі своєю маскарою і нанесла блиск на губи, а згодом спустилась до батьків на сніданок....

Друзі, це лише перша частинка) Далі буде все цікавіше і цікавіше, тому читайте далі)

Все одно ти будеш мійWhere stories live. Discover now