Capitolul 32

1.2K 66 20
                                    

Au trecut câteva zile de la cearta cu Ana. Nu am ce să-i fac. Spune-mi și mie ce să-i fac?O fată mai încăpățânată ca ea, nu există. Acum e plină de ea, are replici de pe google că n-are ea "valoare" să inventeze și chiar nu mă impresionează. Dacă-i lipesc două, îi scot nasul pe fund. Totul până la o limită.
Mi-a vorbit în ultimul hal...mi-a amintit de părinții mei adoptivi și mă mai gândesc ce fac și cei biologici, când o să pot, o să merg la ei. Nu am de gând să-mi bat capul atât și așa am destule pe cap...asta-mi lipsea.
Nu pot uita nici cu mi-a spus "Arinuța". Are legătură cu Rareș, nu se poate! Se leagă prea mult lucrurile.
Mihai doarme din nou, măcar el poate. Eu mă gândesc doar la cele întâmplate și pe lângă asta, mă simt puțin rău. Poate pentru că m-am consumat prea mult. Pun la suflet pentru oamenii care înseamnă ceva pentru mine. Chiar m-am atașat de ea, nu vreau să mă detașez...

Mă îndrept spre cameră să văd ce face Mihai, dacă mai doarme, când să intru în cameră, simt o stare de amețeală. Poate pentrutimp,m-am ridicat de pe canapea deodată. Mă țin de lemnul alăturat ușii, mă îndrept cu pași repezi în pat la Mihai, ce crezi? M-au apucat efectele secundare. Doarme ca un puișor mic și scump.
Mă pun peste el, încep să-l sărut, nu prea mișcă, încep să mă frec de el până se trezește uimit mărindu-și ochii, prinzându-se de idee, bine. El nu știe că acestea sunt efectele secundare, dar hai că nu contează asta, contează să fim sănătoși.
Mă ia de fese, mă sărută, îi simt erecția proeminentă prin pantaloni, continuăm tot așa o bună bucată de timp, ajung să-i dau pantalonii jos, el pare uimit, dar mă lasă să-mi fac numărul de magie. Acea magie care te face să te simți bine. Aceasta este senzația din care am gustat. Penetrări prin haine/chiloți. (Copii, nu faceți asta acasă, aceasta este imaginația mea care uneori, ne duce prea departe).
I-am șoptit la urechie cât de mult îl doresc...de ce i-am șopit? E mai special așa, mai excitant. Nu am făcut asta ca să nu mă audă cineva, că cine ar putea să mă audă, gândacii? Care nu există la mine în apartament, doar ziceam și eu.
Încearcă să mă oprească dar...

Perspectiva Anei

Trebuie să o omor pe Arinuța.

Ariana (Volumul I)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum