Capitolul 17

2.2K 104 6
                                    

Mă îndrept spre el și îl iau în brațe, nu pot să cred că-l strâng în brațe fin nou, acel parfum minunat, același parfum, respirație mentolată, ochi frumoși, sunt îndrăgostită. Tocmai de el. Ce noroc pe capul meu, nu-i așa? Mereu am negat, mereu l-am refuzat, el a încercat dar degeaba, eu sunt o fată foarte complicată, mă las foarte greu. În opinia mea, toate femeile ar trebui să fie așa. E același bărbat frumos cu privirea lui care te seduce în trei secunde. Are niște ochi foarte expresivi, imediat îți dai seama dacă e bine sau nu, dacă vrea ceva, îmi place când rânjește, îmi place când îmi pupă fruntea și mai ales, când își lipea buzele de ale mele. Știi care e problema? E rece cu mine, m-a lăsat să-l iau în brațe dar el nu m-a luat. Gândurile mele sunt întrerupte de Mihai care mă strigă de vreo două ori.

-La ce te gândești? Zice el uitându-se atent la mine.

-Eu? La nimic. Mi-e foame, nu altceva, mint eu.

-Sigur că da, îmi face el cu ochiul. Și ce-ai mai făcut? Zice el pe un ton curios.
-Nu știi? Zic eu uimită.

-De ce aș știi? Nici nu am fost în oraș, spune el.

-Aham. Zic eu indiferentă. Ce frumos vorbește cu mine, ce să zic, o să vorbesc și eu așa cu el.

-Trebuie să plec, zice el în timp ce se ridică. El chiar e supărat pe mine și știu de ce. Știe că sunt îndrăgostită de el și că l-am respins în prostie. Tot ce vreau e să fim ca înainte, să mă enerveze, să fie pervers, să glumească, regret că l-am refuzat...

-A...bine, pa! Îi închid ușa în nas. Ce nesimțit e! Cum își permite să facă așa ceva? Chiar mi-o plătește cu aceeași monedă, nu? Ok. Așa facem, o să fiu ca înainte. O să ies cu Rareș, să moară el de ciuda pentru că știu că e disperat după mine dar nu mai vrea sã recunoască acum, eh, lasă că-l fac eu să-mi pupe tălpile, nu mă enervează el pe mine că-l tai în două, nu s-a întâlnit hoțul cu prostul! Să facă așa cu alea de și-o trage cu ele, nu cu mine că nu sunt păpușa lui să facă ce vrea cu mine. Vede el, vai de viața lui. Nu-l sfătuiesc să mai dea ochii cu mine și mai ales să-mi vorbească așa. Nu a fost atât de nepăsător niciodată și știe că mă scoate din pepeni cu asta.

Îl sun pe Rareș să ieșim puțin, nu? Un vampir se întâlnește cu un vârcolac, sună bine, nu? Ne-am decis să mergem în club. Eu, Rareș și Ana. Eu în club, știu, îți vine greu să crezi dar e adevărat, întreba-ți-o pe Ana, ea nu minte niciodată. Am chef acum, îmi fac de cap în seara asta, nu-mi pasă dacă voi deveni vampir complet dacă știi cum zic. Rareș e disponibil.

Am timp o oră să mă pregătesc. Îmi îndrept părul blond, mă îmbrac într-o fustă neagră mulată și mă machiez destul de drăguț zic eu. Nu? (Poză la media). Mă încalț în niște pantofi albi ca să nu creadă lumea că-s în doliu. Îmi place să mă îmbrac în negru, e o culoare foarte frumoasă. Ca accesorii m-am gândit să-mi pun vreo trei brățări și o pereche de cercei drăguți. Mă dau cu un ruj roșu și plec la un club destul de mare, e prima oară în viața mea când merg într-un club și gândește-te că sunt la facultate.
Ajung acolo, Rareș și Ana mă așteaptă la intrare, văd că ei sunt "în formă" dacă știi cum zic.

-Nici bine nu am ajuns că voi deja ați dat shot-uri, zic eu amuzată.

-Păi nu știam că întârzi, zice Ana clătinându-se. Abia se ține pe picioare săraca de ea. Rareș n-are nimic, după față îți dai seama că e nefutut. (Iertați-mă că am folosit acest cuvânt neortodox dar chiar nu m-am putut abține).

-Arăți foarte bine, Arinuțo, zice Rareș.

-Oo, Arinunța, zice Ana, da, își bate joc, exact cum credeam că face. Haideți înantru că mă ia cu tremuratul, zice ea râzând ca o drogată.

-Bine, bine, zic eu. Eu și Rareș ne conformăm și mergem înauntru. Ce să zic, gălăgie care îți sparge timpanele, la muzică mă refer, miroase a băuturi alcoolice, țigări, nici nu mă mir de ce nu am vrut niciodată să vin în club. Mă întrept spre barman și comand vodcă. Dacă tot mă îmăbăt, mă îmbăt ca lumea nu așa. Îmi vărs amarul din cauzanlui Mihai, ce să fac și eu nu? După vreo zece shot-uri parcă s-a făcut puțin cald aici. Rareș a băut vreo cinci shot-uri, cine știe câte a mai băut până să vin. Ana e beată criță și dansează cu un tip. Sper să nu-mi vină cu burta la gură că vede ea. Așa, cum ziceam, ce-s alea zece shot-uri? Astea au fost așa de încălzire. Întrebarea e cum merg eu acasă cu mașina dacă beau atât? Nu știu. Asta e viața, crudă uneori dar așa cum e ea, trebuie să o suportăm. Bun, după încă zece shot-uri nu mai știam să număr, așa că nu vă zic câte shot-uri am mai dat peste cap pentru că nu știu. Mă îndrept spre Rareș și el mă trage după el să dansăm, mă duc. Dansăm pe melodia lui Kid Ink-Cool back. E superbă melodia asta, ne mișcăm încet, mai multe frecări că-i simt erecția, ce repede i se ridică prietenul. Mă întorc spre el și începem să ne sărutăm pasional și el nu rezistă nici două minute că măi ia de fund și în momentul de față îmi plăcea că nici măcar nu știam cum mă cheamă, oricum mâine voi regreta tot dar acum cui îi pasă? Plecăm afară, ne îndreptăm spre mașina lui și mergem în spate, el se pune peste mine și îmi dă fusta jos, printre săruturi încearcă să-mi dea sutienul jos, se dezbracă el cumva și îmi dă jos chiloții, își pune prezervativul și când să intre în mine ce crezi că fac? Uite.

-Nu pot să fac asta! Nu pot! Mă ridic eu repede.

-De ce? Zice el nervos. Mă îmbrac repede.

-Pentru că eu sunt îndrăgostită de idiotul de Mihai! Ies din mașină, merg cât merg dar cad.

Aș vrea păreri mai lungi. :))

Ariana (Volumul I)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum