Capitolul 8

2K 117 4
                                    

Radu e fratele lui David (cel de care o feream mereu), trebuia să-mi dau seama...a fost foarte mic atunci când l-am văzut...Doamne, ce idiot sunt!
Continui să am grijă de ea dar fără să știe ceva, a trecut o săptămână de când nu vorbește cu mine, sincer, mă simt oribil. Nu trebuia să o pipăi atunci dar nu se mai potolea și mă stârnește de fiecare dată, nu mai știu ce să fac, o doresc...
Mă sună un verișor, ce o mai vrea și ăla?!

-Zi Daniel mai repede.
-Și tu îmi lipsești, frate.
-N-am chef de caterincă, spune repede sau închid.
-Ce tot faci,boschetarule? Mai umblii după Ariana? N-ai reușit s-o fuți încă?
-Care e treaba ta?
-A, dacă mi-ai răspuns la întrebare cu o altă întrebare, înseamnă că nu.
-Nu te privește.
-Și când ne înțelegeam bine, cum era?
-Bine zis "ne înțelegeam". Lasă-mă naibii în pace că n-am chef de tine! Îi închid telefonul în nas. E un profitor care bineînțeles, mă caută doar când are nevoie sau eu știu, m-am săturat de el. Ne înțelegeam bine, până să devină vampir, l-a mușcat o idioată. După ce s-a tranformate în vampir, s-a apucat și de cuie. (pentru cei ce nu știu cuie=droguri). A devenit un nebun,un prost, a devenit multe el dar nu mă mai apuc să-i descriu prostia, căci poate ești curios/curioasă de ceea ce urmează, nu?
Recunosc, o doresc pe Ariana de multă vreme și el o știe prea bine. Pur și simplu, o doresc, atât. M-am gândit s-o las puțin în pace, însă o voi căuta.

Perspectiva Arianei

E un mare idiot! După ce că m-a pipăit, nici nu-și cere scuze! Mă enervează deja, de fapt, știi ce? N-am nevoie de scuzele lui și cu asta, am terminat.
Radu, mă tot căuta dar în zadar, chiar nu am de gând să-i răspund, poate chiar îmi voi schimba numărul de telefon.

***
Deja nu mai pot! Vreau sex! Vreau! Acum! Nu mai rezist! Trebuie să fac sex. Da, chiar trebuie. Eh, am băut și eu puțin, mă simt și eu bine. Pe ușă îl văd pe Mihai sau erau doi Mihai?

-N-ai voie să bei în timpul transformării complete! Zice el venind spre mine cu nervozitate, uitându-se la cele șapte sticle goale de vodcă.

-Păi...de ce, frumosule? Vin spre el și mă lipesc de el.

-Ce faci? Termină, nebună ești. Încearcă să se retragă, știu că mă dorește, știu sigur asta.

-Acum,nu vrei să mă pipăi? Zic eu cu ochii plini de dorință.

-Ești beată...prea beată. Se retrage încet.

-Mă vrei? Și eu te vreau! Sar pe el și...

Șiiiii saluuuuuuuut, hahahahaha, sunt malefică.

Ariana (Volumul I)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum