Capitolul 14

1.7K 99 17
                                    

Atenție! Acest capitol conține scene +18, oricum știu că citiți dar eu vă avertizez.
Perspectivă Radu

Observ că e liniște și bat la ușă politicos dar nu răspunde, decid să intru. O aud plângand în cealaltă cameră.

-Ce s-a întâmplat, frumușico? Zic eu îndreptându-mă spre patul ei.

-Tu ce mai vrei? Spune ea nervoasă printre lacrimi și suspinuri.

-Pe tine. Știi că te iubesc și tu mă iubești așa că hai să ne iubim, mi-a fost dor de tine, nu te-am putut avea în pat, mă bucur că te pot avea acum, scumpete. Mă pun peste ea, încep să-i pup gâtul, să-l ling încet, încet ea bineînțeles că se opune, asta vrea să moară virgină? Nu va muri virgină, din seara asta, nu va mai fii "fată mare", voi avea eu grijă de ea, nu am mai futut o virgină de două săptămâni, astea-s rarități. Așa, cum spuneam,mă pun peste ea și încep să o iau de fund,să o pipăi pe unde apuc.

-Nu! Lasă-mă în pace te rog! Ce ți-am făcut?! Of, de-aș fii vampir complet, te-aș ucide! Țipă ea încercând să scape cumva de mine dar nu are cum.

-Vei fii Ariana după partida asta. Haide iubito,am nevoie de tine...

Perspectivă Ariana

Nu pot să cred! Am scăpat prima oară dar de data asta, nu am cum! De ce Doamne? Nu sunt o persoană rea...mă penetreaza prin haine și îmi trage pantalonii, desenează fel de fel de lucruri pe picioarele mele cu degetele ceea ce mă scârbește...îl lovesc între picioare.
-Aaa, așa faci, păpușico? Bine! Îmi dă bluza joș și rămân în sutien și chiloți. Nu am niciun fel de putere...nu am cum să scap...pe Mihai îl urasc, părinții biologici cred că Mihai are grijă de mine, pe Ana nu vreau să o pun în pericol,așa că aștept să se termine odată...plâng fără oprire, îmi dă sutienul jos,îl aruncă undeva prin cameră și începe să-mi sărute sânii, să se joace cu ei și deodată observ că el e gol! Am rămas traumatizată...coboară mâna mai jos spre feminitatea mea și ce poate face? Freacă. Freacă! Nu mai pot! Mă scârbește! Doamne ajută-mă cumva, te rog! Se freacă de mine, mă penetrează printr-un material...nu mai știu ce să mai fac! E prea puternic, mai bine mor decât să fiu violată! Îmi aruncă lenjeria intimă pe undeva, își pune protecția și când să mi-o bage, Doamne, ce urât sună, îi dau una,îmi lipește o palmă de față și amețesc.
-Stai dracului odată cuminte să ți-o trag! Bine...poate de mai multe ori, stabilim noi. Nu vrei sex? Ok, sex oral atunci, vino încoace, vino, frumoasa mea. Când să-și bage capul de sus între picioarele mele, cade. Ce naiba? Doar nu s-a speriat de feminitatea mea nu? Nu există fir de "floacă" acolo, mulțumesc Doamne. Când încolo,observ o umbră, e Mihai.

Ok,e oribil dar asta e, sunt în ora de religie, am inspirație și mi-e somn, byeee.

Ariana (Volumul I)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum