Capitolul 19

2K 97 21
                                    

Perspectiva lui Mihai

În momentul de față, sunt cel mai disperat bărbat din toată lumea. Pe Cristina am luat-o mai mult de decor și ca să-mi satisfac oarecum poftele sexuale. Știu că mă înșeală mereu, dar îmi trebuie o parașută care să mă suporte mereu. Dar eu vreau să fiu cu Ariana dar m-a respins întotdeauna iar acum nu voi ceda așa ușor, nici să nu se gândească. Știu că era să se fută cu idiotul de Rareș dar nu a putut și motivul e evident, nu? Apropo, Rareș e un pârlit. Am vrut să fie a mea mereu dar nu mă gândeam că mă va refuza de atâtea ori, eu cred că am fost băiat bun cu ea, puteam să mă culc cu ea într-o seară dacă voiam și nu am făcut-o pentru că eu nu vreau doar sex de la ea, vreau să fim împreună, dar până atunci, vedem cum se comportă iar dacă renunță, înseamnă că nu a fost îndrăgostită de mine nicio clipă. Vreau să vină la mine, să-mi vorbească, să văd că-i pasă. Dacă-i spun că mi-am rupt piciorul de exemplu, va veni la mine și îmi va lua mâna, după care va zice "simți că-mi pasă?", asta va face. Știu sigur, nu mi-a demonstrat nicio clipă că i-am lipsit, că are nevoie de mine, eu trebuie să-mi dau seama, nu? Dacă eram un prost și nu mă prindeam? Zicea că fac pe prostul dar de fapt, nu o făceam. Simt nevoia să fut cum are Ariana nevoie de somn. Dar nu pe Cristina vreau să o fut, chiar și când sunt nervos am chef de prostii, of. Am un plan! O să vorbesc mai târziu cu Bianca să mă ajute să mă văd cu Ariana. Dar "întâmplător" ne va chema la ea, Ariana neștiind că vin, dacă ar știi, clar nu ar mai veni. Îi zic să cheme mai mulți prieteni care să nu se prindă și gata. O sun pe Bianca (,) care bineînțeles că e de acord, la câte nebunii a făcut la viața ei, pe asta să n-o facă? Asta-i minciună pe lângă ce făcea înainte să fie cu tâmpitul ăla de Aron.

***
Mă pregătesc să plec la Bianca, sunt aranjat, parfumat, haine...ce să mai de la second hand, nu mai bun de futut.
Așa, cum ziceam, mă îndrept încet până la Bianca, îmi place să mă las așteptat chiar dacă locuiește la o casă distanță de mine.
Bat la ușă ca orice vampir civilizat, Bianca îmi deschide ușa cu o față de drac.

-Bun, din cauza ta, Ariana mă va ucide dar ce-ți pasă, nu? Zice ea.

-Asta e, Bi, știi că mi-ai rămas datoare pentru data trecută când ai plecat, zic eu amuzat.

-Asta a fost acum patru ani! Zice ea irirată.

-Eh, nu contează când a fost, contează că a fost.

-Intră în casă și taci, zice ea repede. Mă bufnește râsul. Vrei să-ți salibisesc? Ok. In-tră în ca-să și taci! Mă ia de umăr și mă trage în casă.

-E foarte bine că știi să salibisești, nu trebuia să-mi demonstrezi că știi, zic eu.

-Du-te în sufragerie, zice ea. Când intru în sufragerie zăresc vreo încă cinci persoane care stau în cerc de parcă ar fac vreun ritual. Nu știu ce plănuiește nebuna de Bianca dar am încredere în ea. O zăresc și pe Ariana care intră în sufragerie cu Bianca. Nu mă prea bagă în seamă și ne punem în cercul ăla ciudat, Ariana e în fața mea în cercul ăla. Bianca se pregătește să ne spună ceva. A adus și o ladă cu ea cu multe pahare, cam câți suntem.

-Bun, acum că suntem cu toții, ne jucăm ceva ca adolescenții, de dragul liceului, ne jucăm adevăr sau provocare. Vrei să spui adevărul? Spune-l. Nu vrei? Un shot de vodcă. Așa și cu provocările în cazul în care ești pus să bei, tot aia e. Fără comentarii, așa facem.

Ce mă bucur că nu e Aron cu noi, ar fi stricat toată seara.

-Maria, ești prima, zice Bianca.

-Bianca, ce alegi? Zice Maria.

-Provocare, zice Bianca mândră.

-Te provoc să-ți pui sutienul pe fund, zice Maria.

-Pff, bine, pleacă și se întoarce cu sutienul pe fund și în cele din urmă se așază pe el.
Continuam așa, majoritatea au băut, la mine nu au ajuns, e rândul Arianei și va fi provocată (sau va trebui să zică adevărul) de Bianca. Vă zic de acum că nu o să iasă bine.

-Ariana, ce alegi? Zice Bianca rânjind.

-Adevăr, zice Ariana mândră.

-Nu prea mai știu nimic despre tine așa că trebuie să alegi provocare, o blochează direct.

-Bine...zice Ariana.

-Te provoc să stai în poala băiatului pe care-l cunoști cel mai bine din această încăpere. Mă bufnește râsul.

-Beau, bea un shot. De fiecare dată când îi pica ei ceva ce nu-i convenea, a băut un shot. Acum e amețită rău.

-Deci, Ariana, zice Bianca, te provoc să te încolăcești în jurul lui Mihai și să-l săruți franțuzește.

-Bine. Mi-a picat fața când am auzit-o pe Ariana zicând "da". Simplu. Se conformează, de-ar fii așa si când e trează, începem să ne sărutăm și peste un minut prietenul meu și al ei e sus pe bune, asta îmi trebuia, acum îmi vine să o fut mai tare decât are nevoie un om de apă în organism. Și mai am nevoie și de un orgasm din partea ei, dar știi tu vorba aia "nu primim mereu ce ne dorim".
Se desprinde de sărut, se ridică deodată, mă ia de mână, mă trage după ea și mergem într-o cameră, eu fiind la fel de beat ca ea pentru că eu am renunțat la unele provocări, sunt de acord cu tot ce vrea ea. Mă aruncă în pat de parcă eu eram femeia, vine și ea încet, se pune peste mine, se freacă de mine, mă excită...v-am zis vreodată cât de tare vreau s-o fut? Da? Păi v-o mai zic odată. Mă sărută pasional, o las să-mi facă ce vrea, nu realizasem că mâine vom regreta amândoi pentru că nu vreau să sufere din cauza mea și apoi ea va suferi. Dacă ești beat criță ca noi, nu-ți dai seama. Copii, nu faceți asta acasă! De fapt nu faceți nicăieri și mai ales dacă tot sunteți copii, nu faceți prostii, +18 mă refer.
Așa, cum ziceam, îmi dă bluza jos și eu îi dau bluza jos, mă pun peste ea, încep să-i sărut gâtul încet, cobor mai jos, mai jos, se excită și încep să aud gemete din partea ei, parcă e o păsărică, aa, nu sună romantic, stai...parcă e o rândunică, ba nu! E o privighetoare, așa, mă opresc pentru că vreau să-i dau sutienul jos, privighetoarea mea cântă de-mi sparge timpanele, știi de ce? Pentru că au dispărut pantalonii de pe noi, ca "prin magie". Eu sunt magicianul. O mai penetram prin chiloți, una, alta, până-i desfac sutienul, îi iau sfarcul în gură, ne mai excităm, cât ne excităm, apoi apare o ceață deasă. Știi de ce? Pentru că am adormit ca două cămile.

Saluuut. Am postat repede next-ul, mă simt bine. Sper că vă place.

Ariana (Volumul I)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum