Tjugosju

929 115 8
                                    

15 Juni 2015

"Oscar kom igen nuuu! Sluta sega." Julies röst följt av ett ljust skratt fyller mina öron samtidigt som hon drar i täcket som jag på dess kanter ligger samt håller hårt i.

Ett flin tar plats i mitt ansikte men jag öppnar inte ögonen, låter henne endast se hur jag retas.

Hon suckar och ger upp med sina försök till att få av mig täcket, att få upp mig ur sängen. Istället gränslar hon min mage ovanpå täcket och lägger sin ena hand över min kind.

"Oscaaaar." Mumlar hon och jag kan nu känna hennes varma andetag fläkta mot mitt ansikte. Det får mig att le av glädje.

Hennes mjuka läppar placeras mot min kind i en kort puss, lämnar sedan en lika kort puss på min andra kind och möter tillsist mina läppar. Nöjt kysser jag henne tillbaka, flyttar upp mina armar från täckets undansida och placerar dem ovanför, lägger mina händer på hennes midja och möter direkt snörena till hennes bikini underdel. Jag leker lätt med dem under tiden kyssen blir allt djupare, tungor bli inblandade men vi är långt ifrån ivriga. Vi kysser inte på ett upphetsat sätt, utdelar inte denna kyss fylld av åtrå. Vi kysser varandra med kärlek, bara kärlek.

"Kan du komma upp nu?"  Frågar hon efter att ha dragit ifrån men behåller sitt ansikte vid mitt.

Jag skrockar lätt och pressar snabbt mina läppar mot hennes igen, öppnar ögonen och möter den vackra personen ovanpå mig. Handen flyttar jag till hennes ansikte, stryker undan några hårslingor som fallit ur tofsen på huvudet.

"Ja det kan jag." Svarar jag leendes och sätter mig upp.

Julie glider med ens ner från min mage, hamnar istället över mina lår. Hon sitter kvar där och låter ögonen vandra upp till mitt hår. Ett ljust skratt slinker ur henne och händerna flyttas till övre delen av mitt huvud. Under tiden hon fixar till mitt förmodligen rufsiga hår studerar jag hennes koncentrerade ansikte. Ögonbrynen är svagt ihop dragna och en liten rynka träder fram i pannan. Tungspetsen sticker ut mellan läpparna och jag ler åt synen.

"Vet du om att du är världens finaste?" Säger jag och virar mina armar runt hennes midja.

De blåa ögonen möter mina och ett stort leende tar plats i hennes ansikte, det leendet som gör mig lycklig. Allt med Julie gör mig lycklig. Hon är min lycka, min stryka, min andra halva, mitt allt.

"Du får mig att känna så." Svarar hon och mitt leende växer sig större.

"Vad bra, för det är verkligen sant. Det finns ingen finare än dig Juliette."

Hon placerar försiktigt sina händer över mina kinder och kysser ömt mina läppar. Lyckan sprider sig i mig och jag drar henne närmare min kropp. Täcket lyckas jag få av mig så att hennes bikini klädda kropp möter min halvnakna. Hud mot hud, läppar mot läppar. Hennes närhet är allt jag behöver.

"Vad har jag gjort för att förtjäna dig?" Mumlar hon fram med en lycklig stämma efter den känslofyllda kyssen.

"Vad har jag gjort för att förtjäna dig är den rätta frågan."

Vi utbyter ännu ett glatt leende och jag pussar mjukt på hennes nästipp vilket får henne att fnissa.

"Men kan vi gå upp nu?" Skrattar hon och tar bort sina händer från mina kinder. "Jag har packat en korg med frukost för vi ska äta på bryggan idag."

Jag nickar, släpper motvilligt mitt grepp kring henne och följer henne med blicken då hon kliver av mig. Den vita bikinin jag köpte sitter på hennes kropp och jag kan inte undgå att ta en extra titt på min flickvän. Så vacker.

Oscar E's perspektiv

Sömnigt gnuggar jag mig i ögonen och sätter mig upp i den stora, varma sängen. Klockan står på 10:27, alltså borde jag verkligen stiga upp nu då våran städerska kommer om en halvtimme. Så det är det jag gör. Jag lämnar den allt för bekväma platsen och vandrar in till min walk in closet. Underkläder är det första jag byter, drar därefter på mig ett par mjukisshorts och en vit enkel T-shirt med en bröstficka på. Den enkla och slappa klädseln får duga för dagen då jag inte har några andra planer än att sitt hemma, möjligtvis besöka Ogge.

Ner för trappan tar jag mig och genast in till köket då min mage skriker efter något att äta. Trots att jag åt en hel del igår på restaurangen så är jag onormalt hungrig idag.

Sanna hade igår visat sig vara en helt annan person än den hon i skolan är. Hon är inte en helt pantad människa som jag alltid trott, hon är faktiskt full av känslor som hon döljer med det beteendet hon har i skolan. Trots att vi ännu inte känner varandra så bra och att jag alltid tryck undan henne så öppnade hon upp sig får mig, berättade om relationen till sin far. Han var under hennes yngre år väldigt närstående till henne, de gjorde allt tillsammans fram till den dagen hennes mor förlorade kampen mot cancer och lämnade jordens yta. Det hade självklart gjort dem båda otroligt ledsna men hennes far hade tagit det extra hårt. Han hade endast ett par få veckor efter begravningen hittat en ny kvinna som han påstod att han älskade, som han sedan gifte sig med. Förhållandet med henne förstörde hela relationen mellan honom och Sanna. Hon förlorade inte bara sin mor utan även sin far. Idag är han knappt hemma, han reser mycket med sin nya fru och skulle nu vara i Sverige ett par dagar. Han hade därför hört av sig till Sanna för att bjuda henne på en middag så att de skulle kunna prata om allt. Det hade självklart gjort henne otroligt glad då han inte har brytt sig speciellt mycket om henne de senaste åren. Men på restaurangen dök han ej upp och efter många samtal från Sanna till honom svarade han, sa att han fått förhinder.

Hennes ord fick mig att ändra mina tankar om henne, till det positivare.

Efter en lång frukost går jag upp till mitt rum igen för att ligga i sängen och stirra upp i taket hela dagen.

Men länge hinner jag inte koppla av då min telefon ringer och Helena, Ogges mammas namn lyser på skärmen. Mitt hjärta hoppar över ett slag och jag drar nervöst tummen över skärmen. Detta samtal kan vara både positivt och negativt. Men jag hoppas självklart på något positivt.

"Hej det är Oscar." Svarar jag stelt och hör direkt en snyftning i bakgrunden vilket får mig att stelna till.

"Det är Hans. Helena hade lovat dig att ringa om något händer. Oscar har blivit sämre och blev precis intagen på en akutoperation."

Like A Shooting Star ~ o.mWhere stories live. Discover now