Epilogue

10.9K 591 104
                                    

 SONSÖZ


Yeni dünya düzeninin bu köle-sahip ilişkisi birkaç yıl daha sürmüş, bu süre içinde birçok insan istenmediği şartlar altında, istemediği kişilerin buyruğu altına girmiş, birçok kişi de kendine köle diye aldığı insanları sömürmeye devam etmişti.

Theo, babası, ve sevgilisi bu düzenin yıkımı konusunda maddi- manevi yardımlarda bulunmuş, hatta bu konuda ısrarlarını sürdüren aile bireyleri ile olan ilişkilerini azaltarak sıfıra indirmişlerdi.

Peter, kendine yıllar boyu domine edebileceği, legal ya da illegal, bir köle bulmuş, bu süre zarfında Huttcher ailesine hiçbir zarar verememişti.

McKlein ailesi bulundukları şehirden taşınmış, evlatlık oğulları Brian ile olası bir görüşmeyi kabul etmemişlerdi.

Jess, Sam ile olan yakınlığının etkisine kapılıp yanlış kararlar vermiş olsa da, kısa süren ilişkileri sonrasında kendine doğru bir rota çizmeyi başarabilmişti. Chris ise 'doğru kadın'ı bulmayı düşünmeden, renkli sayılabilecek gece hayatını gittiği yere kadar devam ettirmişti.

Brian, yaşadığı kötü anıların etkisinden hiçbir zaman tam olarak kurtulamamıştı. Aradığı şefkati her zaman Theo'nun kollarında bulmuş olsa da, kendi ayakları üzerinde durabilmek için çaba sarf etmesi gerekmişti. Bunu başardığında ise karşılığını fazlasıyla almış, yaşayabileceği tüm güzel hisleri sonuna kadar yaşayıp, hissedebilmeyi başarmıştı.

Theo eski alışkanlıklarının aksine her zaman sadık bir erkek arkadaş olmayı başarmış, Brian'a hak ettiği değeri fazlasıyla vermişti. Babası ya da Rosie ile olan ilişkilerinde bir adım geri dursa da yaşanmışlıkların etkisi onları biraraya gelmeye zorlamıştı.

Theo ve Brian ilişkilerinde hiçbir zaman birbirleriyle sataşmaktan, şaka yapmaktan, alay etmekten vazgeçmemiş, ancak hiçbir zaman da birbirlerinin sınırlarını aşmamışlardı.

Sevmeyi, sevilmeyi değer vermeyi, paylaşmayı beraber öğrenmiş, çıkan zorluklara beraber çözüm üretmişlerdi.

Theo'nun korktuğu kaybetme korkusu ve Brian'ın önyargıları zamanla ikna olunmuş birer kuruntudan fazlası olmamış, aralarındaki sevgi ve sadakat uzun yıllar devam etmişti.     

The Love You Have In YouWhere stories live. Discover now