Bölüm 3

122K 5K 399
                                    

Genç kadın gülümseyerek karşısında oturan adının Kaan olduğunu öğrendiği adama baktı

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Genç kadın gülümseyerek karşısında oturan adının Kaan olduğunu öğrendiği adama baktı. Anlattığı hikaye ona komik gelmişti. Kaan, Giray'a göre daha iri ve esmer bir adamdı. Kocasının öve öve bitiremediği Kaanı nihayet tanımak onu mutlu ediyordu.

"Evet Giray çok inatçıdır. Onun yüzünden aylarca Fransa da kaldım. Asla vazgeçmesini bilmiyor" dedi Didem emin bir şekilde. Kumral saçlarını topuz yapmıştı. Saçının toplu halini yüzünü öne çıkarmış, onu daha da güzel göstermişti.

"Evet bizim şirket onun sayesinde bu hallere geldi. Gerçekten yetenekli biri" dedi Kaan. Giray'ın hafiften gülümsemesi Didem'in dikkatini çekmişti. Bir an sevdiği adamı karşısında görmüş gibi olmuştu.

"Övünmeyi sevmem ama evet yetenekliyim" dedi Giray yanında oturan Didem'e doğru baktı. Didem onu tanıyor olsa da Giray onu hiç ama hiç tanımıyordu. Tanımayı ise çok isterdi. Bu evliliği devam ettirmeye kararlıydı ve bu kararı için onu daha yakından tanımalıydı.

Didem ise saate bakıp duruyordu. Acaba Buğra ile Buse ne yapıyorlardı? "Aslında patronun Doğukan Bey'i de yakından tanırım Didem" dedi Kaan.

"Doğukan Bey çok nazik ve işinin ehli biri." dedi Didem yemeğiyle oyalanırken. Giray dikkatini aniden kadına verdi. Başka bir adama iltifat etmiş olması önemli değildi ama bari onun yanında bunu yapmasaydı. Bir süre sonra yemek bittiğinde oturdukları restaurantta dans müziği çalmaya başladı.

Giray ayağa kalkarak elini eşine doğru uzattı. Yeşil gözleriyle gözleri buluşunca bir an nefes almayı unuttu. Genç çift dans etmek için ilerlerken Kaan da inanılmaz çekim dolu çifte bakıyordu. Kadının Şahin Giray'a aşık olduğunu görebiliyordu ancak Şahin Giray'ın hissettiklerini pek çıkaramıyordu. İlk defa arkadaşı hakkında bir şeyi bilmemenin verdiği huzursuzluğu yaşıyordu. Giray'ın eşini hatırlamasını umuyordu. Hemde en kısa zamanda.

Didem, Giray ile dans pozisyonu alırken "Arkadaşın oldukça nazik biri" dedi. Giray hafif tebessüm etti. Kaan ile çocukluktan arkadaştılar.

"Bende senin arkadaşlarını tanımak isterim"

"Pek arkadaşım yok. Sadece Buse var"

"Pekala o zaman onunla tanışmak istiyorum" dedi Giray genç kadını şaşırtarak.

"Ne? Ah bunu neden istiyorsun?" dedi şaşkınca Didem. Giray kadının belindeki kolunı sıkılaştırdı. Onu daha çok kendine çekti.

"Seni tanımak istiyorum."

"Ama Buse çok yoğundur. Onun bir bebeği var" dedi aniden Didem. Giray'ın vazgeçmesini umarak yalan söylemişti.

"Demek evli o zaman eşiyle birlikte gelir" diyen Giray onu hayal kırıklığına uğramıştı.

"Hayır evli değil"

"Anladım. Yine de en kısa zamanda görüşmek istiyorum. Mesela yarın. "

Aşktan YalanlarHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin