AHMET AMCA

9.9K 335 14
                                    

Öncelikle herkese merhaba umarım beğenirsiniz yorumlarınızı da bekliyorum. Biraz uzun yazdım şimdiden haberiniz olsun :)  Bu arada zuhahal adlı hesabada takip edip yazmakta olduğu Gözlerindeki Sır adlı eserini okursanız sevinirim kendisi arkadaşım olur ve yazdıkları gerçekten güzel okulda çoğu kez beraber kitap planları kuruyorduk ve en sonunda o da başladı. Gerçekten iyi bir yazar okumanızı tavsiye ediyorum :D

iyi okumalar

"Artık vazgeçme vakti" dedikten sonra sinirle telefonu kapattım. Elim titriyordu resmen Ateş Arda'nın aradığını duysa yapacaklarını düşünemiyorum bile. Arda için ölüm vakti geldi demekti bu resmen kendi elleri ile ölümünü hazırlıyordu. Bu konuya artık bir el atmak lazımdı.İstanbul'da Arda'nın ve benim ortak arkadaşımız olan Cem'i aradım.

"Alo merhaba Cem ben Zeynep Zeyşan"

"aa nasılsın Zeynep uzun zamandır görüşemiyoruz"

"Evet kusura bakma. Haberin vardır belki evlendim ben"

"Evet duydum Arda söyledi"

"Bak Cem şuan bana kızgın olabilirsin ama ben kocamı seviyorum"

"Biliyorum Arda her şeyi anlattı bunun yalan olduğunu biliyoruz kocan olacak herif sana zarar vermiyor değil mi? Merak etme Arda seni kurtaracak"

"Cem! Sen ne saçmalıyorsun yok öyle bir şey Arda sana ne anlattı bilmiyorum ama ben gerçekten Ateş'i seviyorum sakın Arda'nın dediklerine inanma o beni elde edemediği için kafasında senaryolar kurup kurup duruyor"

"Ne diyorsun Zeynep kafam iyice karıştı"

"Bak Cem evet ben Ateş ile evlenmek istemiyordum ve zorla evlenecektim ama ben artık kocamı seviyorum bazı şeyleri yeniden keşfettim Ateş benim çocukluk aşkım ve artık kocam Arda'ya söyle bizden uzak dursun bi kaç gündür saçmalayıp duruyor başına bela açar"

"Tamam Zeynep onunla konuşacağım bir şey olursa ne olursa olsun yanındayım biliyorsun değil mi? Biz arkadaşız hala"

"Biliyorum Cem sen benim en iyi arkadaşımsın kendine iyi bak" dedikten sonra telefonu kapattım ve kendimi yatağa attım.Biraz sonra banyodan çıkan kocamı izlemeye başladım. Önce telefonunu aldı ve bir kaç görüşme yaptıktan sonra yanıma geldi.

"Zeyşan bugün biraz koşturacağım kusura bakma seni yalnız bırakacağım"

"İlk günden mi?"

"Ne yazık ki evet. Akşama kadar bir kaç şey halletmem lazım ondan sonra seni alacağım ve akşama basın toplantısı yapacağız ve herkese seni tanıtacağım" deyip beni ayağa kaldırdır ve elimi tutup döndürmeye başladı

"Zeynep Zeyşan Kayaer... Kayaer holdingin gizli varisi Ateş Kayaer'in küçük karısı..." dedikten sonra dudağıma bir öpücük kondurdu ve gülümsedi. Bazen onun bu duygu değişimlerine yetişemiyordum ama onu gülerken görmek her şeye bedeldi ve işte yine bana can katan gülümsemesiyle karşımdaydı. 

"Tamam o zaman Ateş Kayaer eşiniz sizi burada bekleyecek"dedikten sonra yanağına kısa bir öpücük kondurdum ve bavulların başına gittim. Lacivert bir gömlek siyah bir pantolon ve üstüne spor bir ceketle kombin yapıp eline verdim ve kocamın hazırlanması için kenara çekildim. Ateş hazırlandıktan sonra son bir kaç rötuş yaptıktan sonra onu yolculamak için kapıya doğru ilerledim.

"Sakın başka kızlara bakayım deme gözlerini oyarım"

"Biliyorum ama ne yazık ki gözüm senden başkasını görmüyor dedikten sonra saçlarımı öpüp odadan çıktı. Bense arkasından öylece kala kaldım. 

O BENİM ABIMWhere stories live. Discover now