~Τα ματια σου~

287 33 2
                                    

Αρκετή ωρα αργότερα απομακρυνει το προσωπο του απο το δικο μου και χαμογελάει. "Θα έρθεις να φας τώρα?" ρωτάει και γελαω.

"Ίσως" με φιλάει ξανά "Τώρα?"

"Με επεισες"

Με πιάνει απο το χερι και με οδηγει στην κουζίνα.

Αφού τελειωσουμε το φαγητο σηκωνομαι για να βάλω τα πιάτα στο νεροχυτη. Τι στο καλό? Παντρεμένοι είμαστε? Τέλος παντων,εγώ τα βάζω έτσι κιαλλιως και ξεκιναω να τα πλένω . "Ει" ακούω την απαλή φωνη του
"Άφησε τα έτσι".

"Μα..".

"Άφησε τα".

"Καλά".
"Πάμε μέσα"

τον ακολουθώ στο σαλόνι. "Χάρρυ.." πρεπει να τον ρωτησω τι συμβαινει. Δεν μπορω να συνεχίσω να μένω εδώ. Απλα δεν μπορω. "Τι ταινίες σου αρέσουν?". "Χάρρυ...". "Hunger games?" "Θέλω να φύγω". "V for Vendetta?".

"Με ακουσες?". Γυρίζει και με κοιτάζει
"Ναι σε άκουσα"
"Και?"
"Και δεν εχεις να πας πουθενά" Ξεφυσαω ηττημένη. Ήμουν σίγουρη. Κάτι θέλει απο μένα. Και έχω καταλάβει πως ξέρει πολλα για μένα. Ειναι σαν εφιάλτης ,ενα αγορι με έχει απαγάγει και φυλακίσει στο σπίτι του,αφού φρόντισε να θεωρηθω απο ολους νεκρή .

Μα αυτό το αγορι έχει τα πιο υπέροχα μάτια που έχω δει,το πιο γλυκό χαμόγελο,και κατι μεσα του μπορεί να ηρεμήσει τους δαίμονες μου όπως κανεις άλλος. Και ενω τον παρατηρώ να βάζει την ταινία και να με σκεπάζει με μια κουβέρτα στον καναπέ,αρχίζω να αναρωτιέμαι. Θέλω όντως να ξυπνησω απο αυτό τον εφιάλτη?

"Πως σου φάνηκε?" ρωταει όταν πέφτουν οι τίτλοι τέλους. "Ηταν υπεροχη" λέω μέσα απο τα αναφιλητα μου. Ποτε δεν έχω δει πιο συγκινητική ταινία,και η παρέα του χαρρυ την έκανε πολύ καλυτερη. "Νυσταζεις?" ρωτάει όταν χασμουριεμαι.

"Ναι.." τα βλέφαρα μου κλεινουν. Με πιάνει στα χέρια του και με μεταφερει σε ενα άλλο δωμάτιο,η κρεβατοκάμαρα του υποθετω. Με αφήνει στο κρεβάτι και κλεινω τα ματια μου,όταν νιώθω το στρώμα να βουλιάζει δίπλα μου .

"Καληνυχτα όμορφη" ψυθιριζει στο αυτί μου και χαμογελαω πριν βυθιστω σε εναν γλυκό ύπνο.

"Είσαι μαλακας?Η δουλεια θα γινόταν σήμερα!"

. Ξυπναω απο μια δυνατή φωνη,και μου παιρνει ενα λεπτο να συνηδητοποιησω που είμαι. "Σκασε Λουις! Θα την ξυπνησεις!" ο Χάρρυ. Με ποιον μιλάει?

"Αυτός είναι ο σκοπος,ηλιθειε! Τι έγινε? Μας καυλωσε η μικρή ? Αν δεν την σκοτώσεις εσύ,θα το κάνω εγω".

Να με σκοτωσει?
Κάνω οτι πιο ηλιθειο μου περναει απο το μυαλό και κατεβαινω τις σκαλες φτάνοντας στο σαλόνι.

"Βρε βρε ποια εμφανίστηκε"
Ο μαλακας με τα γαλάζια ματια γυρίζει και με κοιτάζει απειλητικα. "Jane ανεβα πανω!" φωνάζει ο Χάρρυ. Αλλά είναι αργά.

Ένας δυνατός κρότος ακούγεται. Σκοτάδι στα ματια μου.

Beautifully Insane (Harry Styles AU)Where stories live. Discover now