Προλογος

755 36 1
                                    

Τρελα . Αλήθεια,τι είναι η τρέλα? Υπάρχει μια πολύ λεπτή γραμμη,μεταξύ της ιδιοφυιας και της τρέλας,και ίσως εκεινη την πέρασε.
Μα, ίσως αυτο που οι άλλοι θεωρούσαν τρέλα,να ηταν η δικη της πραγματικότητα. Ίσως να χανόταν στο μυαλό της,γιατί ηταν πιο ασφαλές μερος να χαθει απο τον υπολοιπο κοσμο .Πισω απο το ψεύτικο χαμόγελο της, κρυβονταν οι δαιμονες της,που ουρλιαζαν.Έκανε το ίδιο πράγμα,ξανά και ξανά ,περιμενωντας διαφορετικό αποτέλεσμα. Φοβοταν τις φωνές στο κεφάλι της.

Η ανυσηχια είναι ο εχθρός της λογικής ,απο την στιγμη που ακουσεις το ουρλιαχτό,ποτε δεν σταματάει. Ποιο το νόημα σε αυτά τα απελπισμένα όνειρα? Προχωρούσε αναμεσα στην φωτια της κόλασης,διακοσμημένη με τις απολαύσεις του παραδείσου,και τρομαζε δαίμονες και αγγέλους. Όχι σκοτεινά μυστικά. Ουτε ραγισμενες καρδιές. Εύχεται να έμενε παιδι για παντα,πίσω στον χρονο,οπου τα όνειρα δεν ηταν εφιάλτες,οπου το φως δεν το στοιχειωναν σκιές,οπου οι δαίμονες ηταν άγγελοι. Η τρέλα,είναι μερικες φορες η μονη διέξοδος.

Ώσπου εκείνος της έδειξε τον δρομο. Μπήκε στον λαβύρινθο του μυαλού της,πάλεψε με τους δαίμονες της ,φωτησε λίγο το σκοτάδι της,έφερε την γαλήνη στα όνειρα της. Την τράβηξε ,και κόλλησε όλα τα σπασμένα της κομματια. Μα είχε και εκεινος μια δόση τρελας.
Μέσα σε όλο αυτό το χάος,την ερωτεύτηκε.
Και εκείνη,κρατηθηκε απο την αγάπη του, σαν να ηταν σανιδα σωτηριας μέσα στην θάλασσα της χαμένης ευτυχίας της. Γιατί τα ματια του,μέσα στον άχρωμο κοσμο της,ηταν τόσο αιώνια υπέροχα,που δεν μπορουσε παρα να τον ερωτευτεί.

Διάλεξαν ο ένας τον αλλον,και διάλεγαν ο ένας τον άλλον ξανά και ξανά κάθε μέρα. Δεν μπορεσε να της υποσχεθει πως θα λυσει όλα της τα προβλήματα,μα της υποσχέθηκε πως δεν θα τα αντιμετώπιζε μόνη. Γιατί,τον εκανε να νιώσει ,να αγαπήσει,όταν είχε ξεχάσει τι είναι η αγάπη.

Ήξερε πως θα την προστάτευε με όλη του την δυναμη ,ακόμη κιαν τους χώριζαν χιλιομετρα.
Αν δεν εχεις χάσει ποτε την λογική σου,τοτε ποτε δεν αγαπησες.

Λένε πως η καλύτερη αγάπη είναι η τρελή.

Beautifully Insane (Harry Styles AU)Where stories live. Discover now