Chapter 22

4K 229 0
                                    

Mikey

S nefalšovanou hrůzou se dívám do krví podlitých očí Lucase. Jeho škleb mě děsí víc než to, že stále míří Aaronovi na hlavu. Zayn se zmítá v sevření dvoumetrové gorily, Niall se s bolestnou křečí v obličeji snaží zlomit v pase. Chlap ho však drží rovně a Niallovo tmavé oblečení je i z dálky vidět, jak je nasáklé krví.
Harry a Louis mají pod krkem nůž, ani se nehnou a v jejich očích nevidím nic jiného než vztek. Jejich strach vymizel a nedávají těm od Lucase žádnou šanci spatřit, co se odehrává v jejich nitru. Liam krvácí z hlavy, dostal pažbou pušky a sotva se drží na nohou.

„Nech je jít!" Zayn cosi zavrčí, dostane však pěstí do čelisti a chlap mu zalomí hlavu dozadu. „Drž hubu!" Zachrčí mu do ucha a ke mně se Lucas přiblíží sotva na metr. „Mikey, proč jsi mi to udělala? Ani netušíš, jaký jsem měl o tebe strach." „Jdi do hajzlu! Nechal jsi zabít tátu i mámu! Jen kvůli penězům! Jsi obyčejný zmrd!" Syknu, ale když otevřu oči, on slzy od bolesti neuvidí. V čelisti mi tepe a jeho dlaň, zaťatá v pěst cuká. „Koukám, že ti on všechno řekl." Zayn sykne, na krku se mu objeví z ničeho nic dlouhý nůž. Následně mu po krku stékají tenké krůpěje krve. „Nech ho!" „Ale, ale... Holčička se nám zamilovala." Posměch doslova bodá. „Co uděláš, hm? Jediným pohybem zápěstí ho může zabít." „Nech jeho i ostatní být! Chceš přece mě." „A promarnit šanci zabít nejhledanější vrahy po světě? Nenech se vysmát! Oslaví mě jako hrdinu! Našel jsem svou holčičku, bohužel již mrtvou, a z pomsty zabil její vrahy!" Odjistí revolver a namíří mi ho na srdce.

„Jsi hajzl!" Slyším Nialla. „Říkali mi už i hůř." Houkne přes rameno a pobaveně pohybuje ruku se zbraní mezi mým srdcem a hlavou. „Říkal jsi, že se s ní můžeme pobavit!" Chlap, co drží Zayna mě sleduje ne moc příjemný pohledem.
„Taky pravda." „Milovala tě, myslela jsi, že i ty ji miluješ a jen jsi ji sprostě využil! Cítil jsi k ní vůbec něco?!" Snažím se získat čas, alespoň pár minut. Jak pro sebe, tak pro ně. Zaynův krk je zašpiněný od krve a chlap vypadá, že má chuť dokončit načatou práci. Nevnímám fakt, že mě chce dát, jak to říct slušně, k dispozici svým nohsledům. Z toho pomyšlení mi žaludek dělá salta.
„Ne, Mikaylo, nic jsem k ní necítil. Nesnášel jsem ty chvíle, které chtěla trávit v mém náručí. Nesnášel jsem momenty kdy mě líbala. Nesnášel jsem ten čas, který jsem musel s ní trávit jako partner i chvíle s tebou, kdy jsem ti měl dělat otce." Vrčí vztekle a sebejistě mi namíří zbraní na hlavu. „Tak střel." Zašeptám a v duchu se loučím se Zaynem. „Udělej to. Zabil jsi ji i tátu, přece teď neselžeš!" „Ne. Chci abys viděla, jak zemře on! A po něm další." Uchechtne se a obrátí se k Zaynovi. „Jsi ubožák!" „A ty jsi děvka!"

Natáhne ruku a hlavní se dotkne Zaynova čela. Semknu víčka, snažím se nebrečet, ale marně. Výstřel však nepřichází. Otevřu oči a vidím jeho pobavený výraz. „Ona ho vážně miluje." Spíš suše konstatuje, než se ptá. Máchne rukou, chlap Zayna pustí a on jej chytí. Drží ho zády k sobě, hlaveň přiloženou ke spánku. „Řekni sbohem, hochu." „Shnij v pekle!" Lucas zařve a odletí dozadu. Zbraň mu přitom vypadne a Zayn vypálí několik ran do mužů, držící kluky. Strhne se mela, chrání mě vlastním tělem a přitom vraždí. „Zůstaň za mnou!" Zavrčí, když se chci kolem něj protáhnout pro revolver, ležící od nás sotva metr.
Něco se náhle bortí, slyším až nelidské zařvání ale nemám možnost zjistit, kdo to byl.



HunterWhere stories live. Discover now