A bracelet

3.2K 88 17
                                    

Jeg ved godt, at man fejre jul anderledes i England. Men i denne historie bliver det fejret, som vi holder jul i DK.

******

December. Julen, hjerternes fest. Det er nok, hvad de fleste ville kalde det. Men det er jo ikke hjerternes fest, hvis man ikke har et hjerte og dele julen med?

Har jeg ret?

Men uanset hvad, så skal jeg holde min jul med Harry. Og jeg tror faktisk det godt kan gå hen og blive en rigtig god jul.

I går, d. 23 december, hentede jeg Harrys gave, da den først var klar til at blive hentet der.

Hele december har egentlig gået stille og rolig. Jeg har ikke haft den helt vilde julestress. Kun lidt på mit arbejde, fordi vi skulle nå at have alle tallene på plads inden, vi fik ferie.

Tidligere i dag var Harry og jeg hjemme ved Louis for at ønske ham tillykke med fødselsdagen og ønske god jul. Alle drengene var der, og det var smadderhyggeligt. På under 2 sekunder var der gået 2 timer, og Harry og jeg måtte nødt til at tage afsted igen.

Vores næste stoppested var hjemme hos min far. Vi kørte hjem til ham og sagde god jul. Eller jeg sagde god jul til min far. Harry og min far er stadig ikke på det bedste spor. Min far hader stadig Harry, og Harry prøver desperat at få min far til at kunne lide ham. Eller bare at få min far til at snakke til Harry. det er næsten helt synd for Harry. Det kan godt være Harry har gjort nogle ting, men det er lang tid siden, og det her har efterhånden stået på i lang tid nu.

Efter vi var hjemme ved min far kørte vi til Holmes Chapel, for at besøge Harrys familie og udveksle glædelig jul til dem. Det var et kort besøg, som kun varede cirka en halv time, men jeg kunne mærke på Harry, at med det samme vi trådte ind i huset, så slappede han mere af.

Efter vi var hjemme ved Harrys familie, tog vi hjem til os selv. Der var klokken også ved at blive 17.00. Det har indtil videre været en lang dag. En god, hyggelig dag. Men også lang med en masse kørsel rundt i bil. Så jeg glæder mig til senere, hvor det kun vil være Harry og jeg. Ingen andre.

Harry er lige taget ud og kører. Han gad ikke sige, hvor han skulle hen. Men han virkede meget hemmelighedsfuld. Han har været afsted i en halv time nu, og jeg er ved at sprænges af nysgerrighed. Jeg har prøvet at få min tid til at gå med at lave noget af det mad, vi skal have. Men jeg kan ikke rigtig koncentrere mig.

Jeg kan høre en bil, der kommer kørende ind i indkørslen uden for. Lidt efter høre jeg raslen ved døren, og den åbnes. Jeg går ud i entréen og ser Harry. Han har intet med sig ind. Jeg går hen til ham og lægger mine arme om hans nakke og giver ham et kys på munden.

"Hvor har du været?" Spørger jeg.

"Det vil jeg stadig ikke sige, babe," griner han og giver mig endnu et kys.

"Jeg troede, vi var ærlige overfor hinanden," siger jeg.

"Åh, det er vi skam også, men der er bare visse situationer, hvor man ikke skal sige sandheden," siger Harry med et stort smil på læben, men det er der ikke noget at komme efter, for han smiler hele tiden.

"Nu gør du mig bange," siger jeg.

"Uh, det skal du ikke være," smiler Harry og kysser mig på munden. "Du skal nærmere glæde dig."

"Så glæder jeg mig," smiler jeg og kysser ham igen.

Jeg slipper mig fri fra Harrys greb og går ovenpå. Jeg finder en mørk rød kjole og tager den på. Selvom det kun skal være Harry og jeg, så er det stadig jul, og man må da godt se lidt fin ud. Jeg sætter mit hår op i en løs knold. Ikke den flotteste knold jeg har lavet, men jeg kan bare ikke holde ud at have løst hår i dag.

Don't forget where you belong /Harry StylesWhere stories live. Discover now