Hoofdstuk 21 Pijn

522 36 3
                                    

Edward p.o.v.

Bella is net een uur aan het slapen als de andere thuis komen.

'En?' vraagt Alice buiten de deur.

'Kom maar binnen.' zeg ik. Ze lopen met z'n allen naar binnen. Ik laat ze mijn kinderen zien.

'Ze zijn echt mooi.' zegt Eleazer. Ik knik.

'Hoe gaat het met Bella?' vraagt Kate terwijl ze Bella's haar uit haar gezicht weg veegt.

'Goed. Ze was moe.' zeg ik. Iedereen knikt begrijpend. Dan opent Anthony zijn ogen in Eleazers armen. Hij staart hem aan.

'Ah...' zegt Carmen.

'Ik weet het.' zeg ik.

'Je moet trots zijn.' zegt Tanya. Ik knik.

Papa...Ik heb honger. denkt Anthony.

'Pap. Wil je een flesje maken?' vraag ik hem. Carlisle knikt en Eleazer geeft me Anthony terug. Carlisle komt weer binnen met een flesje bloed en ik voed Anthony. Als die klaar is word Bella weer wakker. Ze kijkt me glimlachend aan.

'He?' zeg ik en ik geef haar een kus.

'He.' zegt ze dromerig. Dan kijkt ze naar de familie. Natuurlijk moet ze gelijk blozen. Ik hou zo veel van haar.

Ze gaat voorzichtig rechtop zitten en kijkt naar Anthony in mijn armen.

Mama! denkt hij blij. Voorzichtig geef ik Anthony aan haar die zich gelijk nesteld in haar armen. Blij kijkt ze hem aan.

Bella p.o.v.

Ik kijk naar de schat in mijn armen. Anthony kijkt mij ook aan.

'Je bent echt prachtig kleintje.' fluister ik hem toe. Ik hoor Alice en Emmet awen. Anthony keek me glimlachend aan. Een perfecte rij tanden werd zichtbaar.

Ik keek hem glimlachend aan maar ik begon al weer moe te worden. Edward had het door en wou Anthonyy over pakken. Toen zijn hand de mijne raakte voelde het alsof vuur aan me huid likte. Ik gaf een gil en Edward trok gelijk zijn handen weg. Ik snikte na.

Wat was dat?

'Bella?' vraagt Carlisle bezorgd. Hij legt zijn hand op mijn voorhoofd en dat is alles wat ervoor nodig is om me in het donkere hol te laten vallen.

Eleazer p.o.v. (dacht dat jullie het wel leuk vonden)

Ik kijk glimlachend naar het jongentje in me armen. Hij leek zo veel op zijn vader. Dan opent hij zijn ogen. Twee paar groene ogen staren me aan

'Ah...' zegt mijn mate.

'Ik weet het.' zegt Edward.

'Je moet trots zijn.' zegt Tanya.

'Pap. Wil je een flesje maken?' vraagt Edward en ik geef hem snel zijn zoon terug. We kijken toe hoe hij hem voed. Het is echt heel leuk om te zien. Als hij klaar is word Bella weer wakker.

'He?' zegt Edward en geeft haar een kus.

'He.' zegt ze dromerig. Dan kijkt ze naar ons. Ik ken Bella lang genoeg om te weten dat het normaal is als ze bloost.

Dan kijkt ze naar haar zoon. Hij kijkt haar ook aan.

'Je bent echt prachtig kleintje.' fluistert ze. Emmet en Alice zijn ontroerd. Anthony keek zijn moeder glimlachend aan. Een perfecte rij tanden werd zichtbaar.

We zagen gelijk dat Bella al weer moe werd.. Edward had het door en wou Anthonyy over pakken. Toen zijn hand Bella's arm aanraakte gebeurde er iets dat ik nog nooit gezien had. Bella moest gillen van de pijn. Jasper viel op zijn knieën van de pijn.

Wat was dat?

'Bella?' vraagt Carlisle bezorgd. Carlisle legt voorzichtig zijn hand op haar voorhoofd maar Bella valt al flauw. Edward kijkt alsof hij een geest heeft gezien. Anthony begint ondertussen te draaien in zijn moeders armen. Rose neemt hem over en stelt hem gerust.Dat zorgt ervoor dat Edward wakker word.

'Wat...wat is er aan de hand?' vraagt hij stotterend.

'Ik weet het niet.' zegt Carisle.

Edward shuift Bella dan in zijn armen. Haar hart klopt normaal.

'Misschien is het gewoon oververmoeidheid.' zegt Emmet. Proberend iedereen op te beuren. Het werkt niet. Dan verstijfd Edward. Zijn hand gaat weg van Bella's kont. Hij kijkt ernaar. Zijn hand is rood en zit onder het bloed.

'Operatie kamer nu.' zegt Carlisle. Carlisle en Edward rennen de kamer uit terwijl Jasper, Kate en ik gehynotiseerd kijken naar de rode plek op het bed.

'Eleazer.' zegt Carmen en ze vouwt haar handen om mijn pols. Ik schrik wakker en kijk haar aan. Jasper en Kate komen uiteindelijk ook over het bloed en we lopen naar beneden. We horen hun bezig zijn.

'Edward...' begint Carlisle.' Het spijt me maar als we haar niet veranderen gaat ze dood.' zegt hij.

Edward p.o.v.

Ik kijk Carlisle gebroken aan. Mijn verloofde lag hier half dood. Met een zucht kijk ik van hem naar mijn verloofde. Edward. waarschuwd Carlisle me. Ik weet het. Weinig tijd. Met een zucht geef ik Bella een kus op de lippen. Dan bijt ik in haar nek. Ze smaakt zo lekker. Als ik een slok neem voel ik plotseling dat Bella haar hele lichaam tegen me aanduwt. Ik sla mijn armen om haar heen.

'Edward.' mopelt Carlisle. Hij klinkt gepijnigd. Bella kreunt van opwinding. Als ik voor mijn gevoel klaar ben stop ik. Bella kijkt me met een glimlach aan. Dan verschijnt er iets op haar nek als ik haar weer neerleg. Een ketting.

Ik pak het vast. Het is een hartje. De ene kant wit en het ander bloed rood.  Ik draai het om en daar staan de letters die me hele leven veranderen.

Half vampier en half mens zal de drager zijn. Ruk hem af en het word een vampier. Leef goed en geniet. Van zie, ren, hoor, voel en geniet. Maar verleid de andere met je bloed.

Mijn verloofde word een half vampier. Ik denk dat als ik kon flauwvallen ik het nu zou doen. En dat is wat ik deed. Ik verloor me bewustzijn.,

TwilightWhere stories live. Discover now