Hoofdstuk 3 Zien

860 46 2
                                    

Bella p.o.v.

De weken gingen heel langzaam maar toch snel. Soms heb je van die dagen die eeuwen lijken te duren en dan is opeens de week om. Het was nu een maand sinds onze eerste date. Edward was twee keer blijven slapen, soort van. Alleen hij kreeg dan weer veel vragen van zijn familie.

Ik had ondertussen een baantje bij de Newtons.

Met een zucht liep ik de school uit. Weer een dag voorbij. Het was echt kwellend om zo dichtbij maar toch zo verweg te zijn. Ik zuchte en stapte weer in me auto. Ik kon in mijn ooghoek Edwards auto weg zien rijden.Ik reed naar huis en nam wat te eten. Ik maakte me huiswerk en liep toen naar boven om mijn werkbloes aan te doen. Toen ik daarmee klaar was maakte ik het eten voor Charlie klaar. Toen stapte ik in me rode Ouche Chevy.

Langzaam maakte ik mij weg naar het centrum van de winkelstraat. Ik parkeerde me auto en wachtte. Ik had toch nog een halfuur voordat ik verwacht werd. Ik stond daar voor een paar minuten en toen zag ik Edward aan komen lopen. Gelijk voelde ik mijn hart sneller kloppen. Edward gaf me een glimlach en liep naar me toe. Hij pakte me hand en trok me mee naar het steegje dat daarna uitkomt bij hun winkel.

'Hee.' fluistert hij.

'Hoi.' mompel ik.

'Hoe gaat het?' vraagt hij.

'Oké.' mompel ik.

'Echt?' vraagt hij ongelovig.

'Ik mis je.' beken ik.

'Ik mis jou ook, Bella. Meer dan je kan bedenken.'  Dan leunt hij naar me toe om me te kussen.

Alice p.o.v.

'Kom op Jasper.' zeg ik terwijl ik hem mee trek.

'Waar gaan we heen?' vraagt hij.

'Naar het winkelcentrum.' zeg ik met een duh toontje. Ik hoor Japser zuchten en Emmet om me lachen terwijl ik Jasper mee naar buiten trek.

-

k liep samen met Jasper hand in hand over straat. Ik was zo gelukkig. Jasper hielt me hand vast en in zijn andere hand de tassen. We draaide net om om door het steegje te lopen die ons naar onze auto bracht toen we daar geschokt bleven staan. Iets wat zelfs mijn visioenen me niet vertelde. Daar voor mijn ogen. In het kleine steegje drie meter van ons stond mijn broer te zoenen met een meisje dat we kennen als Bella Swan.

Hoe kon Edward in hemelsnaam met haar zoenen? Ze hadden nog nooit met elkaar gepraat althans niet in ons bijzijn. We stonden daar geschokt voor een paar minuten voordat Jasper me terug trok en we liepen beide weg. Ik keek Jasper vragend aan en hij keek me geschokt aan.

'We moeten dit tegen Carlisle vertellen?' fluister ik. Jasper knikt en dan rijden we snel naar huis.

'Familie gesprek!' schreeuwt Jasper gelijk als we binnenlopen. Iedereen staat gelijk beneden omdat Jasper dit nooit doet.

'Wat is er aan de hand, zoon?' vraagt Carlisle bezorgd terwijl hij een hand op mijn mans schouder legt.

'Moeten we niet wachten tot Edward er is?' vraagt Emmet.

'Edward is bezig.' gromt Jasper waardoor ik moet gigchelen.

'Waarmee?' vraagt Rose.

'Speeksel uitwisselen.' gigchel ik.

Ze kijken ons ongelovig aan.

'We zagen Edward zoenen met Bella Swan.' legt Jasper uit. Iedereens mond valt open.

'Echt?' vraagt Esme. Ik knik.

'Woehe Edward word eindelijk een man.' zegt Emmet grappend.

'Maar ze is een mens.' zegt Rose verward.

'Dat is het juist.' legt Jasper uit.

'Wees blij dat hij liefde gevonden heeft.' zegt Esme.

'Mam hij kan toch niet met haar zijn. Dat doet hun beide alleen maar pijn.' zegt Rose.

'Rose het kan anders uitwerken.' zegt Carlisle.

'Wat moeten we doen? Moeten we zeggen dat we hun gezien hebben zodat ze het toegeven?' vraag ik aan Carlisle. Carlisle schud van nee.

'Hij zou het nooit toegeven. Ik denk dat we gewoon moeten wachten tot hij er iets van zegt of we er volgens mensen er iets over horen.' zegt Carlisle. Iedereen knikt instemmend. Man wat is er in me broers zijn hoofd gekomen.

Edward p.o.v.

Ik trek na een paar seconden terug van Bella. Het liefste wilde ik haar de hele dag zoenen maar dat kon niet. Ze moest ook ademen.

'Zie je vanavond.' fluister ik haar toe.

'Weet je zeker dat je kan ontsnappen?' vraagt ze. Ik knik en geef haar dan een lief kusje voordat ze naar haar werk bij Newton loopt. Ugh... Ik haat hem echt.

Ik trek me terug van me

TwilightWhere stories live. Discover now