Hoodstuk 14 Bekennen

771 36 1
                                    

En? Wat vinden jullie tot nu toe?

Bella p.o.v.

Ik word wakker met een licht gevoel in me lichaam. Alsof ik op een wolk lig. Ik kijk op om Edward naar me te zien staren.'Heb je lekker geslapen?' vroeg hij.

'Ik heb nog nooit zo lekker geslapen.' mompel ik. Dan ga ik rechtop zitten. Ik zie Edward naar me borsten staren. Ik bloos als de herinnering van hoe hij speelde met me borsten door me hoofd schiet. Als een baby met zijn speeltjes. Edward grinnikt voordat hij me een kusje geeft en dan langzaam naar me nek gaat. Ik kreun en dan zuigt hij op me gevoellige plek. Ik sidder onder hem.

Edward trekt zich glimlachend terug.

'je moet je aankleden.' legt hij uit. Ik knik en klim uit bed. Ik loop naar de douche en al snel is Edward achter me. Hij pakt de shampoo en wast me haren zachtjes. Als me haren gedaan zijn pakt hij de lijfshampoo en doet die op zijn handen. Ik kijk hem daarom verbaast aan. Hij grinnikt en begint dan mijn schouders te masseren.

'Mm...'

GEEN SEXS MAAR BEST GROF

Zijn handen glijden over me rug en dan langzaam over me borsten en buik. Hij slaat mijn speciale plek over en doet dan me voeten terwijl ik me lachend vasthou aan de steun in de douche. Dan doet Edward me benen en dan doet hij me billen. Zachtjes knijpend. Een kreun verlaat mijn mond als hij ze langzaam masseert. Dan slaat hij zijn armen om me heen en doet mijn gevoeligste plekje. Eerst dacht ik dat hij zijn hand er gewoon één keer door zou halen maar blijbaar niet. Zijn vingers bewerken mijn plekje zodat ik me aan hem optrek, kreunend van genot en smekend op meer. Nadat hij voor zijn gevoel klaar is stopt hij tot mijn teleurstelling. Ik draai me om en besluit hem terug te pakken. Ik was zijn haren en laat dan mijn handen over zijn rug glijden en ik besteed ook veel aandacht aan de voorkant. Niet vergetend hem na te kussen/bijten over zijn borst. Grommen verlaten Edwards borst. Als ik uiteindelijk bij zijn heiligdom aankom vouw ik me handen erom heen en beweeg langzaam heen en weer. Edward kreunt meer en ik voel hem een beetje schokken in me handen. Met een wel wetende glimlach zak ik op de grond. Kijkend naar zijn mannelijkheid. Vragend of ik het überhaupt wel kan. Ik had er wel eens van gehoord. Langzaam haal ik één hand weg en open me mond. Mijn mond sluit zich om zijn mannelijkheid en ik hoor Edward naar adem happen. Als ik begin te bewegen worden zijn kreunen nog luider en voel ik zijn handen op de zijkant van mijn hoofd. Hij houd me niet tegen maar drukt me juist verder.

Ik hoef maar heel even door te gaan voordat Edward luidt kreunt en iets mijn mond binnendrinkt. Ik trek me terug en slik het automatisch door. Edward kijkt me verbaasd aan maar ook beschaamd. Met een glimlach ga ik rechtop staan.

'Wees niet beschaamd.' mompel ik.

'ik had nooit verwacht dat je zoiets zou doen.' fluistert hij. Ik glimlach.

'Ik moest je toch terug pakken.'

EINDE SEXS STUKJE

(Ik was van plan hier te stoppen maar besloot jullie te matsen)

Edward p.o.v.

Met een glimlach loop ik samen met Bella naar binnen. Jasper springt geschrokken op en kijkt ons dan aan.

Wat hebben jullie gedaan man? Jullie zijn meer opgewonden, gelukkig en verliefd dan de zon groot is. Zegt Jasper. Ik haal me schouders op.

'Was het een leuk nachtje.'  vraagt Emmet. Bella word natuurlijk weer rood en probeert hij gezicht in me borst te verbergen.

'Hou op Emmet.' mompelt ze.

'Waaorm?' vraagt hij.

'Ugh...' mompelt ze en ze loopt naar boven. Alice volgt haar dus ik blijf maar beneden.

'Was het leuk?' vraagt Jasper. Ik knik.

'Wat hebben jullie gedaan?' vroeg Emmet.

'Je weet wel.' zeg ik.

'JE HAD SEKS.' zegt Emmet blij.

'ik bedoel een beetje zoenen. Filmpje.' zeg ik. Emmet knikt saggie en loopt weg.

Ik geloof dat niet. Jullie zijn wel verder gegaan dan dat, hé?' vraagt Jasper. Ik knik zachtjes en dan komt Emmet hyper binnengelopen.

'IK wist het.'  zegt hij enthousiast.

'Wat?' vraagt Jasper. Dan laat Emmet Jasper de nachtjapon van Bella zien. We konden wel door de grond zakken. Jasper kijkt me geamuseerd aan.

'Deed je wel voorzichtig?' vroeg hij. Ik knik.

'Geen enkele blauwe plek.' beloof ik hem. Dit was best raar om met me broers te bespreken terwijl Alice en Rose ons kunnen horen. Wacht we kunnen hun ook horen. Ik leg mijn vinger op me lippen en wijs naar boven. Gelijk knikken Jasper en Emmet en we luisteren zachtjes door de muziek van de XBOX heen.

Bella p.o.v.

'Hebben jullie het leuk gehad?' vraagt Alice terwijl ze me uit mijn shirt hijst. Ik sla mijn armen over mijn boezem heen maar het is al telaat. Ze zagen de twee rode vlekken al.

'Dat neem ik als een ja.' zegt Alice. Ik zucht en strip me uit mijn broek en doe dan de jurk aan die Alice me gaf.

'Hoe ver gingen jullie?' vroeg Rose. Ik bloos. Dit was niet echt een onderwerp waar je zo over praat...toch?

'Kom op.' zegt Alice. Ik zucht.

'Wat willen jullie weten?'

'Alles.' zegt Alice gelijk.

'Niet alles.'  zegt Rose. 'We hoeven niet te weten hoe zijn JEWEETWEL eruit ziet of zo.' zegt Rose vlug.

'Alsof ik dat jullie zou vertellen.' mompel ik ondermonds. Alice duwt me blij in de stoel.

"Jullie hebben het dus al gedaan.' zegt ze blij. 

'Alice ik vind dat Edward en ik dit tussen ons moeten houden.' mompel ik beschaamd.

'Alsof Edward dat doet.' zegt Rose. Ik kijk haar geschokt aan.

'Hij zegt niet veel hoor.' zegt Alice. 'Deed het pijn?' vroeg ze.

'In het begin wel.' leg ik uit. 'Maar dat was snel over.' 

'Heeft hij je lekker verwend.?'vroeg Alice weer

'ALICE.' schreeuw ik bijna. Mijn hoofd zo rood als een tomaat.

'Sorry.' mompelt ze.

====

En?

TwilightWhere stories live. Discover now