30. Fejezet/Hosszabbított verzió

1.4K 89 12
                                    

Sziasztooook
Meghoztam a hosszabbított verziót, remélem ez is tetszeni fog nektek, és itt már elkezdődnek a dolgok, de persze csak a legvégén ;)(
Ha tetszett a rész, akkor szavazzatok, és szívesen olvasok véleményt is.
Sok puszi és ölelést mindenkinek.
Puszi :
- D




* Harry szemszöge*

Tekintetem a többieken váltogattam, ahogyan az asztalnál ülve tanácskozunk Alisa hollétéről. Szemöldököm összeszalad, s könyökeim az asztalon pihennek, ahogy megtámasztom velük állam. Mély sóhajtást hallatok, ahogyan Liz az első mondatát motyogja.

- nézd... milyen fájdalmas élményeid voltak mostanság? - Tekint rám vonakodva.

- alkar, csukló, nyak, és gyomor... - Mormogom komoran orrom alatt.

- mit gondolsz, miket tesznek vele? - Préseli össze ajkait Mike.

- alkar szinten, talán rángathatják... csuklón pedig eszeveszettül szorítják, nyakát, ha jól érzékeltem, akkor fojtogatják... és gyomor... nos, néha olyan érzésem támad, mintha valaki gyomorszájon vágott volna.

- oh... és időtartamra körülbelül meddig tartanak? - Tette fel a kérdést Luke .

- elég hosszúak, azon csodálkozom, hogy kibírta eddig. - Válaszolom őszintén.

- fehér démon... mit vársz tőle? erősebb mint az összes démon egybevéve, és csak ő az egyedüli. - Kurtán feleli Claus.

- mit gondoltok ki is miért rabolta el őt? - Kérdem a társaságtól.

- utána néztem pár dolognak, ez alatt a pár hét alatt, míg ti választ kerestetek, hogy hol lehet. - Szólt közbe Mike.

- és például? - Sziszegem a fogaim közt.

- mint ugye mindenki tudja, Alisa az utolsó fehér démon, aki nekem korcs a két nép közt. - Vesz egy mély levegőt, majd tovább fojtatja. - és mivel vannak fehér démonok, és csak korcs úgy jöhet létre, hogy egy ugyan azon fajból még is egy elkülönített csoporttal közösül... - Tarkóját dörzsöli. - én úgy gondolom, hogy a sötét démonoknak van ehhez köze.

- badarság...- Prüszköli Luke. - Már 19 éve, hogy nem jártak erre a sötét démonok! - S amint ez az egyetlen mondat elhagyja a száját, mindenki megdermed a helyén. - várj... ugye nem azt akarod mondani, hogy...?

- hogy visszajöttek Alisa-ért, hogy egy korcs-szülöttet hozzon a világra? - Mormogom, s szinte érzem, hogy nyomban elborítja agyam racionális részét a düh, a gyomorforgató érzés, mitől, ha tehetném, menten szabadulnék, de nem tudom, hogy hogyan. - mégis mit jelentene pontosan egy korcs szülött démon? - Kérdem vérben forgó szemekkel

- nos ... mivel a korcs szülött démon örökölne, mind fehér démoni gént, s sötétet egyaránt. el nem lehet képzelni mennyire erőteljesebb lehet az-az ivadék. - Feleli Mike egy grimasszal az arcán.

- mondtam, hogy kapcsolódni kellett volna nektek ketten teljesen már a legelején, de te sose hallgatsz rám. - Prüszköli Liz.

- igen? és mégis, hogyan tettem volna, ha még semennyire se bízott volna bennem Alisa? egyenesen erőszaknak látszott volna a részéről. - Emelem fel a hangom egy oktávval.

- de legalább tudtuk volna most, hogy hol van. - Feleli felállva a kanapéról Liz.

- higgadjatok le mind a ketten! - Sziszeg ránk Luke.

- viszont meg kell ígérned Harry, hogy amint esélyed adódik, összekapcsolódtok, mindenhogy. mert ez nem mehet így tovább. - Feleli Mike.

- nem olyan egyszerű az, először is meg kellene keresni őt..

Late NightsWhere stories live. Discover now