21. Fejezet 2/3

1.8K 88 8
                                    

Sziasztoook! Tudom, későn hoztam a részt, DE még mindig szombat van, és ez a lényeg.:D

Remélem, hogy mindenki jól megvan, és minden szép és jó!:)

Jó olvasást, és várom a kommenteket a részről, hogy mi a véleményetek( Mindig öröm olvasni ^^ )

Ui.: (hosszabbított verzió) ;)




- Alisa...- Hallom meg pusmogó hangját.

- adj még 5 percet. – Nyújtom ki kezem a takaró alól, s a levegőbe nyújtva megtapogatom a fölöttem lévő testnek egy pontját, ami ki tülemkedett. S nem sokra rá már kaptam is a választ.

- Alisa... miért nyomkodod az orrom ?! – Kapja el ujjam a levegőben, majd enyhén ráharap.

- hol van rajtad a kikapcsoló gomb? – Mormogom a párnába fordulva.

- egyes helyeken. – Feleli kurtán. S orcáim égni kezdenek, majd a párnába mosolygok.

- hmmm. – Tettetem tovább az álmost. S kivárom, míg reagál.

- Alisa... kelj fel, vagy egyéb tettekhez kell, hogy folyamodjak. – Kezével óvatosan megragadja a takarót, mi befedi egész testem, s lassan húzza le rólam, míg el nem ér a derekamig. Érzem, amint teste félig az enyém nehezedik, ahogyan mögöttem terül el az ágyon, s átkarolva magához húz. Ajkaim egy mély morgás hagyja el. S még jobban elbújtatom magam a párnámba, amennyire csak bírom. Harry bal keze felszalad a tarkómra, hol eligazgatja a hajam, hogy jobban odaférjen hozzá, s mikor végzett vele. Keze végigszaladt oldalam vonalán, s belemarkolva csípőmbe, közelebb vont ismét, így hátam az ő mellkasának ütközött. Felsóhajtottam. Lábait összekulcsolta az enyémekkel, s ajkai apró puszikkal, később már apró nedves csókokkal hintették be tarkóm, majd a fedetlen vállam. Alakom beleolvadt érintésébe, s szemeim kipattantak, kezeim elindult hátra, hogy hajába túrva vonjam közelebb magamhoz.

- megőrjítesz...- Mormogja, s beleharap a nyakamba.

- nos... most már teljesen felébredtem...- bújok ki karjai közül, mikor valami fura dolgot éreztem a derekamtól lefele. Az ágyról felállva visszatekintettem Harry-re, ki éppen akkor kapott el egy párnát, majd a lenti tájaihoz helyezte. Összevontam szemöldököm, s ajkaim egy vonalba préseltem, míg Harry alakját mértem végig. Teste feketébe volt öltöztetve, szokás szerint, s végig néztem teste minden egyes centiméterét. Arcát, hol orcái enyhe pírban égtek, szemei elsötétedtek, ajkai vörösek a sok harapdálástól. Sajátjaim láthatóan beszívtam, s ott tartottam pár pillanatig. Karjai megfeszültek, ahogy észrevette tettem, s ő is ezt tette. Felsőtestén egyre jobban feszült a póló, mi kiemelte karjain az izmokat, s a látvány a sok tetkókkal rajta magával ragadó volt. S végül elérkeztem a lábaihoz, mi vékonyak voltak, s a felső részénél egy párna pihent, mit egyik kezével szorongatott egy bizonyos pontra. Ajkaimba harapva, megráztam fejem, ahogy jót kuncogva mulattam rajta.

- Élvezed a kilátást? huh? – Érdeklődik frusztráltan.

- de még mennyire. – Indulok meg a szekrény felé, s mikor odaértem, kitártam azt, hogy a ruháim közül válogassak.

- Lazább ruhákat vegyél fel, ma kint leszünk a terepen, és bent is edzeni fogsz! – Hallom hangját mögülem, s hátrafordultam, gondolva, hogy még az ágyon ücsörög, de csalódtam, mikor megfordulva majdnem szívinfarktust kaptam.

- Az istenid Harry!! – Kapok a szívemhez hirtelenjében, majd hátraütközök a szekrény polcainak. Harry alakja jót mosolyog rajtam, s kezeit a két szekrényajtóra helyezi, majd közelebb lépdelt felém, így felém tornyosult.

Late NightsWhere stories live. Discover now