Capitolul 6

162 10 0
                                    

Întâlnire neașteptată

Cel de-al doilea ANBU plecase pe urmele celui cu masca Neko, lăsându-ne pe restul în urmă. Naruto era, ca întotdeauna, agitat și n-avea stare. Își freca palmele una de alta în timp ce se învârtea, investigând împrejurimile. Celălalt ANBU se așezase plictisit la tulpina unui copac, urmărind cerul ce se întuneca. Eu stăteam mută, ca o stană de piatră, așteptând cu nerăbdare reluarea drumului. Naruto mă observă și începu să mă studieze. Ochii acestuia erau ațintiți asupra pântecului meu. Eram deja în a cincea lună, iar eu deveneam tot mai voluminoasă. Eram cu mult mai mare decât Ino, iar asta o amuza nebunește. Însă, asta nu era un motiv de supărare, din contra! Mă simțeam tot mai înduioșată cu fiecare zi în parte. Am avut chiar și momente care mi-au stârnit emoțiile la cotă maximă. Cu o zi în urmă, înainte de plecare, am simțit primele mișcări! Nu pot spune în cuvinte aceste sentimente... Nu există cuvinte care să descrie acele sentimente și, de asemenea, nici ceea ce gândeam.

Îmi îndreptasem privirea spre coroanele copacilor. Urmăream o frunză ce cădea lin în bătaia vântului. Se legăna ca o cumpănă, iar mișcările ei fluide mă adormeau. Mă îmbătasem în parfumul pădurii. Tei, olopi, fagi, mesteacăni, stejari, fasini, arțari și mulți alți arbori specifici unei păduri subtropicale își amestecau aromele prin nări, totodată, desfundându-le . Observasem deja cum frunza atinsese pământul. Aceasta avea o gaură în centrul ei, formată probabil în urma unei mușcături de omidă. Priveam prin acea frunză, neclintită, și mă duceam tot mai adânc în amintiri legate de fosta echipă 7 ce avea la bază trei genini abia intrați în lumea shinobilor, iar în față senseiul, cel ce avea să-i îndrume pe cei trei tineri ninja pentru a-i pregătii pentru ce avea să urmeze. Drumul spre Voința Focului părea a fi interminabil și mulți s-ar pierde cu firea numai gândindu-se că nu vor ajunge acolo niciodată. Însă, au existat și schimbări în această privință. Unul a crezut în adevărata voință a focului, iar alții l-au urmat pe același drum. A fost, însă, cineva care n-a crezut în aceasta și a ales o altă cale. Încercările de a-i schimba părerea despre shinobi, sat, Hokage și regim păreau a fi în zadar și, cu toate astea, existența renunțării era complet irelevantă. Nu exista neputința și niciodată nu va exista. Cât de dureros ar fi... Să-ți părăsești misiunile însemna să devii un nimeni, dar cine avea să-și părăsească camarazii, acela era mai rău ca un gunoi. Iubirea ce i-o purtam și încă i-o purtăm, fie ea în diferite forme, avea să fie mai puternică decât războiul. Și așa va fi!

Gândurile îmi sunt spulberate de apariția celui de-al doilea ANBU, cel cu masca Miku (Câine). Acesta se îndrepta spre noi cu pași regulați, fără a se grăbi, părând plictisit. Ajuns în drept cu Nartuo își îndreptă privirea spre mine. Celălalt ANBU ce rămase cu noi părea iritat de apariția acestuia. Acesta se ridică de la tulpina copacului ce tocmai, nu de mult, se așezașe, apoi făcu câțiva pași spre partenerul său:

-Unde-i? Ai venit fără el!

-Nu l-am putut prinde, a fugit!

-Deci ne urmărea...

-Aa.

Auzind acestea, ninja își încolăcii brațele oftând iritat de situație. Se gândi câteva momente și răsuflă:

-Mmna! Asta e! Bine că a plecat.

-Hmp.

Liderul părea dezinteresat de cele întâmplate și părea liniștit, lucru ce pe mine mă pusese pe gânduri. Situația era bizară. Noi eram într-un război, însă, lumea părea mult prea liniștită în momentul acela. Tensiunea lor parcă se presa peste mine. Simțeam nevoia de refugiere. Nu mă mai puteam simți nici de cum în siguranță, nici măcar în compania shinobilor ANBU. Îi priveam pe cei doi cum discutau, nu știu despre ce anume. Eram preocupată cu alte gânduri. Auzeam în surdină vocile celor doi ce își pronunțau cuvintele ce păreau indeșcifrabile. Îmi îndreptasem privirea spre Naruto. Se pare că avea același gând ca al meu: "Ceva nu-i în regulă! Ceva se întâmplă, dar ce?". Naruto, cu o privire nesigură, făcu un pas, apropiindu-se de mine, apoi se răsuci spre cei doi ce discutau:

Kemono-Bestiile(SasuSaku FanFic)Where stories live. Discover now