XXI OSA

2.4K 207 12
                                    

28 votet, guuuuys te niii armsad <3
_________________

Lydia

''Oiiiii, noored kudrutavad.'' sõnas Adam veidi tuikudes. ''Ei, nad teevad beebisi kallis.'' sõnas Lisanna vastu talle, kes mu venna käevangus rippus. Nüüdseks olid siis asjad nii kaugele läinud. Muigasin.

''No kui te väidate, et jalgade masseerimise kaudu tehakse beebisi, siis peaks pool maailma rase olema.'' naeris Dominic selle peale. Kõik välja arvata Adam ja Lis hakkasid naerma.

''Adam, näe, sul on midagi õppida. Õige mees teeb naisele jalamassaaži, mitte ei saada massööri juurde.'' sõnas neiu ning tuikus minu juurde. Tõmbasin jalad koomale ning tõusin istuli.

''Neiu Lisanna, te olete purjus.'' teatas Dominic. ''Neiu Dominicia, ära igise.'' sõnas tüdruk talle vastu ning ma hakkasin laginal naerma, teised kaasa arvatud. Dom'ile see muidugi nii palju nalja ei pakkunud. ''Kallis, sa oled vaimukas.'' müksasin Lisannat. ''Ma tean, eksole.'' teatas ta vastu ning ulatas mu poole rummipudeli, mille ma meeleldi vastu võtsin.

''Teate noored, see pole hea idee.'' teavitas Dom meid oma mõttega ning tahtis mult pudelit käest ära krabada, aga suutsin selle ta eest enne ära haarata.

''Nüüd oled juba mama Dominica või?'' küsisin ja võtsin rummist lonksu. Kõik lagistastasid mu sõnade peale naerda ning tundsin uhkust, et suutsin nad naerma ajada.

''Ma võin papa Dominica ka olla, aga teie vanemad tulevad varsti koju.'' sõnas Dom. ''Hah, vale, ei tule, nad helistasid kui võidukal olime ja neil on kiire käik Ameerikasse, seega nad tulevad alles mingi nädala pärast ehk.'' sõnas Adam uhkelt.

''Tõsi jutt Dom, lase lõdvaks.'' meenutas oma kohal olu ka Simon.

''Dom ei suuda end lõdvaks lasta, te teate ju.'' lisas elutuppa saabuv Frederic. ''Fred, appi.'' hüppasin ma püsti ja tormasin meest kallistama. ''Sa nägid mind alles mõni aeg tagasi.'' lausus ta irvitades. ''Sind igapäev nähes igatsen ma sind ikkagi igapäev.'' laususin ühe väga loogilise lause.

''Te teate?'' üllatus Adam. ''Teame? Ma tunnan Lydiat läbi ja lõhki, aga poleks iial arvanud, et ta Vega on.'' sõnas Freddy. ''Ma armstan sind.'' naersin ning rippusin mehe kaelas edasi.

''Kuule, ta sobiks sulle isaks või onuks.'' sõnas Marcus. ''Ta ei armastagi mind nagu mingit kutti.'' naeris Frederic selle väite peale. ''Ta on mu suurim vend.'' naersin.

''Mina olen su suurim vend.'' sõnas Adam pettunult. ''Sind ma tean võib olla nädal,'' sõnasin kulmu kergitades ''aga venna sa oled ikkagi.''

Võtsin taas kord lonksu rummist, mille olin nüüd Lisannalt täielikult pihta pannud, aga ega tüdruk nõrgem polnud, ta oli endale uue pudeli muretsenud.

''Mina ei tea, mida teie teete, aga mina ja Lis paneme pidu.'' sõnasin hõisates ning panin kodukinost muusika tööle ja keerasin kordades valjemaks. Teised välja arvata Dominic hõiskasid kaasa ja pidu lahti läkski.

Lis tuli minu juurde ja karjus ''Mängime tõde ja tegu.'' Ma noogutasin muidugi kaasa selle ning teavitasime kõigile.

Nii ka mäng lahti läks, kõik algas Lisannast seega tema keerutas ka pudelit. Nagu needus see jäi minu poole.

Maffiabossi tütarWhere stories live. Discover now