VIII OSA

3.1K 205 0
                                    

Lydia 

''Ja ta reaalselt nii ütleski?'' küsisin uskumata enda kõrvu. ''Jah, just täpselt.'' kinnitas Adam endal mingi ilge irve ees. Mu kulm kerkis selle peale.

''See ei ole eriti tore ja sa hetkel irvad nagu vana mõrd isiklikult.'' sõnasin noormehe poole kulmu kergitades. ''Kus olid sõnad.'' sõnas Simon naerdes.

Simon oli pruunide natukene lokkis juustega vanemat sorti kutt kambast. Ta omas sügav siniseid silmi, mis oli tema juures nii ligi tõmbav. Kui arvate, et hakkan nüüd temaga abielluma nagu tänapäeval ikka kombeks, siis ma ei näe temas rohkemat, kui sõpra.

Pöördudes tagasi selle abielu järgse väite juurde, siis peab tõdema, et aina vähem näeb siin ilmas reaalset suhet. Need on need kaks nädalat ja siis nutavad kõik üksteist taga ja leiavad kaks päeva hiljem uue. Kus on point? Tegelikult selles pointi ei olegi.

Teate ma avastasin hetkel seda juttu jahvatades veel midagi. Midagi Lisanna pilgus, kui Adam teda vaatas ja midagi Adami pilgus, kui tüdruk juhuslikult kellelegi peale tema naeratama pidi. Susieb või mitte...okei, vahet ei ole.

Kosjakontor jääb tänaseks ja heaks paariks nädalaks suletuks. Peaks endale meelde tuletuseks sildi otsaette kleepima ''Kosjakontor puhkusel'', kuna ma tean, et õhtul ma vaevu enam mäletan sellest, et ma lubasin kontori puhkusele saata.

Okei...mida ma jahun?

''Ta ütles, et laseb mulle kuuli pähe..see ei ole naljakas.'' teatasin täie tõsidusega. ''Lihtsalt sellepärast, et sa oled mu vend ja sina selles süüdi ei ole, et su isa ja ema mu valmis tegid. Tegelikult ei ole muidugi mina ka.''

Tegelikult oli see komöödia. Juba sellepärast, et tal ei jätku julgust lihtsalt.

''Sa tahad väita, et sa kardad teda?'' naeris üks kuttidest, kelle nimi mul tõesti meelde ei jäänud. See oli liiga keeruline.

''Kas sa ei näe, et ma lõdisen hirmust? Ma ei julge isegi akna juurde minna enam, äkki kasutab snaiprit?'' sõnasin sarkastiliselt.

Kõik naersid ja mina nende seas lihtsalt kergitasin kulmu.

''Okei, mida iganes. Mina teda tegelikult ei karda ja kui ta peaks midagi mulle tegema, siis teen vastu.'' sõnasin siis õlgu kehitades.

''Miks sa meenutad mulle praegult Adamit? Mitte, et ta teeks tüdrukutele tagasi, aga poistele küll.'' sõnas Simon mulle silma tehes.

Ma sain aru küll, et ta minust huvitatud on või siis lausa terve kamp mu vend välja arvata.

''Ei Simon, ma ei ole sinust huvitatud. Tulevikus ma ei näe sinus rohkemat, kui sõpra.'' sõnasin ta poole kulmu kergitades. Mis mul selle kulmu kergitamisega viimasel ajal on?

''Auts, see oli löök alla poole vööd.'' sõnas noormees piinatud nägu tehes ja ilmslt sai terve kamp vihjest aru ning ka nende nägu vajus ära, kuid mõni hetk hiljem peatus paljude oma Lisannal.

Neiul oli samuti väga ligi tõmbavalt ilus välimus, kuigi ta oli vaiksem ja mitte nii julge kõike välja ütlema, aga ta oli sobiv..ehm..ma olen loll kui nüüd seda tunnistan, aga Adamile.

Ta näis täpselt see tüüp nagu ma grupi vihjetest välja lugesin.

Ma isegi ei imesta, kui nende vahel varsti midagi susiseb. Lisannale Adam meeldis ja kui tegemist oli Adami tüübiga, siis vaevu, et Lis ta praegusel juhul enda võluva naeratuse, avara topi ning lahtiste ilusate pruunide juustega, mis õlgadele langedes temale seksikust juurde andsid külmaks jätsid.

Kurat ja jälle ma oma kosjakontoriga, kirusin ennast selle eest mõtetes.

Mu telefon piiksus ja viskasin selle pilgu. Sõnum mampsilt. Kergitasin -jälle- kulmu ja sisestasin enda telefoni musterkoodi. See hakkas isegi mulle vaikselt närvidele käima.

Maffiabossi tütarWhere stories live. Discover now