XVII OSA

2.5K 189 10
                                    

Lydia

''Ma ei leiaks, et mul oleks midagi kapis, mis sobiks kohtingule selga.'' sõnasin kulmu kortsutades ja väljusin lootusetu ilmega garderoobist.

'Sind ju üldse ei huvita see kohting. Miks siis vaeva näha?'' üllatus Lisanna. See, et mind ei huvita, ei tähenda ju seda, et ma teistest halvem seal välja pean nägema.

''Aga teistest kehvem ma välja näha ei kavatse. Ma olen koguaeg kõigest ja kõigist kõige parem olnud. Vähemalt selle nimel vaeva näinud.'' sõnasin. ''Sa oled ikka täielik egoist.'' naeris Lis ning sisenes mu garderoobi hakates vaikselt kappe uurima, et teada saada, kus mida on.

Kuulsin, kuidas ta kapiuksi kinni ja lahti tegi ning riidepuudega kõlistas. Lõpuks saabus ta minu ette ühe musta ja ühe valge kleidiga.

''See valge, mkm. Aga must..'' sõnasin kulmu kergitades ja kallutasin pead paremale ning siis jälle vasakule. ''See peaks sobima.'' sõnasin naeratusega.

''See ei peaks sobima, vaid see sobibki ning teeb kõikidest tema eelmistest sind paremaks.'' sõnas tüdruk hoogsalt noogutades tõmmates mind samalajal voodilt püsti ja lükkas koos kleidiga vannituppa.

''Kust sa seda kõike tead?'' küsisin üllatunult. ''Sa tead, et talle meeldib must, sa tead tema eelistusi, sa tead kui palju ma parem olen ja kui palju mitte.''

''Tuletan sulle meelde, et te mängisite tõde ja tegu ning te kõik, eriti veel sina ründasid teda erinevate küsimustega. Kui ma ei teaks, et sa täis oled, siis ma arvaksin, et sa olid temasse kõrvuni armunud ja tahtsid ta kohta rohkem teada.'' sõnas tüdruk samalajal, kui ma lahti riietusin. Hea, et ta sai uksetaga istuda ja mulle veel infot jagada.

''Ühe sõnaga ma pinnisin temalt kõike ja teised ka?'' küsisin. ''Jah, te kõik pinniste talt kõike teada saama.'' kinnitas ta. ''Mida ma siis küsisin?'' uurisin edasi.

''Milline oli parim suudlus? Kui vanalt süütuse kaotasid? Kui vanalt oli esimene suhe? Kui vanalt oli esimene suudlus? Mitut last ta tahaks? Kui vana oleks õige aeg tema jaoks abielluda? Kas ta on suhtes? Milline on tema jaoks perfektne tüdruk? Need olid vist kõige põnevamad.'' seletas ta.

''Ja ta vastas ka kõigile?'' olin üllatunud. ''Purjuspäi on kõik avameelsed.'' kinnitas ta. ''Mõne vastuse mulle ka ütled?'' uurisin. ''Miks sind nii väga huvitab?'' küsis ta. ''Okei, vahet ei ole.'' raputasin pead.

Mind otseselt ei huvitanud, aga teiste inimeste elust midagi teada saada on lahe, ma ei tea miks, aga kuulata teiste elulugusi mulle meeldis. Me kõik olime omamoodi julged, omade kiiksude ja omade nõrkustega. Okei, jälle mingi pläma.

''No, ta ütles, et iga suudlus on omamoodi head, kuid ta ei ole parimat kogenud. Ta kaotas süütuse 14. Ta esimene suhe algas 13.aastaselt. Esimene suudlus oli 11.aastaselt. Ta tahaks 2 last. Ta ütles, et vanus pole oluline, vaid inimene ning aeg. Vähemalt midagi sarnast. Ta ei ole suhtes, juba pool aastat. Perfektne tüdruku kirjeldus pidi talle salajaseks jääma. Lubas öelda siis, kui ta tema leiab ning usub, et leiab ka.'' sõnas tüdruk.

''Suht kindlameelne.'' sõnasin samalajal, kui vee voolama keerasin.

Käisin rahulikult pesemas ja kuivatasin end. Kreemitasin rahulikult ning tõmbasin selga puhta musta pesu. Kuivatasin just juukseid fööniga, kui toa uks käis.

''Kaua ta sätib?'' küsis Dominic. ''Mida sina siin teed? Kell pole isegi mitte pool 6, seega hakka astuma.'' kraaksatas Lisanna selle peale. ''Mida sa tahad Dominic? Kohtingu ära jätta. Supper. Ma olen poolt.'' hõikasin. ''Ära ma ei jäta midagi.'' vastas ta ning toa uks jälle käis.

Näh.

''Sa loodad palju Lydia.'' sõnas Lis ja asekeldas toas edasi. Sain lõpuks juuksed kuivatatud ning tõmbasin jalga pruunid sukad, mis jumal tänatud, et olid täpselt minu naha toonis. Ma vihkasin, kui sukad on tumedamad või heledamad, kui nahatoon ning seda juhtus tihti.

Peale selle sättisin selga kleidi. Olin üllatunud, kui hea valiku Lisanna teinud olid. Väljusin vannitoast.

''Sa näed juba nüüd võrratu välja.'' hõiskas tüdruk, kuid surus mu toolile istuma.

''Ma paneks parema meelega juuksed kenasse hobusesappa ning keerutaks koolutajaga mõned lokid juuste otstesse. Lihtne.'' naeratasin. ''Mine sa sinna kohta oma sellise jutuga.'' lausus ta vastu ning hakkas mu juuste kallal sahmerdama.

Ma ei kujuta ette, kui kaua tal aega läks, kuid aeg tundus venivat ning ma vihkasin seda, kui aeg venib.

''Kell on juba 6.15.'' oigas tüdruk, tehes mulle meigi. Jättes välja jumestuskreemi ja peitepulgad ja katvad puudrid. ''Natukene põsepuna, ripsmetušš, laovärv, kulmud ning huuleläige ja sa näed perfektne välja.'' ütles tüdruk lõpetuseks.

Tõusin toolilt ja kõndisin peegli ette. Ma nägin teistsugune välja.

''Okei, sa oled liiga head tööd teinud.'' sõnasin tüdruku poole pöördudes. ''Sa pidid nägema teistest parem välja ning usu, et keegi ei hakka eales sinust parem välja nägemagi.'' naeris tüdruk õlgu kehitades. ''Ma ei taha teada, kust sa kõik teada oled saanud.'' noogutasin.

''10 minutit on veel aega, seega.. võib lihtsalt istuda enne killeritega kõndimist.'' laususin. ''Mitte, et ma hakkama ei saaks.'' lisasin veel.

''Need ei ole midagi nii killerid.'' kissitas Lisanna silmi ja ulatas mulle mustad kivikestega 11,5 sentimeetrise kontsaga kingad. ''Tõsi ta ole ja. Olen hullemaid kandnud.'' noogutasin.

Võtsin kingad vastu ja istusin voodile. Sedagi tegelikult mõneks hetkeks, kuna pidin siis kingad jalga panema ning alla minema, kust arvatavasti Dominic ootab.

''Sa näed vapustav välja ja kõik mehed jäävad sulle järele jõllitama, kuhu iganes sa ka ei läheks temaga.'' naeris tüdruk tõmmates mind kätt pidi toauksest välja. ''Dominic ole valmis neiu salajane vastu võtma.'' hõikas Lisanna, kui me trepist alla läksime. Kuna trepp tuli nii, et sein oli koridoril ees, siis alla jõudes mitte ei vajunud ainult Dominicu suu lahti, vaid ka mu enda venna ning üllatuseks ka isa.

Lisanna astus lõbustatuna nende keskele ning sulges õrnalt isa ja Adami oma.

''Palun ärge vaadake mind näoga nagu te ei oleks teadnud, mida Lisanna minuga teeb.'' pomisesin tundes kuumust enda põskedele valgumas. Kurat küll, ma punastan.. P U N A S T A N.

Mida hekki Lydia Faith Vega?

Lisanna haaras nagist mulle ühe ülimalt õhukese tagi, mis sobis samuti kokku sellega, mis mul seljas oli ning asetas mu õlgadele.

''Ärge siis lollusi tehke.'' sosistas ta mind kallistades. Pigistasin teda natukene tugevamini. ''Oled sa loll või?'' küsisin.

''Ära ütle, et Dominic selles triiksärgis, pintsakus ja mustades teksapükstes halb välja näeb. Sööge siis heaga õhtust.'' lausus ta mind lahti lastes.

Enne, kui majast väljusime, saatsin talle hoiatava pilgu.

See oli, kurat küll, lihtsalt üks kohting, mis oli kihlveo tõttu minu kaela veerenud.

Maffiabossi tütarWhere stories live. Discover now