Hoofdstuk 33

334 12 0
                                    

"Wil je wat drinken?" vraagt Rein zodra we bij zijn huis zijn aangekomen. Ik knik "ja lekker." mompel ik. Ik merk dat ik toch weer wat verlegen word. Hij glimlacht naar mij en pakt gewoon wat uit de koelkast zonder ook maar te vragen wat ik wil. Als hij mij mijn glas geeft zie ik dat hij er aanmaak limonade in heeft gedaan. Ik glimlach en mompel een bedankje.
"Laten we buiten gaan zitten." zegt hij. Ik knik en we lopen naar buiten.
"Je bent vroeg wakker." zeg ik zachtjes maar ik weet dat hij het heeft gehoord. Rein knikt en ik merk dat hij het nu ook aardig ongemakkelijk begint te vinden.
"Waarom ben je hier heen gekomen?" vraagt hij. "Niet dat ik het erg vind." zegt hij er snel achteraan. Ik glimlach en hij stopt gelijk met praten. "Ik zag je filmpje op insta, nou ja nadat ik Cynthia mij er op had gewezen." zeg ik.
Rein glimlacht even en kijkt dan voor zich uit. "Heb je er spijt van dat je het uitmaakte?" vraagt Rein recht op de man af. Ik schrik er een beetje van. Heel even denk ik na en knik dan. "Ja ik heb er spijt van anders zat ik hier denk ik niet."
Rein glimlacht weer. "Ik was afgelopen week met Mees in de Efteling." zeg ik. Ik zie een Rein een beetje raar kijken omdat hij niet begrijpt waarom ik hem dit vertel. "Hij zei iets wat mij aan het denken heeft gezet." Rein knikt als teken dat ik veder moet praten.
"Hij vroeg aan mij waarom ik het had uitgemaakt. Toen heb ik hem vertelt dat ik het heb uitgemaakt omdat ik zoveel haat fans krijg. Mees zei toen: 'Maar dat zegt toch niks over Rein' waarschijnlijk heeft hij het van mijn ouders maar het zetten mij wel aan het denken."
"Toch heeft Mees of wie het dan ook gezegd heeft gelijk." mompelt hij.
"Weetje Gina ik houd echt heel veel van je en het kan mij eigenlijk niks schelen wat de fans van jouw denken. Ik ben straks degene die met jouw mijn leven doorbrengt. De meeste meiden vinden mij alleen maar leuk omdat ik MainStreet zit. En andere alleen maar omdat ze mij denken te kennen. Jij bent degene die mij echt kent. Ooit stopt MainStreet en dan ben ik lang zo leuk meer niet voor de meeste meiden maar ik geloof er in dat jij mij dan nog steeds leuk vind no matter what." zegt hij.
Even zijn we stil en laat ik alles tot mij bezinken. Dan besluit ik om de stilte te verbreken. "Je hebt gelijk ik zal altijd van je houden wat er ook gebeurd." Rein glimlacht en dan voel ik zijn lippen op die van mij en gaat er een gevoel door mij heen die ik lang niet meer gevoelt heb.
Ineens horen we een stem binnen en haal ik snel mijn lippen van die van Rein af. "Dus jullie hebben het weer goed gemaakt?" verbaasd kijk ik op als ik zie dat het Nils is.
"Hij bleef hier logeren." fluistert Rein zachtjes. Ik glimlach "ja klopt we hebben het weer goed gemaakt."
"Mooi zo laten we dat vanavond gaan vieren met z'n alle. Er is een feest in de 'Zeester' dus zolang je niet hoeft te werken kunnen we daar heen." zegt Nils.
Ik pak snel mijn mobiel en kijk op het rooster dan Olivier eergister heeft doorgestuurd. "Welke dag is het vandaag?" "Vrijdag." antwoord Rein op mijn vraag.
"Nils weet je zeker dat er een feest is op het rooster staat dat we gesloten zijn namelijk?" Nils kijkt een beetje verward.
"Dan moet het een andere strandtent zijn." zegt hij lachend. Ik grinnik. "Ik wil best mee maar mag Cynthia dan ook komen?" vraag ik. "Is haar beste vriendin." verduidelijkt Rein als Nils een beetje vaag kijkt.
"Van mij mag het." zegt Nils die duidelijk achter mij kijkt naar Rein die er ook mee instemt. Snel app ik Cynthia.
Gina: "Cynt er is een feest ga je mee ik ga samen met de jongens en waarschijnlijk ook hun vriendinnetjes."
Cynthia: "Het feest bij onze concurentie?;')"
Gina: "Jaa ;')
Cynthia: "Ik kan niet meis ik moet naar mijn opa en oma."
Gina: "jammer"
Gina: "Doe je opa en oma de groeten van mij :) x"
Cynthia: "Zal ik doen x"
"Cynthia kan niet ze gaat naar haar opa en oma." zeg ik. De jongens knikken en ik zie dat ze beide op hun mobiel zitten. Dan trilt mijn mobiel en zie ik dat ze beide een bericht in het gesprek hebben gestuurd.
Rein: "Jongens (en dames) ik heb het goed gemaakt met Gina :) nou ja eigenlijk Gina met mij net hoe je het wilt zien :p"
Nils: "En om dat te vieren willen we vanavond naar het feest in de strandtent gaan jullie mee."
Randa: "Gefeliciteerd :) en is goed"
Daan: "Ik ben er ook bij :)"
Cheyenne: "Ik ook maar dat wist je al :p en gefeliciteerd Rein en Gina :)"
Owen: "Isabella en ik komen ook :)"
Ik glimlach naar mijn mobiel en heb nu al zin in vanavond.

Dit is helaas het ene laatste hoofdstuk. :( gelukkig komt er nog een epiloog en een vervolg. :)
7 vote's?

Nothing like us || Rein van DuivenbodenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu