Hoofdstuk 22

324 11 0
                                    

Ik fiets Rein's straat in, bij het goede huis zet ik mijn fiets weg en loop ik naar de voordeur. Ik zet mijn muziek aan en voordat ik op de bel kan drukken doet Rein al open.
"Heei sweetheart." zegt hij vrolijk. Ik lach zachtjes en loop naar binnen. Ondertussen is het buiten al super warm geworden dus ik zweet mij kapot. Niet echt chill als je naar je vriendje gaat.
"Het is echt te warm hier in Nederland." zeg ik. Rein lacht zachtjes.
"Ik weet het, maar als het koud is lopen we ook alleen maar te zeuren." Ik grinnik om wat hij zegt en loop achter hem aan.
"Is er niemand?" vraag ik toch een beetje verbaasd.
"Nope iedereen is weg dus we zijn met z'n tweeën." antwoord Rein.
"Nou ja, op Sem na dan." zegt hij terwijl hij naar zijn hond kijkt. Ik aai Sem zachtjes over zijn hoofd heen. Ik leg mijn mobiel op de eettafel en loop samen met Rein naar buiten.
Buiten leg ik mijn spullen neer en loop dan naar het zwembad. Ik hoor dat Rein achter mij aankomt lopen. "Voordat je mij het zwembad in gooit moet ik mij nog omkleden." zeg ik voordat hij ook maar de kans krijgt. Rein lacht zachtjes en ik loop weer weg bij het zwembad.
Ik doe mijn shirt en broekje uit en voel de blik van Rein op mij branden.
"Kijk niet zo." zeg ik een beetje beschaamd. Rein daar in tegen kijkt alleen maar met een grote grijns naar mij. "Ik ben je vriendje heb ik het recht niet om naar je te kijken?" vraagt hij lachend. Ik loop naar hem toe en sla zachtjes tegen zijn borstkast aan.
Zacht fluister ik: "jawel maar het is gewoon beschamend." Rein trekt een vertederd gezicht en tilt mij dan op. Ik gil omdat ik weet dat hij mij in het zwembad gaat gooien. Nog net op tijd stop ik met gillen want ik voel dat ik het water al raak.
Als ik boven water komt zie ik dat Rein de slappe lach heeft. Ik kijk hem nep boos aan. Niet veel later springt hij ook in het water en drukt een kus op mijn voorhoofd.
"Ik houd van je." zegt hij zachtjes. Dit is de eerste keer dat hij het zo tegen mij zegt. Ik voel dat ik begin te blozen.
"Ik houd ook van jouw." zeg ik zachtjes terug. Rein glimlacht en hij drukt zachtjes zijn lippen op die van mij.
Nadat we een hele tijd in het zwembad hebben gelegen en hebben overgegooid met een bal gaan we op de stoelen liggen.
"lachen Gina." zegt Rein vrolijk. Een beetje verbaasd kijk ik maar dan zie ik dat hij een foto wilt maken. Ik krijg gelijk een glimlach op mijn gezicht en Rein maakt een foto.
"Mag ik hem op insta plaatsen?" vraagt hij. Ik twijfel even "mag ik de foto even zien?" vraag ik. Rein knikt en laat de foto zien. De foto is niet raar dus ik geef Rein toestemming om hem op insta te plaatsen. Ik sluit mijn ogen en geniet van het mooie weer.
"Ik verwijder de foto." zegt Rein chagrijnig. Ik kijk hem verbaasd aan.
"Ze maken een heel probleem over onder de foto ik word gek." zegt hij boos als ik zie dat hij de foto verwijderd en hij op staat om naar binnen te gaan. Ik kijk hem verbaasd na en weet niet zo goed wat ik moet doen. Ik loop achter Rein aan hij staat in de keuken twee cola's in te schenken. Aan zijn houding zie ik dat hij erg gespannen is. Ik loop naar hem toe en sla mijn armen om zijn middel.
"Gina wat die meiden ook zeggen je bent het meest mooie meisje wat ik ooit heb gezien geloof mij." zegt hij met een toch wat gebroken stem. Ik kus hem op zijn wang. "Dankje, je bent de beste Rein ik zal niet anders durven dromen."

Bijna m'n PWW er alweer opzitten nog 3 pw'en te gaan en dan lekker genieten van mijn pre-vakantie. En daarna heerlijk vakantie houden!
5 vote's is veder. (Ga ik vanaf nu doen maar als er geen hoofdstuk klaar staat kan het ietsjes langer duren ;))
P.s. Kan weer foto's toevoegen weet niet of jullie daarvan spam kregen maar als dat zo was weet je nu de reden :')

Nothing like us || Rein van DuivenbodenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu