Hoofdstuk 32

317 15 3
                                    

Als ik mijn ogen open loop ik naar beneden om te ontbijten. Ik heb al even niet op mijn mobiel gekeken. Gister heb ik de hele dag netflix gekeken en op de bank gelegen. Niet dat ik echt naar de film heb gekeken ik was continue verzonken in mijn gedachten bij Rein. Na alles wat er de afgelopen weken is gebeurd weet ik niet meer precies wat ik moet doen.
Na het ontbijt loop ik naar boven en besluit ik toch maar eens mijn mobiel te pakken. Ik zie dat Cynthia mij vanochtend een paar appje heeft gestuurd.
Cynthia: 'Gina ik denk dat je even op insta moet kijken...'
Gina: 'niet alweer toch?'
Cynthia: 'ik kan er niks aan doen...'
Ik sluit what's app af en voel nu al een brok in mijn keel. Ik zou boos moeten zijn maar diep in mijn hart miste ik hem zo erg. Ik open instagram en ga naar Rein's profiel. Toen ik het uitmaakte had ik hem natuurlijk ontvolgt maar ik ben vaker op zijn profiel te vinden dan toen ik nog wel iets met hem had. Op zijn profiel aangekomen zie ik al dat er nieuw filmpje is geplaatst. Ik zet mijn geluid harder en klik dan het filmpje aan en niet veel later klinkt Rein's stem door mijn kamer.

"I wish I could give you what you deserve.

Cuz nothing can ever,
ever replace you.
Nothing can make me feel like you do.

You know there's no one,
I can relate to.
And know that we won't find a love that's so true.

There's nothing like us,
There's nothing like you and me.
Together trough the storm."

Als er geen druppel op mijn been was gevallen zou ik niet eens gemerkt dat ik hebben dat ik nu loop te huilen. Ik kijk naar de tekst er onder. 'This you're last opportunity babe' ik slik even. Maar lang hoef ik niet te twijfelen...
Snel pak ik een simpel setje kleren en kleed mij om. Ik doe snel een beetje make-up op en mijn haar in een staart. Ik sprint naar beneden en begin mijn fietssleutel te zoeken. "Mam waar is mijn fietssleutel." roep ik gestrest door het huis.
Mijn moeder komt van buiten naar binnen lopen. "Waar ga je heen Gina?" "Rein waar zijn die sleutels nou?" vraag ik. Ze grinnikt en wijst dan naar het kastje waar we altijd sleutels neerleggen behalve ik. Ik zucht pak mijn fietssleutels geef mijn moeder een knuffel en ren dan naar de garage om mijn fiets te pakken.
Op de fiets rijd ik snel door alle straten om zo snel mogelijk bij Rein aan te komen. Maar hoe dichter ik in de buurt komt hoe meer ik weer begin te twijfelen. Net voordat ik Rein's straat in fiets draai ik om en rijd richting het bos. Ik fiets daar een beetje rond tot ik een bankje zie en daar mijn fiets neer zet en even ga zitten. Ik staar voor mij uit. Dan bedenk ik mij dat ik Cynthia helemaal niet meer terug heb geappt.
Gina: "Ik ben eigenlijk gelijk naar Rein gegaan maar begon te twijfelen dus zit in het bos x"
Cynthia: "Waarom begon je te twijfelen je was door het liedje duidelijk overtuigt genoeg om hals overkop naar hem toe te gaan."
Cynthia: "En ik weet dat het hals overkop is omdat het pas 9 uur 's ochtends is."
Ik grinnik als ik besef dat het echt pas 9 uur is.
Cynthia: "Maar ga gewoon naar die jongen toe hij houdt van je jij van hem dus hup."
Gina: "Je hebt gelijk."
Ik pak mijn fiets weer en fiets dan richting Rein's zijn huis. Maar nog voordat ik het bos uit ben zie ik Rein lopen met Sem. Ik vertraag mijn fiets en ik sta bijna stil als Rein nog geen meter voor mij staat. Hij heeft mij door en kijkt op. Zijn gezicht veranderd van verdrietig naar een glimlach.
"Heei Gina." ik glimlach en kan het niet laten om mijn armen om Rein heen te slaan. Ook Rein slaat gelijk zijn armen om mij heen. Ik laat hem los en zie dat hij een beetje teleur gesteld is.
"Zullen we even gaan praten?" vraag ik. Rein knikt. Samen lopen we terug naar zijn huis.

7 vote's?

Nothing like us || Rein van DuivenbodenWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu