Kapitel 21

49 6 2
                                    

Jag går in till mitt och Oscars rum. Det är ett stort rum med svart golv och vita väggar. Det finns en stor dubbelsäng med svarta och röda sängkläder. Det finns en liten dörr i ett av hörnen i rummet. Jag går fram och öppnar dörren. Därinne finns det ett stort badrum. Det finns en toalett, ett handfat och ett stort bubbelbadkar. Jag går ut från badrummet. Nu ser jag att det finns ett stort sminkbord i ena delen av rummet. Det står en massa smink framme. Det finns också en liten garderob. I ett hörn av rummet finns det en massa kattsaker. Jag går dit och släpper ut Feu och Kuro på en liten klättersak. Då hör jag hur dörren öppnas och Oscar kommer in. Han bär på en bricka med två mackor på. Han sätter sej ner i sängen och visar med handen att jag ska sätta mej ner bredvid honom. Jag gör det och han ger mej en macka. "Har du gjort dom här?" Frågar jag Oscar och tar en tugga av mackan. "Gott?" Frågar han mej och jag nickar. "Ja jag har gjort dom." Säger han och tar en tugga av sin egen macka. "Oscar, vi behöver inte dricka blod längre." Säger jag glatt. "Nej, det behöver vi inte." Säger han och ler. Jag fortsätter att äta min macka. "Det är fortfarande våran födelsedag." Säger jag och ler. "Det var precis därför jag bad Luna fixa en födelsedags middag." Säger han och ler stort. Jag ler stort tillbaks mot honom. "Maten är klar." Ropar Luna och vi går ut till matsalen. Hon har dukat fram en jättestor sushi buffé. "Min favoritmat!" Säger jag glatt. "Oscar berättade det." Säger Luna och ger mej ett vänligt leende. Hon drar ut eb stol och jag sätter mej ner. Sen sätter hon på mej en lila partyhatt. Hon sätter på Oscar en svart partyhatt och Carro får en blå. "Är dom hör nödvändiga?" Säger Oscar och pekar på sin hatt. "Absolut!" Säger Luna och skrattar. Oscar ger henne en sur min på skoj medans han försöker att inte skratta. Jag lägger på mycket mat på min tallrik och börjar äta. "Ska du verkligen äta allt det där?" Frågar Jack och ser på min tallrik. Jag nickar och stoppar in en bit i munnen. Han skrattar lite.

Vi sitter och äter, pratar och skrattar i ungefär en halvtimme. Sen är alla mat uppäten. "Jag är så mätt." Säger jag och lutar mej tillbaka i min stol. "Jag antar att vi får spara tårtan till senare." Säger Luna och alla nickar instämmande. "Varför kollade ni på era armar förut idag?" Frågar Jack och ser på mej och Oscar. Jsg ser på Oscar och han ser på mej. "Jag kände att det brände till på min arm." Svarar jag men Jack ser fortfarande helt oförstående ut. "Vi har fått en kraft." Säger Oscar. "Va?" Jack ser ännu mer oförstående ut. "The white power, kärlekens kraft." Säger Oscar och jag ser hur han ler lite smått mot mej när han säger det sista. "Så du säger att ni har fått kärlekens kraft?" Säger Jack fortfarande helt oförstående. "Ja." Säger jag och Oscar lite irriterat. "Det är helt otroligt." Säger han och lutar sej tillbaks i stolen. "Hur sjutton har ni fått den?" Säger han och stirrar på oss. "Vi fick den genom att båda hade gåvan och The Dark Secret. Sen när Chell upplivande mej genom sin kärlek och sina krafter så fick vi the white power." Säger Oscar och ser på Jack. Han bara stirrar på Oscar. "Hallå?" Säger Luna och viftar med en hand framför hans ansikte. Jack skakar på huvudet och mumlar något i stil med "Det är helt otroligt!" Luna viftar lite mer med handen framför hans ansikte och då är det som att Jack vaknar upp ur sina tankar. "Så vem vill kolla på film ikväll?" Frågar han och reser på sej. "Jag vill!" Söger Carro och reser på sej. "Jag med." Säger Luna och följer efter. "Jag kommer väl." Säger Oscar. Han reser på sej och räcker mej en hand. "Du får faktiskt också följa med." Säger Oscar och gör en bestämd min på skoj. "Jaja jag kommer." Säger jag och reser på mej. Vi går och sätter oss i en utav sofforna. Oscar lägger sin arm över mina axlar och jag lutar mitt huvud mot hans axel. "Vilken film ska vi se på?" Frågar jag. "Vad sägs om The First And Last Song?" Frågar Luna. "Låter bra." Säger jag och Carro. Oscar och jag nickar bara. Luna går fram till tvn och sätter på den. Det kommer upp en massa filmer och hon letar snabbt upp The First And Last Song. Filmen handlar om en kille som är ihop med en populär men elak tjej. Berättaren är en utav dom mindre populära tjejerna som har känslor för den populära killen och hon ser hur olycklig han är när han är med sin flickvän. Dom råkar träffas några gånger och tillslut gör killen slut med sin flickvän och blir ihop med tjejen. När det precis ser ut som att allting ska bli bra och att filmen ska ta slut så dör tjejen i en trafikolycka och killen blir helt förkrossad. Sen slutar filmen med att dom går på tjejens begravning och sen så kommer det reklam för tvåan. När trafikolyckan händer spelas Oscars död upp innuti mitt huvud och jag lägger mej ner i hans knä för att känna att han verkligen är där.

"Det var en bra film." Säger Carro när filmen är slut. Luna reser på sej från Jacks knä går in till köket. "Vad varmt det är härinne." Säger Oscar och drar av sej sin luvtröja. Under den har han bara ett linne. Jag ser en röd fläck som bara blir större och större. "Oscar! Du blöder!" Säger jag förskräkt. "Aj!" Skriker han och blundar. "Jack! Hjälp mej, Oscar blöder." Jack kastar sej upp ur soffan och skyndar sej fram till mej och Oscar. Han drar undan Oscars linne så att han tydligare ska kunna se. "Jag tror att det blir bäst om ni går in till era rum." Säger Jack och ser på mej och Carro. Vi nickar förstående och går iväg. "Vad kan ha hänt med honom?" Frågar Carro mej innan vi går in. "Jag vet inte." Säger jag och öppnar dörren. "Aj! Hör jag Oscar kvida precis innan dörren stängs efter mej.
----------
Halloj! Vad tror ni har hänt med Oscar? Jag har inte riktigt bestämt mej så kommentera vad ni tycker/tror att det ee så blir jag glad! Nu ee dee så att jag kommer åka till min sommarstuga idag å vara där i några dagar. Å dee finns inge internet där såååå, det kommer inte komma några delar på några dagar. Men men. Jag kan ju iallafall skriva på kapitel och lägga upp dom när jag får internet. Vi får se. Gilla/rösta å kommentera vad ni tror ska hända så hörs vi! Hajjdå!
Xoxo olivia❤❤

Fallen angel |svenskaWhere stories live. Discover now