Kapitel 3

152 4 0
                                    

"Chell vakna, vi är framme." Jag vaknar och tittar ut. Jag ser en tågstation. "Vart är vi?" Frågar jag Oscar sömnigt. "Vi är i Stockholm, kommer du ihåg nu?" Säger Oscar och ger mej en kyss. Nu kommer jag ihåg allt som hände igår. Vi hoppade ut genom fönstret och rymde och att Oscar är min pojkvän. "Kan ni vänta med det där tills ni går av." Muttrar en ut av tanterna i kupén. "Sorry att jag vill kyssa min flickvän då!" Muttrar Oscar tillbaks till tanten. "Då var vi framme i Stockholm mina damer och herrar. Om ni skulle börja kolla efter era saker redan nu så skulle det inte bli lika kaos sen, och kom ihåg att kolla efter dom 2 ungdomarna Oscar Pettersson och Chelsea Silversmith som sägs ha rymt till Stockholm."
"Hette inte ni Oscar Pettersson och Chelsea Silversmith?" Frågar en utav tanterna. "Nej." Säger Oscar kort och biter ihop. "Vad heter ni då?" Frågar tanten.
"Vi heter em vi heter." Säger Oscar och tittar på mej. "Vi heter Oscar Petersson och Chelsea Samuelsson." Svarar jag.

Vi går av och stannar utanför.
"Hur kom du på det där med efternamnen?" Frågar Oscar och ser frågande på mej. "Jag bara tog nått som liknade våra efternamn. Strunta i det nu. Vi måste härifrån innan någon ser att vi är vi." Säger jag och börjar gå mot rulltrapporna. Jag hör hur Oscar springer ikapp mej. Vi åker upp för rulltrapporna och till min fasa står det en polis med massa flygblad med bilder på oss där. "Oscar, vad ska vi göra?" Frågar jag och nickar mot polisen. Oscar spärrar upp ögonen och säger "vi sätter på oss våra luvor." Vi sätter på oss luvorna och går mot utgången. "Vi kom förbi vakten." Säger jag och pustar ut. "Ja men vart ska vi ta vägen nu?" Oscar ser frågande på mej. "Jag vet inte, vi får väl ta in på hotell." "Jag vet ett hotell i närheten som inte tar så mycket per natt." "Okej vi sticker dit." Säger jag och går över gatan. "Chell vänta, hotellet ligger åt andra hållet." Jag vänder mej om och följer efter Oscar.

Vi går i ungefär en kvart, sen är vi framme vid hotellet. Det är inte världens finaste hotell, men det får duga. Vi går in, i receptionen sitter en tjej med sitt röda hår i en hög tofs och svarta glasögon framför sina blåa ögon. Hon tittar upp när hon hör att dörren öppnas. "Hej, ska ni checka in?" Frågar hon. "Ja det ska vi men vi har inte bokat rum." Säger Oscar precis som att han kände henne. "Det är okej, det finns flera lediga rum. Vad heter ni?"
"Oscar Petersson och Chelsea Samuelsson." Svarar Oscar. "Okej, ni får rum 138. Det ligger på andra våningen. Tar ni hissen är det direkt till höger." "Tack för hjälpen" jag tittar på namnskylten "Amanda" "Varsågoda." Svarar hon.

Vi går till hissen och åker upp till våran våning. Sen följer vi vägbeskrivningen vi fick utav Amanda. Där är hotellrumsdörren. Vi går in och får en märklig syn.

Rummet är stort. Det har svarta väggar och golv. På väggarna sitter det en massa bilder efterlyst bilder på oss.

"Oscar, titta." Säger jag försiktigt. Vi ser oss omkring i rummet och jag börjar känna mej lite orolig. Varför har rummet fullt med efterlyst bilder på oss? "Vi tar ner dom!" Säger Oscar och går fram till en bild och börjar ta ner den. Jag går fram till en annan bild och tar ner den.

Efter kanske 5 minuter har vi äntligen fått ner alla bilder. "Varför satt dom uppe på väggarna?" Säger jag oroligt. "Dom har väl antagligen sånna i varje rum." Du kan vara lugn. Säger Oscar lugnande.

"Oscar." "Jaa. "Vi har varken tandborste, sminkborttagning eller kläder med oss." "Det är lugnt. Jag kan be Amanda i receptionen att skicka upp sånt från receptionen. Dom har en liten affär där nere." "Gör det." Säger jag. Oscar går fram till telefonen och ringer till receptionen. Efter ett tag kommer han tillbaks och sätter sej bredvid mej. "Amanda skulle skicka upp lite saker." Säger han. "Okej." Säger jag.

Efter cirka en kvart knackar det på dörren. Oscar går och öppnar. Efter en stund kommer han tillbaks med två svarta väskor i händerna. På en sitter det en lapp med mitt namn på och på den andra en lapp med Oscars namn på. Han räcker väskan med mitt namn till mej och sätter sej ner på sängen bredvid mej. Jag öppnar väskan och märker att Amanda har slagit in allting i små svarta paket med guldfärgade paketsnören. I min väska ligger det:
-En sminkborttagning.
-Bomullspads.
-En svart pyjamas med en vit dödskalle på tröjan.
-En tandborste och tandkräm.
-Lite kläder som jag kan ha på mej under dagarna. Dessutom så ligger det ett litet paket med ett halsband med en berlock på. När jag tar upp halsbandet märker jag att det är ett guldigt hjärta som man kan öppna. Jag öppnar det och ser att det är en bild på mej och Oscar som vi tog för kanske 1 år sen när vi var bästa vänner. "Åååh Oscar! Det är jättefint." "Jag tänkte väl att du skulle gilla det." Säger Oscar och kysser mej. Vi går in i badrummet och gör oss iordning. När jag kommer ut ligger Oscar redan i sängen. Han har på sej en svart pyjamas och hans hår ligger helt perfekt, som alltid. Jag kryper ner bredvid honom och låter honom lägga armen runt mej. "Kan inte du sjunga någonting?" Frågar jag honom. "Okej." Säger han och börjar sjunga på SIREN (Falling Down) utav SEREMEDY. Jag somnar till ljudet utav hans vackra lugna röst.
-------
Sååå, del 3 uppe! Gör mej glad genom att rösta och kommentera. Ni ser ju vilken bild det blev på detta kapitel. Hoppas ni blev nöjda med kapitlet iallafall fall. Gilla om ni gillar den, hälsar min lillasyster.
//Olivia ❤❤

Fallen angel |svenskaUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum