Kapitel 12

82 5 1
                                    

Carro stirrar på mej. "Chelsea, vet du vad det innebär?" Frågar hon. "Att Oscar också kommer att få The Dark Secret." Svarar jag tyst. "Men vad är det för problem med det?" Jag ser på Carro. "Egentligen är det inte något problem, speciellt inte just nu." Svarar hon mej. "Vadå inte just nu?" Frågar jag och ger henne en undrande blick. "Dina och Oscars krafter är redan starka. Tänk hur starka dom skulle bli om ni hade två krafter som var lika starka. Ni skulle bli oövervinnerliga. Det kan behövas riktigt mycket nu när Killing for Help är tillbaka." Säger Carro. Plötsligt faller allt på plats. Killing for Help är tillbaka för att försöka döda oss, det är självklart. Dom sköt Oscar för att han har så starka krafter, men om han är skadad kan han inte använda sina krafter ordentligt. Det innebär att det bara är jag kvar. "Ojdå." Säger jag och stirrar på Carro. "Vad är det?" Frågar hon och ser på mej. "Jag vet varför dom sköt Oscar." Svarar jag.

Vi är i rummet där Oscar bor på sjukhuset. Efter att jag hade berättat min tanke för Carro tog hon oss hit. "Så om jag har förstått rätt." Säger Jack och ser på mej. "Så sköt dom Oscar för att hans krafter är så starka." Han fortsätter att se på mej. "Ja, och därför så måste vi hålla extra koll på honom." Säger jag. "Hallå. Jag är fortfarande här." Säger Oscar och viftar lite med armarna. Jag ser på honom och skrattar. Vänta ett tag. Han viftar med båda armarna. "Oscar, jag tror att skadan har läkt nu." Säger jag och ler. Han känner och rör lite på sin arm. "Det verkar som det." Säger han och ler. Sen hoppar han ur sängen och drar av sej sjukhus kläderna. Under har han ett par svarta, lite slitna jeans och ett svart linne. "Nu gör vi en plan på hur vi ska stoppa Killing for Help, för evigt denna gång." Säger han och rättar till håret.

Vi sitter i ett rum med massa stolar runt ett stort bord. Många av stolarna är tomma men dom kommer snart att fyllas av massa personer, villiga att offra sina liv för att stoppa Killing for Help. Jag sitter mellan Oscar och Carro. Bredvid Oscar sitter Jack och trummar med fingrarna mot bordet. "När som helst nu." Säger Oscar och kollar på den lilla klockan på väggen. Då öppnas dörren och folk strömmar in. Alla sätter sej ner på varsin stol runt bordet. Sist in kommer Drew. "Vad gör han här?" Frågar jag Oscar tyst och nickar mot Drew. Sist jag såg honom försökte han döda Oscar. Alla sitter knäpptysta och väntar på att någon ska säga något. "Vi har samlats här idag för att sätta upp en plan för hur vi ska stoppa Killing for Help." Säger Jack och alla lyssnar. "Hur vet ni att dom är tillbaks?" Säger en tjej med kaxig röst. "Res på dej Oscar." Säger Jack tyst. Oscar gör som han säger och ställer sej upp. "Vad har hänt med Oscar?" Är det många som säger. "Han är ju helt svart." Säger någon och alla börjar prata i munnen på varandra. Då börjar Oscar prata. "Tystnad." Säger han högt och tydligt. Alla blir tysta på en gång. "Tack. Vi kan väl börja med mitt utseende." Säger Oscar och suckar. "Varför är du helt svart?" Frågar en tjej runt 30 år. "Jag har dom här kläderna och det här sminket för att det hör till min stil och vem jag är. Det är utav samma anledning som Chell, jag menar Chelsea, har dom kläderna och sminket." Säger Oscar och alla börjar diskutera med den personen dom sitter bredvid. "Vem är Chelsea?" Frågar många. "Chelsea ställ dej upp." Säger Oscar och jag ställer mej upp. Alla blir knäpptysta. "Det här är Chelsea. Hon är min flickvän." Säger Oscar och ler mot mej. "Vi behöver bevis." Ropar någon och alla andra hänger på. "Bevis, bevis, bevis." Ropar dom. "Okej." Säger Oscar och kysser mej passionerat. Jag kysser honom lika passionerat tillbaks. "Så, då var det överstökat." Säger Oscar och torkar bort läppglanset från läpparna. "Nu går vi vidare." Säger Oscar och jag sätter mej ner. "Vi vet att Killing for Help är tillbaka för att dom sköt mej." Säger Oscar och drar undan sitt linne så att alla tydligt ska se vart pilen satt. Alla lägger handen för munnen. "Vi vill att alla ska använda sina krafter så mycket som det går för att få slut på Killing for Help, för evigt denna gång." Säger Oscar och alla nickar instämmande. "Vadå för evigt denna gång?" Frågar jag Carro.
"Jag berättar senare." Viskar hon i mitt öra. "Du får bli vår ledare, Oscar." Säger en tjej med långt svart hår. "Varför just han, jag är minst lika bra som han är." Säger en kille med kaxig röst. "Men hans krafter är starkare än dina." Säger tjejen med svart hår. Plötsligt reser jag mej upp och säger. "Imorgon kommer Oscars krafter bli ännu starkare." Oscar ser på mej med en blick som betyder vad menar du. "Imorgon fyller jag och Oscar 16. Det betyder att min gåva kommer tillbaks, men eftersom att jag redan har The Dark Secret, kommer mina krafter att blandas med Oscars." Jag andas ut. Alla börjar lågmält att diskutera med varandra. "Vad menar du med att din gåva kommer tillbaks?" Frågar någon. "Jag har en tvilling." Säger jag och ger Carro ett tecken att hon ska ställa sej upp. Hon gör som jag säger och alla blickar vänds mot henne. "Våran pappa hade gåvan." Fortsätter jag. "Vad jag vet så finns det bara tre personer vars gåva visade sej när dom bara var 3 år." Jag pekar på mej, Carro och Oscar. "Det var för riskabelt att både jag och Caroline hade gåvan. Därför tog mamma mej till Oscars pappa." Oscar rycker till när han hör sin pappa nämnas. "Han gav mej en formel eller något, som gjorde så att mib gåva inte skulle visa sej förens jag var 16, vilket är imorgon. Sen flyttade pappa med Caroline och mamma bytte namn. På mej med. Just nu heter jag Chelsea Andrea Silversmith. Men jag är egentligen döpt till Chelsea Melissa Nicki McEvans." Då reser sej en man från bortre änden av bordet. Det är mannen från Carros minnen. Min pappa. "Du är min dotter." Säger han och glädjetårar rinner ner för hans kinder.
----------
Såååååååå!!! Nu är kapitel 12 äntligen uppe! Kom ihåg att rösta och kommentera om ni har frågor. Så hörs vi i nästa kapitel. Hajjdå!
Xoxo olivia❤❤❤

Fallen angel |svenskaTempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang