Αίθουσα Αναμονής

1.2K 129 3
                                    

-Λούκ Μπλάκγουντ-

Έκλεισα το τηλέφωνο και πηγα όσος πιο γρήγορα γινόταν στο νοσοκομείο. Δεν με ενδιέφερε τιποτα αλλο . Μολης πυροβόλησαν την Άννα εξαιτίας μου. Δεν θα μπορέσω να συγχώρεσω ποτε τον εαυτό μου αν εχει πάθει κατι. Μπήκα σε ενα ταξί για να φτάσω πιο γρήγορα. Οταν έφτασα βγήκα και άρχισα να τρέχω στους διαδρόμους του νοσοκομείου ακολουθώντας τις οδηγίες που μου έδωσε η Λίλη για την αίθουσα αναμονής. Οταν έφτασα ειδα τη Λίλη να καθεται διπλα απο εναν αντρα. Ο άντρας φαινόταν πανικόβλητος. Η φυσιογνωμία του μου θύμιζε κάποιον. Το πάρτι!!! Ειναι ο άντρας που φίλησε την Άννα. Αυτός ειναι ο Όλιβερ. Ήξερα πολλά πράγματα για αυτόν απο την Άννα. Ήξερα επίσης και τον τυπα που τή φίλησε στο πάρτι,γιατι την ειχα ακολουθήσει λόγο της ομοιότητας της με την Αλίκη. Τωρα τα κομμάτια ταίριαζαν απόλυτα στο παζλ που λεγόταν Όλιβερ.
Κοίταξα τη Λίλη και εκείνη σηκώθηκε και με αγκάλιασε. Μου ηρθε καπως απότομο, θελω να πω μια φορα την ειχα δει και ούτε καν που της μίλησα. "Συγνώμη" ειπε και απομακρύνθηκε. "Ξεχνάω οτι είσαι... Απόμακρος" συμπλήρωσε αστειεύοντας και μου έδειξε να καθίσω. Κάθησα και τη ρώτησα "Λίλη πες μου ακριβός τι εγινε" εκείνη βούρκωσε και μου ειπε με μισολόγια "ρ-ρωτά τον Ο-Ο-Όλιβερ".
Τι εννοούσε οτι ο Όλιβερ ηταν μπροστά στο συμβάν ; Γυρησα και έριξα μη άγρια ματια στον Όλιβερ και εκεινος ανασηκώσε το ενα φρύδι του σαν να μου έλεγε -πρέπει να φοβηθώ τωρα;
"Πες μου τι εγινε!!" Απέτησα και εκεινος έστρεψε άλλου το βλέμμα του και μου ειπε. "Δεν μου αρέσει ο τόνος σου φιλε μου ...και βασικά εσυ τι ρόλο παιζεις;" Ειπε ειρωνικά και τοτε ηταν που εξαντλήθηκε η υπομονή μου. Σηκώθηκα, τον έπιασα απο τον γιακά του φλορικου πουκάμισου που φορούσε και τον σήκωσα μπροστά μου. "Ασε τις μαλακειες και πες μου τι στο διάολο εγινε!!!" Του φώναξα και τοτε κατάλαβα οτι ο κόσμος με κοιταζε περίεργα. "Οπα οπα !!! Ηρέμησε είμαστε σε μια γαμημένη αίθουσα νοσοκομείου!! Σεβασμού τους υπολυπους." Ειπε και χαμογέλασε καταλαβαίνοντας οτι δεν μπορω να κάνω τιποτα εδω μεσα. Τον άφησα και τοτε εκεινος αναστέναξε. "Ουφ ..Λοιπον ας τα πάρουμε απο την αρχη! Εσυ ποιος είσαι ;;" Με ρωτησε. "Λουκ... Καλύτερα να μην μάθεις κατι περισσότερο." Του απάντησα στεγνά. "Ωραια.. ωραια ... και τι σχέση εσείς εσυ με την Άννα;" Με ρωτησε και ηθελα να του χώσω μπουνιά!! Αλλα συγκρατήθηκα.
"Απλά πες μου τι στο καλο εγινε !!" Ειπα. "Ενταξει! Ενταξει ! Λοιπον γύριζα απο τη σχολή μου και ειχα κατέβει στο σταθμό του μέτρο που ηταν κοντά στο διαμερίσμα μου. Οταν ! Ειδα τη Άννα να καθετε σε ενα παγκάκι. Δεν ηθελα να την ενοχλήσω για ... Προσωπικούς λόγους. Τέλος παντων ειδα εναν φουσκωμένο κύριο να παει και να καθετε διπλα της. Κατι της ειπε και απο τι βλέμμα της κατάλαβα οτι τρόμαξε. Τοτε ηταν που αρχησα να την πλησιάζω. Εκείνη σηκώθηκε απο το παγκάκι και πήγε αν φύγει, μα τοτε ο κύριος την τράβηξε και έβαλε ενα οπλο στη πλάτη της. Χωρίς δεύτερη σκέψη έτρεψα πανω στο κύριο και έδεσα τα χέρια μου γύρο απο τον λαιμό του. Της φώναξα να τρέξει και αυτο εκανε. Μα τοτε ο κύριος την σημάδεψε και πυροβόλησε. Κάποιοι άλλοι με βοήθησαν να τον ακινητοποίησω και φώναξαν την αστυνομία όσο εγω πηγενα με το ασθενοφόρο , την Άννα στο νοσοκομείο. " Ειπε και ειχα μείνει κάγκελο. Η Άννα... όντως πυροβολήθηκε εξαετίας μου. "Είσαι καλα ..; " Με ρωτησε η Λίλη οταν είδε την έκφραση που ειχα πάρει . "Ναι... Οι γιατροί τι είπαν ;" Τη ρώτησα και έβαλα το χέρι μου στο κούτελο μου." Δεν μας εχουν ενημερώσει ακόμη."ειπε και ξέσπασε σε λιγμούς. Ο Όλιβερ πήγε και την αγκάλιασε για συμπαράσταση και εγω κάθισα διπλα τους. Έβγαλα το κινητο απο τη τσέπη και πηρα τον Νίκ. Εκεινος κατευθίαν το σήκωσε.
Νίκ :λουκ!Ολα καλα;
Λουκ:βασικά ... Οχι ..
Νίκ-η Άννα
Λουκ- Νίκ τα πράγματα δεν ειναι καθόλου καλα ..
Νίκ-στο ειπα γαμω στο ειπα..Αλλα εισαι πάντα τοσο χοντρό κεφάλος
Λουκ-πηγα να φύγω όπως μου είπες αλλα με βρήκαν ...
Νίκ-γαμωτο..τι εγινε;
Λουκ-Νίκ Δεν ξερω πως να το πω ...
Νίκ-λέγε λουκ γιατι θα σε παρει ο διάολος
Λουκ- Νίκ ..
Νίκ-λέγε λουκ..Μολις κατεβηκα απο το αεροπλάνο τι εγινε
Λουκ-πυροβόλησαν την Άννα ....ειμαι στο νοσοκομείο
Νίκ-τι εγινε λουκ σε πιο ερχομαι
Λουκ -ειναι στο κέντρο του Λονδίνου ενα κοντά στο σταθμό ...
Νικ-ενταξει ερχομαι απο εκει σε μισή ώρα το αργότερο ειμαι εκει.

L.S.D. ( love saves damage)Où les histoires vivent. Découvrez maintenant