Σύμφωνοι;

1.6K 196 12
                                    

-Άννα Ρός-

"Δεν το πιστεύω !!!!!" Φώναξε ο Λούκ ενώ με είχε κολλήσει στον τοίχο. "Τι στο διάολο μπορει να θελεις τοσο ώστε να βάλεις σε κίνδυνο τη ζωή σου;" Με ρώτησε. "Τι ζωή μου ;" Τον ρώτησα μπερδεμένη. " Τι δουλειά εχεις εσυ μαζί μου; Που με βρήκες ; Τι θες;"με ρωτησε μεσα απο τα σφιγμένα του δόντια. " Αν δεν μου έσφυγες τοσο πολυ τα χέρια θα μπορούσαμε να κάτσουμε ήρεμα να το συζητήσουμε." Του απάντησα ψύχραιμη. "Σου φαίνομαι να λύνω τα προβλήματα μου με συζητήσεις. " μου απάντησε ενώ φαινόταν οτι το αίμα, του ειχε ανεβεί στο κεφάλι. "Γι'αυτο είμαι εγω εδώ." Του ειπα και ύστερα του έδειξα με τα μάτια τους φυλακισμένους καρπούς μου. Εκεινος έκλεισε τα ματια του, ξεφυσηξε και έκανε ενα βήμα πίσω αφήνοντας τα χέρια μου ελεύθερα. "Ποιός σε έστειλε ...και ποσά θέλετε;" Ειπε σοβαρός και κατευθύνθηκα προς τον κάναμε . "..Δεν με έστειλε κανείς και ούτε ζητάω τιποτα απο εσένα. Μονο να την βοήθεια σου. " ύστερα εκατσα. "Δεν θυμαμαι να σου πρότεινα να καθίσεις." Ειπε σοβαρός και εγω τον άγριο κοίταξα. Εκείνος καθόταν όρθιος, ειχε σταυρώσει τα χέρια του και ειχε πάρει μια απειλητική έκφραση στο πρόσωπο του. "Λοιπόν πιτσιρικά ακου να δεις πως θα γίνει." ειπε και στάθηκε απέναντι μου. "Θα σου δώσω οτι θελεις και εσυ δεν θα πεις τιποτα απο όσα ξέρεις σε κανέναν. " συμπλήρωσε. "Αληθεια ; Αφού δεν θελεις κανείς να μάθει τιποτα για εσενα μια καλή λύση θα ηταν να με εκβιάσεις... ίσος και αν με σκοτώσεις... παρόλα αυτα διάλεξες να κάνεις συμφωνία μαζί μου. Το ερώτημα ειναι γιατι ;" Εκείνος γέλασε. "Κοιτά δεν εχω όρεξη να λερώσω τα χέρια μου με αίμα αλλα αν δώσεις πληροφορίες για εμένα να είσαι συγουρη οτι θα το κάνω." Ειπε και ύστερα ξαναρώτησε. "Οπότε τι θελεις απο εμένα"
Εγω τον κοίταξα και χαμογέλασα ξέροντας οτι θα παρω αυτο που θελω. "Θελω να μάθω τα παντα για εσένα. " Του ειπα και εκείνος κατευθείαν σοβάρεψε. "Πλακα μου κανείς. Σου ειπα οτι αν πεις τιποτα απο αυτα που ξέρεις για εμένα ,ειμαι πρόθυμος να σε σκοτώσω και εσυ θελεις να μάθεις και αλλα για εμένα;" Ειπε και κούνησα το κεφάλι μου καταφατικά.Τοτε γέλασε και τοποθέτησε το χέρι του στο μέτωπο του προσπαθώντας να κρύψει το πρόσωπο του. "Θα σε ξαναρωτήσω γιατι μάλλον δεν κατάλαβες τη είπα. Θελω να σε σκοτώσω γιατι ξέρεις πράγματα και εσυ επιμένεις να μάθεις ακόμη περισσότερα. Ειναι σαν μου λες οτι θελεις να σε σκοτώσω." Ειπε και εγω ακούμπησα την πλατι μου πίσω στον καναπέ αραχτά και του απάντησα."Ειπες οτι θα με σκοτώσεις αν πω κατι σε κάποιον, όχι ομως αν μάθω κατι." Τοτε σβήστηκε απότομα το χαμόγελο απο το πρόσωπο του. Έσκυψα ξανα μπροστά ώστε να έρθω πιο κοντά του . "Σύμφωνοι;" Τον ρώτησα και κάρφωσα τα ματια μου στα δικά του.

-Λούκ Μπλάκγουντ-

Είχε ερθει για να μάθει πράγματα για εμένα. Οπότε καποιος με ψάχνει. Τι στο διάολο έκανα λάθος; Φροντίζω να μην αφήνω τα ίχνη μου πουθενά. Με ψάχνει καποιος και το εχει βάλει στόχο να με βρει. Δεν μπορω να της πω τίποτα. Ξερει ήδη πολλά. Ξερει που μένω, ξερει ολο μου το όνομα, ξέρει για τον Νίκο. Γιατι δεν την σκοτώνω να τελειώνουμε; Γιατι απλά δεν την εθίζω στα ναρκωτικά ώστε να εξαρτηθεί και μετα να την εκβιάζω εγω ; Γιατι διστάζω να την ακουμπήσω; Γιατι; .... Επειδή ειναι ολόιδια η Αλίκη. Θα κάνω λοιπον μια συμφωνία μαζί της όσο επικίνδυνο και αν ειναι. Θελει να μάθει τα παντ για εμένα και εγω δεν θελω να της πω τίποτα. Μα ίσος ειναι ο μονος τρόπος για να τη βλέπω. Για να την ξαναζήσω. "Σύμφωνοι" απάντησα και ύστερα άπλωσε το χέρι της. Ήθελε να κάνουμε χειραψία. "Τι δεν εχει συμβόλαια και τέτοια;" Τη ρώτησα επιφυλακτικά. "Για να μου ανοιχτές πρέπει πρωτα να με εμπιστευτείς." Ειπε και μου ανάδειξε ξανα την παλάμη της που ήθελε να της σφίξω και το έκανα. Ύστερα απο αυτο έμεινε να με κοιτάει. "Ξερω οτι ειναι δύσκολο για εσένα και ξερω επίσης οτι δεν πρόκειται να ανοιχτές εύκολα . Οπότε θες δε θες θα με βλέπεις συχνά." και τοτε χτύπησε το τηλέφωνο της. "Συγνώμη" ειπε και σηκώθηκε να 'παει κάπου να μιλήσει. Παρόλα αυτα μπορούσα να ακούσω ξεκάθαρα τι έλεγε.
"Ναι ;...έλα Νικ" ο Νίκος ηταν; Τι στο καλό "Εντάξει..." Ειπε και στη συνέχεια το έκλεισε. Ήρθε προς τα εμένα και μου είπε "Πρέπει να φύγω εχει ερθει ενας φίλος μου να με πάρει και-" την διέκοψα πριν ολοκληρώσει. "Ο Νίκος ;" Ρώτησα και εκείνη χαμογέλασε." ναι" απαντησε και την συνόδεψα στην πόρτα προσπαθοντας να συγκρατήσω όλους τους μορφασμούς που μου έρχονταν να κάνω. Βγήκα και είδα τον Νίκο. Ειχα να τον δω καιρό... Βασικά χρόνια. Απο τοτε που θέλησε να απομακρυνθεί απο εμένα και γενικότερα τα ναρκωτικά. "Έτοιμη για το εστιατόριο;" Τον άκουσα να λεει στην Άννα. Και όσο εκείνη του μιλούσε δεν μπορούσα να παρω τα ματια μου απο πανω της. Ηταν τοσο όμορφη και καλή. Ο Νίκος παρατήρησε το πως την κοιτούσα και τοτε μου έριξε ενα υποτιμητικό βλέμμα ,την τράβηξε απο τη μεση και τη φίλησε. Αισθάνθηκα κάπως περίεργα. Ποραφανώς εκείνος είδε πως την κοίταζα και θέλησε να μου δείξει οτι ειναι ιδιοκτησία του. Τη φίλησε και γύρησε το σώμα του πλάτη σε εμένα που δείχνει οτι προσπαθεί να την προστατέψει περιορίζοντας τον χώρο της. Του χαμογέλασα και του ειπα ειρωνικά " Και εγω χάρηκα που σε είδα." Και ύστερα μπήκα ξανα μεσα και κοπάνησα τη πόρτα του διαμερίσματος. Αναρωτιέμαι αν και εκείνος ειχε παρατηρήσει την ομοιότητα της Αννας με την Αλίκη. Πρέπει να κάνω μια κουβεντούλα μαζί του.

L.S.D. ( love saves damage)Where stories live. Discover now