Uzaktan bakmak

5.4K 333 2
                                    

Abimlerden önce gelmiştik havuza. Carloyla birlikte şezlonglara kurulduk aka elbisemi üzerinden çıkarmamıştım. Yanımıza gelen görevliden iki kola isteyip carloya göz kırptım. Oda telefonunu çıkararak " Hadi en güzel gülümsemeni göster yavrum " dedi bana. Bende onu dinleyip gülümsedim. Carloyla gülerek bir sürü fotoğraf çektik. Tam komik çıkan birine gülerken abim ve serdar içeri girdiler. Abim direk yanıma gelip yanağımdan öptü ve " Uzun zamandır bize gülmüyodun bi bu zibidiye gülüyosun ama aranızda bişey yok dimii güzelim " dedi muzipçe.
" Hiçbirşey yok bizim aramızda abi sadece arkadaşız" dedim belkide bininci kez. Gözüm serdara takıldığında ise o dudaklarını kemiriyordu. Bu arada görevli kolalarımızı getirdi. Abim direk havuza yöneldi. Carloda kalkıp "Bende gidiyorum " diyerek kalkıp havuza doğru yürüdü. Serdarda yanımdaki şezlonga oturdu. İkimizinde ağzından tek laf çıkmadı öylece birbirimizin nefes seslerini dinledik. Bunu bile özlediğimi fark ettim. Nefes alış sesi bile dünyanın en güzel senfonisiydi sanki.
Bu arada aklıma gelen hain fikirle kalkıp üzerimdeki elbiseyi çıkardım. Koyu mavi bikinimla kalınca onun gözlerinin vücudumu baya baya inceleyip yutkunduğunu fark ettim. Çantamdan kremi alıp " Tüh carloda gitti kim sürecek şimdi kremi " diye söylendim sessizce ama duyduğuna eminim. Ki o ifade kesin duyduğunun kanıtıydı. Ben oturunca ortadaki masaya koyduğum kremi alıp
" Arkanı dön " dedi. Anlamamış gibi " Efendim " dedim.
" Kremi sürücem arkanı dön" diyince " Peki" diye mırıldanıp arkamı döndüm. Bu planı kurarken o bana dokununca eridiğimi nasıl unuttum ona bi yandım önce daha sonra ise elleri sırtımı okşarken o hisse yandım. Sanki krem sürmüyorduda sırtımı okşuyor gibiydi. Elleri resmen içimi yaktı. Şu an şurada gel benim ol dese kuşkusuz kabul ederdim. Baya uzun bir süre ssürmeye devam etti elleri uzaklayınca bi an omuz başımda dudaklarını hissettim. Az önce yandım mı demiştim ben o yanmaksa bu neydi allahım ölüyorum. Nefesi arkamdan çekilince bi an üşüdüm. Ona hiç bakmadan kalkıp kendimi havuza attım. İçimdeki bu ateşi anca su söndürürdü. Biraz yüzüp havuz kenarında soluklanırken carlo yanıma geldi " Seninki dokununca yandın tabi dimii " dedi gülerek.
" Dalga geçmesene ya sen benle."
" Ee napayım ama şu haline bak suya girdin ama yanakların hala kıpkırmızı "
" Aman gül ağlancak halime gül " dedim bende somurtarak. Oda bu halime kahkaha atıp yanaklarımı sıktı.
" Sinirlenirmişte nede tatlı olurmuş " diyerek dalga geçti benimle. Omzuna vurup " Of çekil be " diyerek onu ittim ve yüzmeye devam ettim. Hem yüzüp hem serdarı düşündüm sanki hiç aklımdan çıkıyoduda. Kendi kendime kururak baya yüzdüm. Havuzdan çıkınca carlo ve abimin köşede tavla oynadığını gördüm. Abim şu bir aydır carloya tavla öğretmeye çalışıyordu ve o halleri acayip tatlıydı. Şezlonga gidince havluyu alıp önce vücudumu kuruladım. Bu sırada serdar ise şezlonga uzanmış telefonu ile uğraşıyordu. Bende onun gibi uzandım carlonun telefonuda masadaydı onu aldım ve çektiğimiz fotoğraflara baktım. En güzelini seçip kendime yolladım ve onu instagramda paylaştım. Not olarakta 'beni hiç bırakmaz' yazdım. Bi kaç kişi beğenirken bi an bir baktım ki serdar beğendi. Beğeniyi görünce ona baktım oda bakışlarımı anlamış gibi bana döndü ve "güzel çıkmış" dedi sadece. Buda kanıma dokundu. Bu muydu yani hiç mi kıskanmadın be adam. Sinirden çatlarken artık kalkıp abimlerin yanına gittim. Sakinleşmeye çalışıp onlara gülümsedim ve " şans meleğiniz geldi " diyip önce abimi öptüm ardındanda carloyu. Abim bu halime gülüp " Hangimize şans oldu bu beren " dedi.
" İkinizede ortak abicim taraf tutmak istemedim " dedim bende ona uyarak. Onlar oynarken onları izledim. Son atışla carlo ilk kez oyunu kazandı ve o sevinçle bağırarak kalktı sonra bana bakıp beni kucakladı.
" Kazandım kazandım " diye söylenerek beni etrafında döndürdü. Bende onun bu haline kahkahalarla güldüm. Oda yorulunca beni indirdi.
" Tebrikler be sonunda başardın" dedim muzipçe. Oda cool havaya bürünüp omuzlarından toz alırmışçasına bir hareket yaptı. Buda bana kahkaha attırdı.
Abimde gelip elini uzattı " Aferin tam oldun artık sen " dedi. Onlar tokalaşırken bende gülerek izledim. Şezlonglara gidince serdar sinirli bi ifadeyle " Tebrikler" dedi yarım ağız. Carlo onun bu haline arkadan dil çıkarınca sende istem dışı kahkaha attım. Serdar bu kahkahama kötü bir bakıy attı ve telefonuna geri döndü. Bir süre sonra ise " Hadi ben kaçtım " diyerek kalktı. Abimde nereye der gibi kaş göz işareti yaptı. " Özel bir iş abi arkadaşım gelmişte onu karşılıcam " dedi abime göz kırparak. Sonrada bize dönüp " Size iyi eğlenceler" dedi ve gitti. Ne dedi o özel iş, arkadaş , özel iş , arkadaş. Allahım ne demek özel ya ne demek özel. Yine sinirimi alt üst edip gitti işte. Manyak , pis , ukala , gıcık ama çok tatlı be çok yakışıklı. Allahım adama hayalimde bile sinirli kalamıyorum. Abimle carlo muhabbet ederken ben sinirden çatlamak üzereydim. Bütün gün somurtup oturdum. Havuzdan çıkınca eve gittik güzel bir yemek yedik ardırdan terasa kurulduk ailecek. Annem hiç benle ilgilenmiyosunu diye dert yanarken benim aklım tamamen o eşşek sıpasındaydı. Bu halimi fark eden carlo beni dürttü. " Sakinleş artık düşünme " dedi. Kolaydı sanki düşünmemek. Onlar muhabbet ederken başım ağrıyor bahanesi ile odama çıktım. Kendimi yatağa atıp telefonumu kurcalarken serdarın bir kız tarafından bir barda yer bildirimi yaptığıno gördüm hemen kızın profilini açıp kızın fotoğrafına baktım keşke bakmaz olaydım. Çok güzel bir kızdı acayih güzeldi. Kızıl saçları , yemyeşil parlak gözleri , dolgun göğüsleri , incecik beli , o upuzun bacaklar. Allahım ben bunun yanına bile yaklaşamam kii. Aklıma hemen şu an na yaptıkları geldi kız dans ederken serdar onu izler. Dans gittikçe erotik bir hal almaya başlar ve serdar onu öper. Tam hayalimdeki çift öpüşecekken kafamı sallayıp bu görüntüyü sildim hafızamdan. Yapmasın ne olur başkasına dokunmasın. Evet eskidende dokunuyordu ama o zaman bilmiyordu ki benim onu sevdiğimi şimdi bilirken yapmasın. Kendi kendime yine onun için ağlıyorum. Madem söyledikten sonrada böyle olacaksa ben neden söyledim kii. Söylemeseydim en azından gururum bana kalırdı. Twitterı açıp " Ben aşka hiç kavuşamadım hep uzaktan baktım." yazdım. Telefonumu kapatıp yine ağlaya ağlaya uyudum. Ağladıktan sonra uyumanın tadıda bir başkaydı olayın en iyi kısmı o tatlı uyku.

Gizli Saklı Kalanım Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin