Sen istedin

6K 338 4
                                    

Gerizekalı beni o iskelede öylece bırakıp gitti. Tamam abim aramış olabilir ne var yani ben kız olduğum halde senin kadar korkmadım be ay patlıcam sinirden. Ne olacak şimdi beni gece böylesine ateşli öpüp gündüz görmicek mi olamaz yani öyle şey. Telefonumun sesiyle kendime geldim. Abim arıyordu hee abi herşey senin yüzünden zaten ya of.
" Efendim abi"
" Neden geç açtın telefonu beren " sesi baya sertti kesin ameliyatı kötü geçti bunun bugün.
" Banyodaydımda telefona anca koşabildim abi. İyi misin sen ? "
" Değilim iyi falan terkedildim resmen ben Ahmet Özver terkedildim. İnanabiliyomusun?"
" Daha dün iyiydiniz abi ne oldu?"
" Yarın bende oraya geliyorum konuşuruz ben seni kontrole aradım. Az öncede serdarla konuştum oda televizyon izliyormuş odada" izlesin izlesin anca izlesin zaten. Oh abimde geliyo gitti benim plan.
" Yarın görüşürüz o zaman abi bende çok yorgunum uyucam"
" Tamam güzelim sabaha ordayım kahvaltıya yetişirim."
" Dikkatli gel abicim. Seni seviyorum."
" Bende güzelim bende seni seviyorum. Öptüm seni " ah senim abim ya baba yarım hatta babamı hatırlamadığım için küçük babam. Ne çok uğraştı benimle okuldaki baba kız günlerine hep o gelirdi rıfat amca ben giderim desede babam gidince ailenin erkeği ben oldum o yüzden benim gitmem gerek diyip kendisi gelirdi. Canım benim ne kadar az önce yanlış zamanda arayıp mutluluğumu bozsada kıyamam ki ona. Yavaşça ayağa kalktım odama gitsem iyi olacak.
Yavaş yavaş ve zorlada olsa odama ulaştım. Hemen kendimi duşa attım. Duşta uzun süre kaldım ellerimin buruş buruş olduğunu farkedince çıkmam gerektiğini farkettim. Bornozumu giyip odaya geçtim ve kendimi yatağa attım. Telefonumu komidinden alıp beni en iyi anlatan şarkıyı açtım. Söylemeye başladım.
"İlla senin için mi yazmam gerekiyo bütün sözleri
Herşey senin için mi sanıyorsun
Sıkıldım bu bencil tavırlarından
Başkasını sevemez miyim yapamaz mıyım gerçekten
Yardım et bana ne olur kurtulmak istiyorum senden "
Aslında kurtulmak istiyormuyum bilmiyorum kim senin gibi olabilir ki hayatımda. Bu kadar güvenebileceğim yanında kalbimin eridiği başka kim olabilir. Ne olur benim hissettiklerimin çeyreğini hissetsen. Of düşünmekten ve çaresiz kalmaktan çok sıkıldım. Artık gizli dövüş yok açıkça söylicem ona hislerimi yeter böyle olmaktan her türlü iyi yanii. Bu düşünceyle kalkıp giyindim ve en kısa zamanda ona söyleme kararımla uykuya dalmaya çalıştım.
Sabah telefonun ve kapının aynı anda çalmasıyla zorla uyandırıldım.
" Ne oluyo sabah sabah yaaa " diyerek kapıyı açtım ve bir adet serdar karşımda.
Öylece beni inceledi uyuz sen beni akşam bırak öyle şimdi incele oldu başkaaa.
" Ne var " dedim sertçe.
" Abin geldide kahvaltıya seni bekliyoruz haber vereyim dedim." sesi baya kısıktı gözlerime bile bakamadı.
" İyi başlayın gelirim ben " dedim va kapıyı suratına kapattım.
Abimin moralinin bozuk olduğunu hatırladım ona yardım etmeliyim. O benim için herşeyi yaptı sıra bendeyse seve seve yaparım. Hazırlanıp aşağıya indim etrafıma bakındım. Abim ve serdar terasa doğru bir masada oturuyorlardı. Allahım ben bu çocuğa kızgın kalamayacakmıyım o mavi tshirt le neden o kadar yakışıklı ki of beee.. Masaya yaklaşık abime arkadan sarılarak yanağını öptüm " Abicimmm " diyerek. " Günaydın güzelimm " dedi abimde. " Sen ne zaman geldin dinlenseydin gözlerin kızarmış ."
" Yarım saat falan oluyo bişeyler yiyip yatıcam zaten güzelim merak etme."
" İyimisin abii " diye sordum ama abimden önce serdar atladı.
" Dinlensin sonra konuşalım bunları beren bırak biraz rahatlasın."
" Sanane ben sana mı sordum abimle konuşuyorum farkındaysan. Hem sen ne anlarsın ki aşktan bilmediğin işe karışma." Bi an abimle serdar bu laflarımla bana diktiler gözlerini serdar hiçbişey diyemezken abim konuştu.
" Beren ne oluyo ne hırlıyosun çocuğa kavga mı ettiniz siz?"
" Kavga etmedik abii yok bişey başım ağrıyo biraz huysuzum."
" Tamamda sataşmasana çocuğa " dedi abim bi bilse akşam yaptığını sen döveceksin be abii. Abime cevap verme gereği duymadım.
" Tamam ya bakma sen bize böyleyiz bilirsin " dedi serdar.
" Zaten moralim sıfır bide sizle uğraşmıyım kavga etmeyin biraz"
Abimin lafına ikimizde sessiz kaldık. Oda farkediyo bence artık bişeyler olduğunu hiç yemek yemeden suratına baktım dik dik bunun farkındaydı ama kafasını tabağından kaldırmadı. Bende bir süre sonra yemeğe odaklandım. Abim bir süre sonra ben uyumaya gideyim akşama görüşürüz diyerek gidince başbaşa kaldık ama ikimizde konuşmadık. Benim anlatacaklarım çok uzun olduğundan ve böyle bir ortamda konuşmak iztemediğimden sustum. Ama o neden konuşmadı bilemem tabii. Bu sessizlik canımı sıkınca " Ben masaj yaptırmaya gidicem" diyerek ayaklandım. Sadece bi an bana bakıp " Peki " dedi. Dün gece ellerin vücudumda gezerken iyiydi şimdi şu surata bak be sinir. Tamam aşığız ölüyoruz ama artık biraz görsün beni fark etsin istiyorum çok mu yani.
Yavaş yavaş otelin spa merkezine gittim ve masaj yaptırmak istediğimi söyledim ve bekleme salonuna geçip masörümü beklemeye başladım. Karşıdaki kapı açılınca çıkan şey insan olamazdı çok fazla yakışıklıydı.
" Merhaba beren hanım. Ben tolga."
" Merhaba" dedim adama hayran hayran bakarken.
Bir odanın kapısını gösterip " Böyle buyrun" dedi tabi mecburen gitmem gerekti. Yoksa ben daha izlerdim kendisini. Odaya geçince masaya uzandım ve masaja başladı. Kendisi gibi masajı da gayet iyiydi. Bu masaj çok iyi gerçekten. Sessizliği sevmediğim için konuşmayı denedim.
" Cidden çok iyisiniz kaç yıldır bu işi " aklıma gelen ilk şeyi söyleyiverdim.
" 5 yıldır bu masörü. İltifatınız içinde teşekkürler."
" Siz demene gerek yok yaşlı gibi hissediyorum öyle daha gencim ben " dedim. Oda kıkırdadı bu lafıma.
" Genç olduğunu görüyorum ama otel kuralları işte."
"Burda başbaşayız rahat ol." dedim benre insanların böyle resmi konuşmalarını sevmem.
" Sen nasıl istersen beren " dediğinde güldüm " İşte böyle bak zor değil " dedim.
Oda gülerek " Evet zor değilmiş alışabilirim sanırım" dedi. Daha sonra burada ne kadar kalacağımdan ne iş yaptığımdan falan konuştuk muhabbeti iyi bir çocuktu. Masaj bitince bende toparlanarak tolgaya teşekkür edip çıktım tam lobiye gelmiştim ki tolganın arkamdan adımı seslenmesi ile ona döhdüm. Ne var dercesine baktım.
" Şey akşam birlikte bişeyler mi yapsak ?" Ohaa egom tavanda şu an çocukla sadece 45 dakika geçirdim ve etkiledim. Bizim öküzü yıllardır bi adam edemedim bendeki şans işte.
" Abim yeni geldi bu akşam olmaz ama yarın akşam gayet uygun " diyip gülümsedim.
" Tamamdır şey numaranı falan verirsen haberlesiriz " ay zar zor konuştu ne utandın acaba sen.
" Tamam ver telefonunu " gülerek uzattı telefonu numaramı yazıp geri uzattım ve gülümseyerek " Görüşürüz" dedim. Oda gülümseyip işine döndü. Tam arkamı dönmemle bir kaya ya çarpmam bir oldu. Bildiğin kaya bu kafam kırıldı be.
Kafamı hafif kaldırmamla bana sinirle bakan bir adet serdar karşımdaydı.
" Neden millete numara dağıttığını sorabilir miyim ?" Sesi baya sertti korkmalıydım belki ama hayır canım niye korkacakmışım.
" O millet değil tanıştık arkadaş olduk ve bende tanığım birine numara vermiş oldum." diyip sırıttım.
"Bana laf kalabalığı yapma beren! Burası paris değil hareketlerine dikkat et. "
Aa sen ne diyosun be hareketlerine dikkat etmiş.
" Gerçekten hareketlerden bahsediyosak dön ve kendine bak sen be dün gece benimle resmen ön sevişme yaptın iskelede sonra abim arayınca beni öylece bırakıp gittin. Sabah hiçbişey yok gibi davrandın. Şimdide bana hesap soruyorsun. Afedersinde ne olarak soruyosun o hesabı hee onu bi açıklasana bana. Abi deme artık inandırıcı değil. "
Laflarımı bitirip yüzüne baktım dik dik ama o öylece sessiz kaldı.
" Hiç konuşma zaten sen çekil şurdan" diyerek onu geçip odama doğru yol aldım.
Odama çıkıp kendimi sinirle yatağa attım. Sinir şey sen ne diye karışıyosun ki bana tamam ben sana çok aşığım ama sen sen bana aşık değilsin kii. Aşık olsan tamam gel karış yanii de böyle olmaz işte. Bende senin gözüne tolgayı sokup durmazsam banada beren demesinler. Ben sadece masumca konuşucaktım çocukla arkadaş olacaktım ama madem seni uyuz edecek biraz flört etsem bişeycim olmaz. Sen istedin bunu serdar efendi beni öpüp orada öyle hataydı diyip bırakmayacaktın. Tamam hala aşkından ölüyorum o ayrı ama inadım bakii. Görücez bakalım bizim sıpa eğitme operasyonunu kim kazanacak...

Gizli Saklı Kalanım Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin