30 - Somethings not right here

644 25 16
                                    

OBS! Hur många här skulle kunna tänka sig att läsa en Jack Gilinsky(och Justin Bieber) bok? Det är nämligen så att jag håller på att skriva en med honom som jag jättegärna skulle vilja publicera här väldigt snart :) Tänkte bara se om någon är intresserad, för isåfall kommer jag att lägga upp den när Tainted är slut, eller kanske innan t.o.m <3 Kommentera om ni tycker att det värkar som en bra ide, now let's continue.

Jag steg ur bildörren och rundade bilen för att sekunden efter hjälpa Ashton ut.

''Jag klarar mig.'' Sa han emot när jag försökte hjälpa honom vidare mot ytterdörren. Jag släppte därefter taget om honom och gick istället jämte honom och vidare in. Justin var hemma, i med att Range Rovern stod på uppfarten. Dock så visste jag inte hur dom andra skulle kunna ta sig hem i med att vi hade tagit alla bilar vi åkt till festen med. Jag skakade av mig tankarna, det var ingenting viktigt att tänka på just nu. Jag behövde tala med Justin.

''Sätt dig i soffan, jag kommer snart.'' Mumlade jag åt Ashton innan jag tog mig vidare mot trappan. Jag kunde höra någon prata, nästan viska. Jag följde rösten och fann Justin i vårar rum. Han satt i fåtöljen med en tom blick.

''Det var inte mitt fel.'' Viskade han, som inte var menat till mig.

''Justin vad fan håller du på med?'' Mumlade jag lugnt. Han bröt sin frysta blick och förde den mot mig.

''Det var inte mitt fel.'' Fräste han, denna gången mot mig.

''Så du menar att det inte var ditt fel när du nästan slog ihjäl Ashton!? Eller när du puttade undan mig?'' Jag klarade inte av detta, allting har blivit så jobbigt, jag lät tårar rinna längs mina kinder som snabbare än anat hade bildats i mina ögon.

''Du har ingen fucking aning om hur det är att vara mig.'' Sa han aggressivt genom sina sammanbitna tänder.

''Jo, Justin. Jag har också förlorat varenda en i min familj.''

''Din pappa lever fortfarande och så gör din syster också!'' Röt han. Jag ryckte till.

''Min pappa stack och min syster togs ifrån mig. För mig ser det inte riktigt ut som om jag fortfarande har dom i mitt liv.'' Snyftade jag irriterat. Han ska inte tala om för mig vad jag har och inte har. Vad fuck vet han om mig egentligen? En mapp där det står personlig information om mig ger honom inte en syn över hur jag känt mig hela mitt liv. Hur ska han veta hur jag egentligen haft det?

''Du har tur som ännu har dom vid liv. Men jag skulle inte känna mig lugn för det.'' Spottade han och ställde sig upp ur fåtöljen för att kunna ta ett steg närmre mig. Jag backade.

''Vad i helvete menar du med det?''

''Abigail, du har ingen aning om vilka som egentligen är dina fiender. Personen du tror är god må lika gärna vara den som kommer sticka en fucking kniv i din rygg.'' Han spände sina ögon i mina.

''Varför får jag en känsla över att du vet någonting jag inte vet?'' Jag rynkade misstänksamt pannan.

''För att det precis är så.'' Svarade han uppriktigt.

''Justin''

''Det är inget nödvändigt att veta just nu.'' Försäkrade han mig. Jag tog ett steg fram.

''Justin... Berätta. Fucking. NU.'' Sa jag högt och bestämt.

''Justin'' Sa Ashton som flämtandes kom ingåendes genom dörren med en grimas som tydde på smärtan från Justins sparkar och slag.

''Vad Ashton.'' Suckade Justin som inte alls verkade lika arg på honom som innan.

''Du vill nog se detta'' Sa Ash och räckte Justin sin mobil som han innan lagt på nedervåningen. Hans ögon löpte efter en text tills de plötsligt stannade på någonting som fick ögonen att förstoras.

''Fuck...'' Viskade han ''Ring Jackson och be honom spåra numret jag skickar till honom.'' Mumlade han stressat och knappade in något i mobile innan han stoppade ner den i fickan. Ashton nickade och rusade trots smärtan ut genom dörren och ner för trappan.

''Vad är det som händer?'' Rynkade jag pannan. Han tog tag om min handled.

''Det handlar om din syster.'' Det var dom enda orden som behövdes för att få mitt hjärta att stanna.

Celest.

_________________

Oh oh, vad har hänt med Celest? ;) Som sagt, kommentera om vad jag skrev om längst uppe! Och glöm inte att rösta och dela denna boken sötnosar <3

Tainted (A Justin Bieber FanFiction)Där berättelser lever. Upptäck nu