7 - Welcome to MI9

702 22 4
                                    

Fuck. This. Shit.

Nog med att Tori försökte stoppa mig med numret jag fått tag på. Numret till hennes käraste lillasyster. Jag fnös inombords. Att jag ens orkar med detta, och nu är Abigail här nere som tydligen har hört på.

''Vad gör du här?'' Hon kollade kyligt på mig. Jag såg att hon var förstörd, hennes grön gula ögon avspeglade just den känslan. Även ilska, och den ilskan var förmodligen riktad mot mig. Men jag klandrade henne inte. Min blick vandrade mot Tori som endast hade sin blick spänd i mig som en gest att jag inte skulle ge henne lappen i min hand. Jag var så nära, en nanosekund från att räcka henne lappen i min hand. Men jag lät bli. Just pågrund av att jag ville ha henne fokuserad inför sin utbildning. Ingenting fick distrahera henne under tiden. Min blick fördes mot Abby som misstänksamt kollade på mig. Förmodligen så hoppades hon på det bästa, att jag kommit för att be förlåtelse för att jag inte lät henne prata med sin syster. Hade jag rätt om det så måste hon fucking skoja med mig. Jag var inte den typen som bad om förlåtelse.

''Kläderna.'' Jag nickade mot de svarta skinnkläderna på köksbordet medan jag knycklade ihop den vita lappan som åter fann sin plats i min byxficka. Hon nickade försiktigt och kollade ner i marken för att undvika mina ögon. Jag började gå ut för köket när jag stannade snett framför henne.

''Fokus i morgon, hör du det?'' Jag tog henne försiktigt om överarmen då hon tänkte gå förbi mig i samband med att jag skulle gå.

''Jag fattar det.'' Hon suckade irriterat

''Och attityden, Abby. Inget sådant i morgon.'' Jag försökte få ögonkontakt med henne, men hon vägrade.

''Ja, pappa.'' Himlade hon med ögonen och drog sig loss från mitt grepp.

ABIGAILS PERSPEKTIV:

''Upp med dig Abigail'' Tatianas charmiga brytning väckte mig leendes. Jag öppnade försiktigt ögonen samtidigt som hon lade fram mina kläder jag skulle ha på mig. Det var tydligen speciella kläder man skulle ha då Justin varit tydlig med att ha kläder att kunna träna i.

''det är en stor dag idag.'' Mitt leende tonade bort, och hon var snabb med att se det. ''Vad är det Abigail? Mår du inte bra?'' Jag gillade hur omtänksam hon jämt var. Det fick mig varm inombords, att de här faktiskt brydde sig om mig. Men vem vet, de fick kanske betalt för att bry sig? Med tanke på hur Justin var så kunde jag inget annat än att tro det.

''Nervös.'' Svarade jag och pressade fram ett leende. Hon nickade och drog bort gardinerna från fönstret så det blev ljust.

''Klockan är åtta nu, kvart i nio åker ni. Ta inte för långt tid på dig.'' Påminde hon mig leendes och steg ut ur mitt rum. Jag nickade till svars och drog bort det tjocka täcket från min kropp. Jag tänkte inte slöa som igår utan ville vara effektiv för att kunna komma dit i tid. Jag drog av mig sammetslinnet och mina mjuka pyjamas shorts för att kunna dra på mig de svarta kläderna. De slimmade skinnbyxorna var i ett väldigt tunt tyg, det kändes som leggings, vilket det förmodligen också var. När det kom till tröjan så suckade jag högt. Den var långärmad och svart. Men, den slutade strax ovanför min mage. Det var inte det att jag inte trivdes med hur min mage såg ut, för den var vältränad nog för att kunna visas. Jag kändes mig bara inte bekväm i sådana kläder. Jag suckade frustrerat men drog på den i alla fall. Om Justin fick se att jag inte hade denna på mig så skulle han få spel. Det var nog med hans order från igår, även våra små bråk. Jag var trött på det, så just pågrund av det så skulle jag sköta mig idag. Vara fokuserad och tänka på min attityd, endast för att slippa hans tjat. Ett par svarta Boots stod nedanför min säng, jag förstod redan då att det var dom jag skulle bära idag, kanske även för resten av utbildningen. Vad visste jag?

Tainted (A Justin Bieber FanFiction)Där berättelser lever. Upptäck nu