26 - Party like a teenager Part 1

656 19 3
                                    

''Kom igen honey!'' Ropade Justin från nedervåningen. Jag himlade med ögonen och drog på mig min vita T-shirt innan jag sprang ner för trappan.

''A girl gotta do what a girl gotta do.'' Försvarade jag mig själv innan jag hoppade i mina vita converse.

''Sure, i sisådär 40 minuter?'' Han gav mig en sluta-fjanta-dig-blick.

''Precis.'' Nickade jag och tog min skinnväska över axeln innan jag gick ut genom ytterdörren med Justin efter mig. Jag gick överraskat glatt mot bilen, leendes, och satte mig i de främre passagerare sätet. Vi körde från uppfarten och iväg mot skolan vi ännu en dag skulle få möta. Då jag aldrig tidigare gått i High School så klagade jag inte alls över det utan mer älskade att få lära mig nya saker. Alla andra tonåringar - trots att jag inte är tonåring längre - skulle hata detta, mer eller mindre. But I didnt. Han vilade sin hand på mitt lår. Jag tittade ner på hans hand innan jag lade min hand över hans och kramade den mjukt. Han fick sig ett leende på läpparna.

JUSTINS PERSPEKTIV

Holy fuck. Vad i helvete hade jag ställt till med? Jag har legat med min jobbpartner. Jag har gjort precis tvärtemot vad Peter ville att jag skulle. Inga känslor. Inte en chans Justin. SKÄRP DIG. Men ändå så vilade jag min hand på hennes lår och log över hennes respons och älskade alla hennes beröringar. Skulle jag erkänna för mig själv att jag gillade henne? Och denna gången på riktigt? Mhm, Bieber dont do stuff like that. Men kanske är det bara för mig att acceptera att jag faktiskt fortfarande har känslor och ett hjärta som varje levande människa har?

''Abby, är du okej med allt som hände igår?'' Frågade jag för att bryta tystnaden.

''Jag har sagt att jag inte ångrar mig Justin. Jag ville.'' Himlade hon med ögonen.

''Det var inte de jag menade.'' Harklade jag mig. Jag menade delen där vi dödade mer än 10 personer. Hon såg ner på sina nakna ben som shortsen skapat.

''Jag vet inte'' Mumlade hon. ''Justin jag hade ingen aning om att vi skulle döda alla dessa personer. Varför gjorde vi ens det?'' Hon såg förvirrat på mig.

''Jag vet inte speciellt mycket, egentligen. Men jag vet tillräckligt mycket för att kunna säga att de var onda människor, Abigail. Du får inte ha skuldkänslor.'' Förklarade jag allvarligt. Människorna som dog... Jag spottade på dom och hatade dom över hela mitt hjärta. Deras död är förtjänt.

''Hur kan du vara så säker på det?'' Hon kollade tårögt på mig. Jag suckade. Säg det inte Justin... Du vet att du inte klarar av att prata om det...

''Jag är rätt säker på det, då dom människorna var en del av planen att få min familj mördad. Deras plan lyckades och dom är döda. Nu är dom borta och har endast fått vad dom förtjänar. Karma.'' Sa jag med sammanbitna tänder. Hon torkade tårarna och kramade min hand hårdare.

''Åh, Justin... Jag är så ledsen.'' Viskade hon. Jag skakade på huvudet och tänkte på mycket som kunde få oss att byta samtalsämne när jag parkerade utanför skolgården.

''Vi ska på fest ikväll. Du, jag och gänget.'' Sa jag efter att jag mött upp henne utanför bilen och ledde våra steg mot byggnaden. Hon sken upp och blev genast gladare. Jag visste att hon aldrig varit på någon fest pågrund av att hon aldrig gått i High School förr.

''Och vad är uppdraget denna gången?'' Undrade hon. Jag log mot henne.

''Ingenting alls. Du förtjänar en ledig kväll, så vi ska endast ha kul.'' Jag kysste hennes panna. Jag bara hoppade på att Amber inte skulle vara där. Annars väntade drama...

________________________

OBS!

Jag är ledsen att det inte blev långt. Men de långa kapitlet jag lovat raderades när min dator plötsligt stängdes ner och jag hann inte spara. Suck. Men ska försöka posta ett till imorgon då detta var så kort. Hoppas det ändå var bra :/

xx Natalie

Tainted (A Justin Bieber FanFiction)Where stories live. Discover now