27.

283 13 2
                                    

"Embrace mistakes. It makes you who you are" -Beyonce


*Din perspectiva Adrianei*

Neymar are dreptate, toate greselile pe care le fac ma pot ajuta in viata. Tot ceea ce fac si tot ceea ce voi ajunge in lumea asta, va fi urmata de catre trecutul meu, va fi indurata de prezentul meu si va fi stearsa de catre viitorul meu. Dar totusi cu aceasta incredere de sine pe care incerc sa o construiesc in aceste putine minute, ma face sa cred ca acesta minciuna imensa, pot spune, este si un lucru bun. Adica si daca lumea va spune despre mine ca sunt o mincinoasa si ca nu merit sa am viata minunata pe care o am, eu tot voi avea, practic, totul. Neymar este aici pentru mine, Alessandra este aici si ea, pe sora mea o pot suna oricand, iar restul familiei mele este alaturi de mine, infara de o singura persoana. Cateodata stau si ma gandesc ca oare mama ce face.. este bine ?! A trecut peste moartea tatei ?! A putut sa treaca peste boala pe care o purta in carca !? Cateodata chiar ma si ingrijoreaza faptul in continuare tine sa aiba grija de cei din jur, mai mult decat de ea insasi, la fel cum faceam ea intotdeauna. Dar totusi nu cred sa simte acelasi dor, pe care il simt eu fata de ea. Daca in 5 ani de zile nu a fost in stare sa vina la un show sau sa incerce sa ma sune, nu am ce spune. Ultima data cand am vazut-o era cu sora mea, Francesca, la inmormantarea tatei, dar nici atunci nu m-a privit nici macar o secunda, ceea ce cateodata ma face sa realizez ca asta a fost inca o greseala imensa pe care am facut-o in viata mea.

-Nu uita masca Adriana ! ma atentioneaza make-up artist'ul inainte sa ies din cabina

Lasand gandurile la o parte, iau o gura de aer si incerc sa-mi mentin corpul sub control. Urmeaza sa sustin un cadru, care impleteste o parte mai feminina al unei femei cu sportul, ceea ce explica si tinuta mea. Eram imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti, negri, care abia imi acopereau fundul, o bluza din plastic care aveau formele sanilor mei, o pereche de NIKE FREE 5.0 si ca si accesoriu aveam o masca din dantela (tot outfit'ul in poza de mai sus). Stiu ca suntem la o sedinta foto pentru "Nike" dar acesta este o campanie in care sustinem puterea feminitatii si tot ce vine la pachet cu ele, ca drepturile femeilor sau modul in care ar trebui sa fie o femeie. Nici eu nu stiu exact ce este, dar probabil voi afla mai multe maine la conferinta.

-Adriana, inainte sa intri acolo as vrea sa spun ca... incepe Kevin sa bolboroseasca dar fara reusita pentru ca eu il intrerup

-Stiu, stiu.. trebuie sa fiu puternica si sa am incredere in mine ! intru eu in studio fara sa astept raspunsul lui

Odata ce intru in incapere toate privirile sunt atintite asupra mea. Lumea se uita atent la mine si imi masura fiecare miscare, secunda cu secunda, la fel cum faceau mai ales colegii mei de clasa. Harry se uita la mine cu acea privire uimita, Ale si Louis se uitau la mine optimisti, si nu inteleg de ce erau asa de fericiti de tocmai ce mi s-a intamplat, iar restu se uitau la mine parca vroiau sa ma devoreze !

-Okay, inainte sa incep cadrul as vrea sa spun ca imi.. incep sa spun pana ce o mana imi acopera gura

-Pare foarte bine sa va cunoasca pe toti si ii pare foarte rau pentru momentul de mai inainte, dar suntem intr-o graba mare pentru a filma si fotografia acest cadru ! aproape urla Kevin pentru a ma acoperi

-NU ! Tot ce vreau sa spun este ca.. dar ma intrerupe din nou

-Nu prea vrea sa ii lase pe fotografi sa astepte si sa para o diva ! spune Kevin din nou si ma impinge usor in directia camerei de filmat. Vorbim mai tarziu despre asta !

*Din perspectiva lui Alessandrei*

Nu suport sa o vad in halul asta pe Adriana, dar se pare ca nici lui Neymar nu-i prea convine. De cand a venit din cabina Adrianei sta acolo pe banca ca si un om in plus, un om fara sens in lume. Durerea i se poate citi pe fata, nu suporta sa o vada asa, ceea ce consider ca este un act incredibil de iubire. Totusi, poate este un gest indirect, pe care nu multa lume il observa, dar atunci cand nu poti fi fericit cand nici cel de langa tine nu este, arata compasiunea si iubirea pe care si-o poarta. Sincer as vrea sa fiu si eu la fel cu Louis. Nu ma intelegeti gresit, este cel mai bun lucru care mi s-ar putea intampla vreodata dar Neymar si Adriana sunt acel gen de cuplu care rar se mai gaseste in lumea asta. Relatia lor este ca si o poveste de vis, o poveste nesfarsita de dragoste.

Angels Secret   *Adriana Lima, Neymar Jr and Harry Styles FF*Where stories live. Discover now