16.

466 16 0
                                    

*Din perspectiva lui Neymar*

-Neymar..o voce suava de inger ma atentionez ca este prezenta in spatele meu

Bataile inimii mele sunt la fel de puternice ca la prima noastra intalnire. Parul ei era buclat, auriul straluctior lantului ei parca disparea cand ii vedeam ochii albastri ca marea, nuantati puternic cu un verde parca arzator. Rosul puternic pe care il purta pe bluza, pe pantofi si pe buze, ma ducea cu gandul ca ii place culoarea rosie. Calca usor pe asfaltul gri-albastrui, pe care parca nu ar vrea sa il raneasca, indreptandu-se incet catre mine cu zambetul pe buze. Cand ajunge in dreptul meu, ii intind trandafirul la fel de rosu ca buzele ei si ii sarut usor. Ne desprindem din sarut si ma mai uit o data la fata ei. Ma uimea cu placere faptul ca nu purta o tona de machiaj cum obisnuia Bruna, are putin fond de ten, rimel si tus de ochi. Stiu ca e minune ca baietii sa stie chestiile astea…

-Mi-a fost dor de tine..soptesc eu luandu-o in brate

-Si mie..spune uitandu-se la mine

-Mergem ?! spun eu deschizandu-I portiere masinii

-Sigur..spune ea urcandu-se in masina

-Inainte sa plecam..fac eu o pauza pentru inchide portiera..trebuie sa iti leg asta de ochi ! ii intind o esarfa rosie

- Serios ?! spune ea luand esarfa in mana

-Te rog..fac o fata de catelus

-Bine..spune ea invartind ochii in cap

*Din perspective Adrianei*

-Ai grija ca vin niste scari acum ! imi indica Neymar pasii

-Imi explicit te rog de ce..rasuflarea imi este parca pur si simplu furata cand Neymar imi dezleaga esarfa de la ochi

In fata mea se asternea un mini cort, decorat cu luminite stralucitoare si flori de toate culorile, parca o fortareata care era desprinsa de viata aglomerata pe care o traim noi doi. Intr-un colt al cortului erau asezate multe perne si un video player fata in fata cu acest mini pat, iar in mijloc era o patura cu multa mancare imprastiata elegant pe el si niste flori in centrul ei. Ma uit in jur si observ ca cortul era pe un acoperis, cam pe la etajul 10 de unde se vedea toata Barcelona. Neymar chiar mi-a nimerit punctele sensibile si il apreciez pentru ca s-a straduit atat. Totul era perfect, fara paparazzi, fara probleme, fara blitz-uri, eu, el si intalnirea visurilor mele.

Parca am paralizat din momentul in care am pus piciorul pe acoperisul asta. Neymar ma imbratisa din spate si astepta la reactia mea. Lacrimile asteptau sa tasneasca din coltul ochilor mei, si in urmatoarea secunda reusesc. Neymar vine in fata mea si se uita dezamagit la mine, lasand capul jos..

-Nu iti place, asa-i ?! spune el inca tinand capul jos

-E perfect ! spun eu sarindu-i in brate

-Perfect ?! se uita adanc in ochii mei

-Perfect..soptesc eu

Zambetul ii apare imediat pe buze, ca unui copil care l-a vazut pe Mos Craciun in carne si oase. Imi intinde mana si ma duce catre patura. Cum ne-am asezat, o ora intreaga am inceput sa infulecam ca doi porci, gustam fiecare fel de mancare. Dupa ce am terminat cu mancarea Ney, m-a luat de mana si m-a condus pe marginea acoperisului, luandu-ma si asezandu-ma in bratele lui, tinandu-ma atat protector incat imi aducea aminte de zilele cand tata ma tinea in brate si intotdeauna imi spunea povesti pe acoperisul casei noastre, aceasta traditie fiind valabila pana in ziua in care a murit. Tin minte ca in dimineata zilei in care a fost show-ul Victoria’s Secret, aceeasi zi in care a murit, m-a dus pe acoperisul hotelului in care stateam si ma tinea la fel ca in copilarie in brate.

Angels Secret   *Adriana Lima, Neymar Jr and Harry Styles FF*Where stories live. Discover now