28.

258 17 0
                                    

"Niciodata nu realizezi cat de tare iubesti pe cineva, pana il pierzi" -Nicole Scherzinger

*Dupa 1 luna*

*Din perspectiva Adrianei*

"Another day has gone

I'm still all alone

How could this be?

You're not here with me

You never said goodbye

Someone tell me why

Did you have to go?

And leave my world so cold?

Every day I sit and ask myself

How did love slip away?

Something whispers

In my ear and says:

That you are not alone

I am here with you

Though you're far away

I am here to stay

You are not alone

I am here with you

Though we're far apart

You're always in my heart" - lacrimile curg siroase pe obrajii mei odata ce cant in acelasi timp cu Michael... versurile acestea, starea pe care o trasmite ele, se infiripa perfect cu situatia in care ma aflu acum. Stau in cada, deja de 3 ore incontinuu, deja apa fiind rece ca gheata, cu genunchii la piept si incerc sa scap de deja'vu'ul care mi se desfasoara in fata mea de fiecare cand inchid ochii...

"POATE DACA NU AI FI O MINCINOASA EGOISTA AI PUTEA SA STAI SI SA ASCULTI CA TOTUL A FOST DOAR IN CAPUL TAU SI CA TI-AI IMAGINAT TOT ACEL SCENARIU !"

"Asta inseamna o despartire ?!"

Cuvintele lui aspre se repeta in mintea mea ca si un titirez care nu se mai opreste din invartitul sau infinit. Totul este ca si un cosmar de care nu pot scapa, un moment din viata care mi-a marcat in totalitate sufletul. Nu pot trai o secunda fara el, relatia asta nu a durat mai mult de 2 luni, timp in care am realizat ca il iubesc pe omul asta. Nimeni in viata vietii mele nu m-a facut sa simt o pasiune asa puternica, o atractie atat de mare incat impreuna puteam dobora orice munte. Asta numesc eu dragoste adevarata, dar pacat ca am pierdut-o si e posibil sa nu o pot castiga inapoi niciodata, ceea doare cel mai rau.

*Din perspectiva lui Neymar*

O luna. O luna intreaga fara sa-i aud vocea dulce care imi spunea ca ii e dor de mine, fara sa ii simt buzele, fara sa ma uit in ochii aceia divini in care ma pierd, totul. Tot e iubeam mai mult in viata a disparut una, doua.

Stau in dus, cu capul sprijinit de genunchii mei, cu apa rece curgand pe spatele meu si ma gandesc ce dezastru sunt fara ea.Viata mea a fost un rahat in ultima luna, la antrenamente gresesc constant, la meciuri dau gres cu fiecare pasa, nu am mai dat un gol de la inceputul lui februarie, ceea ce ma face sa realizez doar un singur lucru. Ma face sa realizez faptul ca nu pot trai fara ea. E ca si cum ea ar fi aerul pe care il respir, Adriana e pentru mine ca si sursa mea de viata si nu pot trai fara ea nici o clipa. Dar un lucru este cert, durerea pe care o simt de fiecare daca cand ma gandesc ca am pierdut-o si ca e posibil sa nu o pot castiga niciodata, este imensa.

-Neymar iesi odata din baia aia ! striga Rafaela, sora mea, ingrijorata

-LASA-MA IN PACE ! strig eu nervos.

Angels Secret   *Adriana Lima, Neymar Jr and Harry Styles FF*Where stories live. Discover now