6.

674 23 3
                                    

Ohh, Doamne...el chiar ma iubeste ?! spun eu confuza in mintea mea...

Adica el chiar tine la mine ?! Lui chiar ii pare rau pentru suferinta care mi-a provocat-o ?! Raspunsurile la intrebarea asta trebuie sa le stiu. Dar nu, in cele din urma este important sa stiu trecutul lui, eu vreau sa stiu cine e Harry cu adevarat, vreau sa-l cunosc pe adevaratul Harry..vreau sa aflu secretul lui.

Mintea mea e prea incarcata, trebuie cumva sa ma eliberez. Trebuie sa imi scot prostiile altora din cap, pentru ca odata sau mai tarziu o sa ajung sa uit de ale mele si imi pot pune cariera in pericol. Oricum trebuie sa iau o gura de aer, ma duc sa fac o plimbare poate ma linistesc putin. Imi iau telefonul, ma incalt cu Conversi mei preferati si ies pe usa. Aerul rece al Londrei ma loveste imediat dupa ce ies pe usa casei. Dupa catva timp, am observat ca telefonul imi suna incontinu dar nu ii voi da importanta. Probabil e Ale care se intreaba unde sunt, ii voi trimite un mesaj sa vada ca sunt bine.

-Imi pare rau.. spune omul care tocmai a dat peste mine. Dar stai, recunosc vocea aceea

-Sonny ! spun eu, sarindu-i in brate. Doamnelor si domnilor vreau sa il prezint pe "the one and only" Sonny Moore aka Skrillex. El a fost,este si va fi mereu unul dintre cei mai buni si apropiati prieteni ai mei. Inca de cand am aparut in lumina reflectoarelor, el a fost printre primii oameni care m-au ajutat sa raman cu picioarele pe pamant si sa nu mi se urce ccelebritatea la cap.

-Adriana Lima ! Singura ?! Pe strazile pustii ale Londrei ?! spune el fericit

-Faceam si eu o plimbare ! spune eu putin suparata

-Ce s-a intamplat ?! spune el 

-Prea multe pe cap.. spun eu cu o fata trista

-Oh Ade ! La fel ai ramas. Aceeasi persoana caruia ii pasa prea mult de ce fac cei din jur, spune Sonny imbratisandu-ma

-Same Sonny ! Mereu imi aduci zambetul pe buze ! 

-Stii chiar mi-a fost dor de tine ! spune el frecandu-se pe cheafa

-Si mie ! spun eu cu drag aducandu-mi aminte de momentele petrecute alaturi de el

-Uite, daca vrei si poti, peste o saptamana dau un concert/petrecere aici in Londra. Adu-ti prietenii si hai sa ne distram putin ca pe vremuri !

-Invitatie acceptata bitch! spun eu 

-Vineri la ora 6 ! Bye bitch ! spune el si imi da cu mana peste fund

O mica gura de alcool si putina distractie este o necesitate in acest moment. Va fi o zi de vineri trasnita !

Dupa inca 30 de minute, petrecute in drumul meu spre casa, am hotarat sa imi fac rutina de seara si sa termin ziua asta cu bine. Odata ce mi-am facut dusul si am reusit sa gasesc pijamalele potrivite, am setat alarma si am intrat in lumea dulce a visurilor.


*Dimineata*

Urmatoarea dimineata m-am trezit extrem de fresh, ceva ce n-am experimentat de cateva saptamani.  Astazi am ore extrem de usoare, dintre care o ora de educatie fizic, care imi place foarte mult, asa ca probabil ziua asta de scoala va trece ca vantul. 

Iesita cu brio din patul meu extrem de comfortabil, am decis sa las dusul de dimineata deoparte si doar sa-mi fac rutina de dimineata putin mai scurta. Totul merge extrem de bine si rapid, pana in momentul in care ajung la partea vestimentara. Acolo ma blochez mereu ! In fiecare seara stau cate o ora pana sa imi gasesc hainele potrivite, dar aseara cum n-am avut chef, se pare ca voi fi rapida astazi si voi alege ceva lejer. 

Dupa minute lungi de meditat, am hotarat sa imi iau o pereche de jeans rupti, cu imprimeu militaresc, un maieu alb mulat la bust si mai larg la solduri, peste o geaca mai scurta, kaki si in picioare o pereche de sandale cu toc din colectia Rihannei. Dupa ce imi aplic un machiaj natural si imi aranjez parul putin, ies din casa cu gandul de a trece si pe la Nando's, avand in vedere ca mai am inca 30 de minute pana la prima ora.

Angels Secret   *Adriana Lima, Neymar Jr and Harry Styles FF*Where stories live. Discover now