14.

440 22 10
                                    

Heii guys. Imi pare rau ca am intarziat cateva ore cu capitolul asta. Am vrut sa il fac mai interesant si cam asta mi-a reusit. Nu e un capitol cu multe momente extreme ca celelalte, dar promit ca urmatorul va aduce mult romantism si multe momente cute. Poate, dar nu va promit, o sa postez next-ul miercuri ca sa nu va tin in suspans, dar trebuie sa faceti ceva. Ca sa va postez capitolul miercuri si nu lunea viitoare atunci trebuie sa adun 10-15 voturi la capitolul asta. Daca nu adun voturile pana miercuri seara, atunci voi posta capitolul doar luni. 

Okay guys, in dreapta aveti sesiunea photo a Adrianei in caz ca intereseaza pe cineva. Enjoy their angel secret ;x

*In Spania*

Razele aurii ale soarelui care se astern asupra ochilor mei, imi arata ca acesta abia a rasarit. Ma intorc cu fata spre tavan si ma intind usor, facandu-mi cateva oase sa pocneasca. Sar din pat si ma indrept incet catre baie, las apa fierbinte sa curga in cada si adaug putina spuma ca sa fie mai placut. Merg catre geam si apas butonul ca sa se ridice automat jaluzelele ca sa pot vedea minunata priveliste a frumoasei Barcelone, care se investe de la etajul 20 al apartamentului meu de hotel. Ma dezbrac de pijamaua mea "Victoria's Secrets" si sar in in spuma deasa care s-a adunat in cada mea. Privelistea de dimineata a Barcelonei e nemapomenita. Poti vedea de aici plaja si stadionul Camp Nou care nu e departe de apartamentul meu..

Dupa 30 de minute de relaxare observ ca era deja 6:45, asa ca am sarit repede din cada, mi-am luat un prosop ca sa ma acopar si am fugit spre garderoba. Inainte sa ajung la garderoba mea, observ un plic rosu care se afla pe patul meu. Il deschid usor si observ ca era un card mic inauntru cu stema echipei FC Bacelona si semnatura lui Messi..

"Bienvenido a Barcelona, ​​hermana. Espero que no me has olvidado y me vea en el Camp Nou. Esperaré !  

                                      Con mucho amor, Leo Messi xoxo"

( Translate: "Bine ai venit in Barcelona, surioara. Sper ca nu m-ai uitat si vi sa ne vedem la Camp Nou. Te astept !

                                             Cu multa iubire, Leo Messi xoxo")

Vai, ce dragut, acuma abia astept sa vina ziua de maine, sa il vad din nou pe Messi si restul si sa il cunosc pe acel cineva. Oare cine poate fi ?! Oare e brazilianul acela de care mi-a mentionat Alessandra ?! Hmm, sper ca va veni ziua de maine mai curand..

-Angel, trebuie sa plecam ! il aud pe Alex cum striga din living

-Sunt gata boy ! ies grabita din baie

-Haide angel, avem o zi lunga inaintea noastra ! ma trage el grabit catre lift

-Ce am azi in program ?! incerc sa par intersata si sa nu ma mai gandesc la ziua de maine

-Intai si intai, mergem la sesiunea ta photo pentru Vogue Spain, care va tine cam 6 ore, dupa care le vei da un interviu, la ora 15 vei avea 4 interviuri, la ora 18 ai o sesiune de autografe la noul magazin "Victoria's Secrets" si la sfarsit vei merge la petrecerea data de Donatella Versace !

-Si am o intrebare ! Maine voi putea aveam o zi libera ?! Am primit o invitatie de la Messi si chiar vreau sa ma duc ! Te looggg !!! fac o fata de catelus catre Alex

-Da sigur. Azi e luni si ai multe de facut, maine iti dau zi libera si atunci pana duminica nu scapi de munca deloc ! spune el deschizandu-mi usa de la masina

-Gracias chico ! spun eu fericita

Nu trec nici 10 minute ca ajungem la destinatie. Cand vreau sa deschid usa blitz-urile sutelor de camere de filmat ma orbesc. Intr-un fel chiar mi-au lipsit paparazzi enervanti si fanii care imi striga numele din toate partile. Intre timp ce pozam cateva secunde pentru camere de filmat, observ o fata care este impisa in gard tot mai tare de paparazzi.

Angels Secret   *Adriana Lima, Neymar Jr and Harry Styles FF*Where stories live. Discover now